הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לשריר בחזה

מצב
השרשור נעול

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
השריר בחזה ממש גדל אני מרגיש שגדל משמעותית אבל במראה החזה נראה אותו דבר למה זה ככה?
שאני עושה בנץ' פרס אז לפני שבוע+ הצלחתי להרים 10 קילו כל צד 15 חזרות(אני עובד על סיבולת) ועכשיו 5 קילו כל צד 15 חזרות בקושי למה זה ככה?
אני אוכל חלבון(180 גרם בערך).
תודה לעונים.

השריר בחזה ממש גדל אני מרגיש שגדל משמעותית אבל במראה החזה נראה אותו דבר למה זה ככה?
אם הוא נראה אותו דבר אז כנראה שהוא לא גדל.
שאני עושה בנץ' פרס אז לפני שבוע+ הצלחתי להרים 10 קילו כל צד 15 חזרות(אני עובד על סיבולת) ועכשיו 5 קילו כל צד 15 חזרות בקושי למה זה ככה?
כנראה שאתה לא מספיק להתאושש בין האימונים לכן מקום להתחזק אתה נחלש. זה יכול להיות בגלל תכנית אימונים לא מתאימה, חוסר באוכל/שינהאו שילוב של הדברים

• פותח/ת השרשור
אם הוא נראה אותו דבר אז כנראה שהוא לא גדל.

כנראה שאתה לא מספיק להתאושש בין האימונים לכן מקום להתחזק אתה נחלש. זה יכול להיות בגלל תכנית אימונים לא מתאימה, חוסר באוכל/שינהאו שילוב של הדברים
בקשר לגדילת של השריר אני לא יודע כי שאני נוגע בחזה ועושה שריר אז ממש אני מרגיש בחזה שריר מעט בכל החזה אבל שאני מסתכל במראה בלי לחזק אז אני רואה קצת אותוד בר אבל אנשים אחרים אומרים שיש שינוי ואני לא מרגיש במראה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה בגלל שאתה רואה את עצמך כל יום אז אתה לא מרגיש בשינוי במראה
אוקיי ובקשר להתאוששות של השריר מה לעשות אני עובד על סיבולת וזה קשה מאוד וכמו שאמרת אני רק נהיה יותר חלש אז איך להשתפר בהתאוששות?

אוקיי ובקשר להתאוששות של השריר מה לעשות אני עובד על סיבולת וזה קשה מאוד וכמו שאמרת אני רק נהיה יותר חלש אז איך להשתפר בהתאוששות?
תעלה את התכנית אימונים שלך ואת התפריט (או כמויות לפחות) לביקורת, ככה אי אפשר להגיד. אני יכול לנחש שאתה עובד בנפח גבוה מדי.
אתה בפלוס קלורי או בגירעון?

• פותח/ת השרשור
תעלה את התכנית אימונים שלך ואת התפריט (או כמויות לפחות) לביקורת, ככה אי אפשר להגיד. אני יכול לנחש שאתה עובד בנפח גבוה מדי.
אתה בפלוס קלורי או בגירעון?
אני עובד בגירעון קלורי ובקשר לתוכנית זה תוכנית ארוכה שעזרה לי מאוד עד עכשיו להשתפר(לפי דעתי) אבל פיתאום בזמן האחרון התדדרתי.
לגב יש 4 תרגילים כולל מתח
לחזה 2 תרגילים
רגליים 2 תרגילים כולל סקווט
יד קדמית תרגיל 1
יד אחורית 2 תרגילים כולל מקבילים
בטן 2 תרגילים
כתפיים תרגיל 1

אני עובד בגירעון קלורי ובקשר לתוכנית זה תוכנית ארוכה שעזרה לי מאוד עד עכשיו להשתפר(לפי דעתי) אבל פיתאום בזמן האחרון התדדרתי.
לגב יש 4 תרגילים כולל מתח
לחזה 2 תרגילים
רגליים 2 תרגילים כולל סקווט
יד קדמית תרגיל 1
יד אחורית 2 תרגילים כולל מקבילים
בטן 2 תרגילים
כתפיים תרגיל 1
דבר ראשון בגרעון קלורי זה צפוי להיחלש בכל תכנית אימונים.
אתה עושה את כל התרגילים באימון אחד? או שזה AB? כמה סטים וחזרות לכל תרגיל?
לפי זה שאמרת שאתה עושה 15 חזרות אני חושב שהנפח גבוה מדי, במיוחד לחיטוב, ועצימות נמוכה מדי, זה ממש צפוי שתיחלש. בחיטוב דווקא ההמלצה לעבוד בנפח נמוך יותר כי יותר קשה להתאושש, ובעצימות גבוהה יותר כדי לשמור על כוח וכתוצאה מכך על מסת שריר

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון בגרעון קלורי זה צפוי להיחלש בכל תכנית אימונים.
אתה עושה את כל התרגילים באימון אחד? או שזה AB? כמה סטים וחזרות לכל תרגיל?
לפי זה שאמרת שאתה עושה 15 חזרות אני חושב שהנפח גבוה מדי, במיוחד לחיטוב, ועצימות נמוכה מדי, זה ממש צפוי שתיחלש. בחיטוב דווקא ההמלצה לעבוד בנפח נמוך יותר כי יותר קשה להתאושש, ובעצימות גבוהה יותר כדי לשמור על כוח וכתוצאה מכך על מסת שריר
הכל 3 סטים 15 חזרות חוץ מבטן ושחכתי להוסיף זוקפי גו בכיסא רומי 3 סטים קסימום חזרות.
כן אני עושה הכל באימון אחד.
אני רוצה לעבור לab כי נמאס מfbw.
אבל הבעיה שאם אני רואה שיש קצת תרגילים אני חושב שזה גרוע

אני ברצינות בעד שיפתחו אשכול ''שאלות של יעקב'' ופשוט ישאירו אותו חי יש לך כל יום שאלה
וכל שאלה יותר מטופשת מהשנייה מצטער להיות גס רוח.
אתה בחיטוב,מספיק להתעסק בשטויות תשאר על 5 חזרות ותעבוד על הטכניקה שלך

כמו שאמרתי, הרבה יותר מדי נפח ועצימות קטנה מדי. קח FBW מאתר קילוגרם.
אבל הבעיה שאם אני רואה שיש קצת תרגילים אני חושב שזה גרוע
אז תפתור את הבעיה הזאת עם פסיכולוג, מה אני יכול להגיד לך

תודה לעונים.
השאלה הזאת היא לא יותר מובנת מלכתוב - היי, עד לא מזמן הייתי לוחץ 50 ק"ג ל 10 חזרות אבל היום אני לוחץ פחות, למה זה ניהיה ככה?

אני מבקש להבא לפתוח אשכול מסודר, לכתוב בו את משקלי העבודה שלך היום אל מול לפני הזמן שהתחלת את התוכנית, ובמקביל לספק את ערכי התזונה היומיים + פרטי התוכנית וקצב ההתקדמות.

אני נועל לך את האשכול ונותן לך הזדמנות לפתוח אשכול נורמלי כמו שצריך, כמו גם כותרת אינפורמטיבית שזה בגדר חובה.
אין מקום בפורום לאשכולות מהנוסח הקיים.

תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית