הוא בן 14,חייב להחליף ידיים כל 8-12 חזרות, שתהיה פרופורציה
PR.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא בן 14,חייב להחליף ידיים כל 8-12 חזרות, שתהיה פרופורציה
אתה מוזמן להגיש לי קורות חיים בפרטי ואם אני אמצא אותך ראוי לתיוג אתה תתויג בעתיד גם כן.למה אני לא מתוייג כאן? :\
אני מריח מישהו הזוי שפתאום אומר שהוא עמד בעמידת ידיים כשהבחורה בעמידת ידיים מולו וכדי להכניס ולהוציא הוא עשה שכיבות שמיכה בעמידת ידיים.אני מריח דיון בנושא "מה המצב הכי קשה שזיינת בו אי פעם"
@Vileאני מריח מישהו הזוי שפתאום אומר שהוא עמד בעמידת ידיים כשהבחורה בעמידת ידיים מולו וכדי להכניס ולהוציא הוא עשה שכיבות שמיכה בעמידת ידיים.
אתה מתבלבל, @Vile עמד על הידיים ודחף למישהי דילדו בצורה של הזין שלו
אני זיינתי בגבס אחרי ניתוח להכנסת 9 ברגים בקרסול.
חוב לראק?אני זיינתי בגבס אחרי ניתוח להכנסת 9 ברגים בקרסול.
I win
אתה רוצה שאחזור אחורה בזמן ואשים מצלמה בחדר כשאני מרותק למיטה ולא יכול לעמוד?חוב לראק?
אל תתרברב על דברים שעשית אם אין לך הוכחהאתה רוצה שאחזור אחורה בזמן ואשים מצלמה בחדר כשאני מרותק למיטה ולא יכול לעמוד?
אני לא מנהל אז לא כל כך אכפת לי אבל אני דיי בטוח שזה סיפור מונפץאתה רוצה שאחזור אחורה בזמן ואשים מצלמה בחדר כשאני מרותק למיטה ולא יכול לעמוד?
אני לא מנהל אז לא כל כך אכפת לי אבל אני דיי בטוח שזה סיפור מונפץ
גם לי אין על מה להתרברב.האמת שזה לא נשמע כל כך מונפץ.. אז כאבה לו הרגל ומישהי עשתה בשבילו את "העבודה"... 😁 לא ביג דיל וגם אין לו על מה להתרברב:)
530 קילו פרונט סקוואט*גם לי אין על מה להתרברב.
אגב היום בבוקר טסתי להולנד, קניתי סמים השתתפתי באורגיה עם 10 בתולות בנות 18 וחזרתי בערב לארץ כדי לשבור PR בסקוואט של 530 קילו ל-8 חזרות
אתם חושבים שסתם פתחתי את הדיון מי הכי זיין? אל תאמין... והיא לא היתה היחידה. היו 3 אחרות.