הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים למותניים

מצב
השרשור נעול

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אפשר תרגילים למותניים יש לי מותניים גדולים מאוד(שומן).
תודה לעונים ולמנהלים אני חושב שפתחתי אשכול בסדר אז לא לנעול בבקשה.

תתחטב והמותניים ירדו אין דבר כזה חיטוב נקודתי.

• פותח/ת השרשור
אז מה עושים כדאי להוריד את המותניים חוץ מאירובי כי אני עושה ריצה ואני עושה תזונה נכונה יש עוד דרך להוריד?
אני מתכוון לתרגילים כמו כפיפות בטן אופניים זה לא עוזר קצת לצדדים??

שים לב שעניתי לך כבר על השאלה.
אתה שאלת מה עשית שלאנשים אין סבלנות אליך? העובדה שענו לך על השאלה ואתה שואל אותה עוד פעם ועוד פעם והופך את הדיון ל-5 עמודים.

חוזר על התשובה:
תעשה חיטוב והמותניים ירדו. אי אפשר לעשות חיטוב נקודתי. עבודה על שרירי הבטן תעזור אבל רק כשתגיע לאחוז שומן נמוך.

• פותח/ת השרשור
שים לב שעניתי לך כבר על השאלה.
אתה שאלת מה עשית שלאנשים אין סבלנות אליך? העובדה שענו לך על השאלה ואתה שואל אותה עוד פעם ועוד פעם והופך את הדיון ל-5 עמודים.

חוזר על התשובה:
תעשה חיטוב והמותניים ירדו. אי אפשר לעשות חיטוב נקודתי. עבודה על שרירי הבטן תעזור אבל רק כשתגיע לאחוז שומן נמוך.
זהוא עכשיו הבנתי.
שאלתי שוב כדאי להיות בטוח.
תודה על המענה 😃

מה?! ממש לא אם תעשה מלא כפיפות בטן זה ישרוף את השומן בבטן, זה כתוב בספר "החרטות הגדול"
זה מבלבל את השריר??
ממש לא מבלבל, כדי לבלבל את השריר צריך לעשות דרופ-סט של 50 חזרות ולבצע רק את השלב האקצנטרי ובטווח תנועה חלקי, ואז באמת הוא לא ידע מאיפה זה בא לו, השריר אשכרה יקבל את זה מכל הכיוונים.

סלחו לי, משמרת כפולה בחדר כושר הייתי חייב להוציא את הטמטום החוצה
😣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית