http://israelilifeusa.com/lifestyle/health/5206 לצחוק או לבכות?.. מה לכם יש להגיד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך רפרנס או מחקר שמאמת את זה? דיי מעניין מה שאתה אומר..התאי סרטן אתה יודע למה לא תמיד מגלים?
לפי מה שאני יודע,תאי סרטן נכנסים לגוף,ומחביאים תעצמם בין כל החלבונים,זה כבר ידוע ממזמן שאכילת חלבון מרובה מגבירה תסיכון לחלות בסרטן ...
המערכת החיסונית לא מוצאת אותם בתור "פולשים" כי הם מסווים תעצמם בתור חלבון.
יש קשר בין תאי סרטן לחלבון ..
התאי סרטן אתה יודע למה לא תמיד מגלים?
לפי מה שאני יודע,תאי סרטן נכנסים לגוף,ומחביאים תעצמם בין כל החלבונים,זה כבר ידוע ממזמן שאכילת חלבון מרובה מגבירה תסיכון לחלות בסרטן ...
היה על זה האמת מחקר בערוץ 2 זאני זוכר שהביאו לשם ד"ר מהטובים בעולם שיבדוק..יש לך רפרנס או מחקר שמאמת את זה? דיי מעניין מה שאתה אומר..
בחיים לא אמרתי לחיות בלי חלבון,להפך ...לבכות טימטום של צימחונים
גם עם זה נכון לא באמת אפשר לחיות בלי חלבונים...
לא מצאתי את המחקר עצמו,אבל מצאתי עוד כמה אתרים מעניינים. (אחד מהם דומה למה שהבאת)יש לך רפרנס או מחקר שמאמת את זה? דיי מעניין מה שאתה אומר..
אה?תאי סרטן נכנסים לגוף,
אתה רוצה מחקר שמאמת את זה שתאי הסרטן מתחבאים בין החלבונים? לפני כמה עשורים הסתובבה איזו בדיחה טפשית שהתחילה בשאלה "ראית פעם פיל מתחבא מאחרי פרח?"יש לך רפרנס או מחקר שמאמת את זה?
לא קראתי את המחקר (עצלן שכמותי) אבל בתגובה הראשונה קראתי "A third major problem is use of only a single 24-h recall to derive dietary data to represent food intake over the 18-yr period of life." - אם זה אכן כך זה די מדהים.הנה הקישור לתגובות
התאי סרטן אתה יודע למה לא תמיד מגלים?
זה לפחות מה שאני זוכר שראיתי בכתבה בערוץ 2,רשמתי שזה לפי מה שאני זוכר מהכתבה,אפשר להניח שזה לא הכי נכון,אבל ה מה שאני זוכר מהכתבהאני מצטער אבל מה שאתה כותב פה זה פשוט חירטוט ברמות שלא האמנתי שאי פעם אראה
זה מילא אם זה כל המידע שהיה ,אבל למחקר הזה שהם התבססו עליו היו עוד נקודות זמן שבהם בדקו מה האנשים אכלו והם בחרו להתעלם מהן מאיזו סיבה.לא קראתי את המחקר (עצלן שכמותי) אבל בתגובה הראשונה קראתי "A third major problem is use of only a single 24-h recall to derive dietary data to represent food intake over the 18-yr period of life." - אם זה אכן כך זה די מדהים.
כמות חולי הסרטן בין בודיבילדרים שנראים ברמה של מרי אולימפיה, שטוחנים 200-300 ג' חלבון ביום ,היא נמוכה מאודהתאי סרטן אתה יודע למה לא תמיד מגלים?
תיהיה בטוח שהם אוכלים מעל ל400 גרם חלבון ביום,ושוב זה לא הגורם היחיד ...כמות חולי הסרטן בין בודיבילדרים שנראים ברמה של מרי אולימפיה, שטוחנים 200-300 ג' חלבון ביום ,היא נמוכה מאוד
מאיפה אתה יודע כמה הם אוכליםתיהיה בטוח שהם אוכלים מעל ל400 גרם חלבון ביום,ושוב זה לא הגורם היחיד ...
מאיפה אתה יודע כמה הם אוכלים
@incin
אפשרי להפעיל את החוב לראק?
trynewthings חובת ההוכחה עליו בקשר לגרם חלבון לבודיבילדרים ברמה של מר אולימפיה
תודה רבה.הוא כבר מושעה, אין בשביל מה.
על מה הוא הושעה?הוא כבר מושעה, אין בשביל מה.
על זה שהוא התעניין למה מישהו אחר הושעה.על מה הוא הושעה?