הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ power cleans

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
זה תרגיל שאפשר ללמוד אותו לבד או שכדאי שאני יקח חצי אימון אישי בשביל ללמוד אותו?
ו @GoldEagle לדעתך אפשר לסמוך על המאמנים שלנו במכון שילמדו את התרגיל?
עקב זה שאי אפשר לסמוך על המדריכים במכון שלנו שילמדו נורמאלי את התרגיל אז אני אשמח להמלצות על מאמן שמוכן להעביר חצי אימון רק בשביל ללמוד את הפאוור קלינס בפתח תקווה

נערך לאחרונה:
במכון שלנו אי אפשר לסמוך על מאמן שילמד אותך כפיפות מרפקים.
וזה תרגיל מסובך מדי בשביל ללמוד לבד, צריך מאמן פרטי שיעבור איתך כמה שיעורים עליו ויראה שאתה עושה כמו שצריך וכו' וכו'.

האמת גם אני רציתי ללמוד אבל בגלל שזה כולל מאמן פרטי אז וויתרתי.

• פותח/ת השרשור
במכון שלנו אי אפשר לסמוך על מאמן שילמד אותך כפיפות מרפקים.
וזה תרגיל מסובך מדי בשביל ללמוד לבד, צריך מאמן פרטי שיעבור איתך כמה שיעורים עליו ויראה שאתה עושה כמו שצריך וכו' וכו'.

האמת גם אני רציתי ללמוד אבל בגלל שזה כולל מאמן פרטי אז וויתרתי.
יש כזה דבר נגיד שאני יביא מאמן פרטי לאימון במכון שלנו? או לחילופין שאני יבוא למכון אחר לאימון אישי?

יש כזה דבר נגיד שאני יביא מאמן פרטי לאימון במכון שלנו? או לחילופין שאני יבוא למכון אחר לאימון אישי?
בשביל זה אתה צריך מאמן פרטי שמתמחה בהנפות, ואז איתו אתה מסתדר על פרטים מקום וכו' וכו'.

לדעתי פשוט תוותר על פואר קלין ותעשה חתירה/מתח במקום הוא לא שווה את הזמן שלוקח ללמוד אותו כמו שצריך ואתה תתקדם טוב גם בלעדיו.

• פותח/ת השרשור
לדעתי פשוט תוותר על פואר קלין ותעשה חתירה/מתח במקום הוא לא שווה את הזמן שלוקח ללמוד אותו כמו שצריך ואתה תתקדם טוב גם בלעדיו.
כן אני יודע, אני עשיתי עד עכשיו מתח אבל התרגיל הזה ממש מעניין אותי ובא לי ללמוד אותו..
או שבאמת לא שווה?

הייתה לי מאמנת וייטליפטרית פעם וחייב לציין שבלעדיה לא הייתי בחיים עושה את התרגיל כמו שצריך. למרות שגם איתה בחיים לא נסגרתי ב100% על הטכניקה זה דורש הרבה מאוד עבודה ויש הרבה דגשים ממש קטנים שצריך לשמור עליהם כדי שהתרגיל יהיה מבוצע בצורה באמת טובה.
תוותר עליו, אפילו ביל סטאר ששם קלינים בגרסא הראשונה של הלינארית הוריד אותם כי פשוט זה לא רלוונטי לרוב האוכלוסיה.

לדעתי פשוט תוותר על פואר קלין ותעשה חתירה/מתח במקום
לא!! אין תחליף לפאוורקלין, יש לך מזל גדול שמארק ריפטו לא ראה את מה שכתבת ושמורן ימחק את זה מהר.
אני אשמח להמלצות על מאמן שמוכן להעביר חצי אימון רק בשביל ללמוד את הפאוור קלינס בפתח תקווה
באיזה חדר כושר אתה בפתח תקווה?

• פותח/ת השרשור
לא!! אין תחליף לפאוורקלין, יש לך מזל גדול שמארק ריפטו לא ראה את מה שכתבת ושמורן ימחק את זה מהר.

פרופיט, המאמנים שם לא להיט אז אני מניח שזה לא כ״כ אופציה ללמוד שם..
גולד איגל יכול להעיד על כך

אני כותב דברים כאלה רק כי אני מודע לזה שריפטו לא גולש פה. אם ריפטו היה בLBS הייתי כמו בזנט מקריא פה את תורת הSS בכל פוסט.
לא אמרתי שפואר קלין לא טוב פשוט לדעתי הוא ממש קשה ללמידה במיוחד ללמידה עצמית אז בתור עצלן טבעי אני מעדיף לוותר עליו 😃

אם זה לא הרקולס זה לא שווה...
אני כותב דברים כאלה רק כי אני מודע לזה שריפטו לא גולש פה. אם ריפטו היה בLBS הייתי כמו בזנט מקריא פה את תורת הSS בכל פוסט.
לא אמרתי שפואר קלין לא טוב פשוט לדעתי הוא ממש קשה ללמידה במיוחד ללמידה עצמית אז בתור עצלן טבעי אני מעדיף לוותר עליו 😃
אם ריפטו היה פה, העולם היה אחרת.

חחחח עלק מקריא את תורת הss בכל פוסט, אל תדאג אני בטוח שריפטו היה גאה בך בכל מקרה 😉
פרופיט, המאמנים שם לא להיט אז אני מניח שזה לא כ״כ אופציה ללמוד שם..
גולד איגל יכול להעיד על כך
פרופיט בעיה, חברה שלי מתאמנת בהומלספלייס אז חשבתי אולי יקפוץ לשם ויסביר לך, בכל מקרה אם אי פעם תגיע לירושלים, שלח לי הודעה פרטית אני יכניס אותך לאיפה שאני עובד בחינם וילמד אותך את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
חחחח עלק מקריא את תורת הss בכל פוסט, אל תדאג אני בטוח שריפטו היה גאה בך בכל מקרה 😉

פרופיט בעיה, חברה שלי מתאמנת בהומלספלייס אז חשבתי אולי יקפוץ לשם ויסביר לך, בכל מקרה אם אי פעם תגיע לירושלים, שלח לי הודעה פרטית אני יכניס אותך לאיפה שאני עובד בחינם וילמד אותך את הטכניקה.
לא נראה לי שזה הולך לקרות. בכל מקרה, לימודים וזה ואין איך להגיע
מה לגבי אושר סופטי? אולי אתה יכול @PowerLifting

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית