הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חלבון מהחי גורם לסרטן?

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
התאי סרטן אתה יודע למה לא תמיד מגלים?
לפי מה שאני יודע,תאי סרטן נכנסים לגוף,ומחביאים תעצמם בין כל החלבונים,זה כבר ידוע ממזמן שאכילת חלבון מרובה מגבירה תסיכון לחלות בסרטן ...
המערכת החיסונית לא מוצאת אותם בתור "פולשים" כי הם מסווים תעצמם בתור חלבון.
יש קשר בין תאי סרטן לחלבון ..

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע,תאי סרטן נכנסים לגוף,ומחביאים תעצמם בין כל החלבונים,זה כבר ידוע ממזמן שאכילת חלבון מרובה מגבירה תסיכון לחלות בסרטן ...
יש לך רפרנס או מחקר שמאמת את זה? דיי מעניין מה שאתה אומר..

לבכות טימטום של צימחונים

גם עם זה נכון לא באמת אפשר לחיות בלי חלבונים...

היה על זה האמת מחקר בערוץ 2 זאני זוכר שהביאו לשם ד"ר מהטובים בעולם שיבדוק..
בכל מקרה אני אחפש,כל מה שאמרתי זה לפי הידע שלי ששמעתי מערוץ 2
לבכות טימטום של צימחונים

גם עם זה נכון לא באמת אפשר לחיות בלי חלבונים...
בחיים לא אמרתי לחיות בלי חלבון,להפך ...
אני חי על מעל מאתיים גרם ליום,כל דבר מסוכן ברמה גבוהה מדי,אפילו מים.
כל דבר גורם סיכונים ביום זאת אומרת שנשב בבית ולא נזוז שחס וחלילה לא יקרה לנו כלופ? ממש לא ...
לא מצאתי את המחקר עצמו,אבל מצאתי עוד כמה אתרים מעניינים. (אחד מהם דומה למה שהבאת)
לחץ עליי
לחץ עליי
לחץ עליי
לחץ עליי
אני פשוט הבאתי מה שעלה לי,אני עם הפלאפון בחופשה עם המשפחה ואני עייף,אם זה לא מספיק/טוב תגיד לי ומחר אנסה להביא לך את מה שדיברתי עליו ..
עריכה: כנראה יצאתי לא ברור,אני ממש לא בעד המחקרים האלה,אני יכול להביא גם מיליון שהם נגד,יש לכאן ולכאן ...
פשוט,הוכח מחקרית שחלבון גבוהה קשור לסרטן,הסרטן פועל גם על תאי חלבון.
אבל אני לגמרי בעד אכילת חלבון מרובה וכל מה שקשור לזה..

נערך לאחרונה:
אל תדאג ,המחקר הזה היה המיץ של הזבל ,הוא נערך בצורה נוראית כמעט מכל המובנים וחטף ביקורת קשה מאוד בתגובות מהרבה חוקרים בתחום ,לזכרוני ,בין יתר השטויות החוקרים השתמשו באיזה מודל די טיפשי שהראה שהסיכוי של אנשים בני 50-65 למות מוקדם עולה בצורה דראסטית אבל התחזית של המודל היתה שהם ימותו רק כשהם יהיו בני 100+ או משהו כזה מה עוד שהסיכוי למות ירד בתצורה פתאומית בגיל 65 ואז פתאום חלבון התחיל להאריך את החיים לפי המודל.

הסיבה שהם קיבלו תוצאה שבה הטרנד מתהפך בגיל 65 היתה כנראה החלוקה האקראית שלהם לכמויות חלבון. אני חושד שהם חילקו את הרמות של החלבון שאנשים אכלו בצורה שרירותית לגבוהות ונמוכות עד שהם קיבלו מצב שבו הקבוצה שאכלה מעט חלבון היתה קטנה מאוד כך שהיה בה רק חולה אחד כשהקבוצות שאכלו הרבה חלבון היו גדולות הרבה יותר ולכן היו בהן יותר מתים (וכדרך אגב עדיין מתו בהן מעט מאוד אנשים יחסית לכלל האוכלוסיה מ) וכל מיני שטויות כאלה. קל להוכיח קשרים מובהקים כשאונסים את הנתונים שלך.

הנה הקישור לתגובות ,ממליץ לקרוא את האחרונות לפני המחקר המלא:
http://www.cell.com/cell-metabolism/comments/S1550-4131(14)00062-X

הנה הקישור לתגובות
לא קראתי את המחקר (עצלן שכמותי) אבל בתגובה הראשונה קראתי "A third major problem is use of only a single 24-h recall to derive dietary data to represent food intake over the 18-yr period of life." - אם זה אכן כך זה די מדהים.

עריכה: גם ההמשך "A fourth major problem is failure to report body weight or BMI for the groups" משאיר אותי מגרד בפדחתי המקריחה.זה, אגב, יכול להסביר גם את עניין הגיל, ידוע שבגילים גבוהים המשקל הממוצע יורד קצת.

איך הדבר הזה פורסם במגזין לא רע?

נערך לאחרונה:

אני מצטער אבל מה שאתה כותב פה זה פשוט חירטוט ברמות שלא האמנתי שאי פעם אראה

אני מצטער אבל מה שאתה כותב פה זה פשוט חירטוט ברמות שלא האמנתי שאי פעם אראה
זה לפחות מה שאני זוכר שראיתי בכתבה בערוץ 2,רשמתי שזה לפי מה שאני זוכר מהכתבה,אפשר להניח שזה לא הכי נכון,אבל ה מה שאני זוכר מהכתבה

לא קראתי את המחקר (עצלן שכמותי) אבל בתגובה הראשונה קראתי "A third major problem is use of only a single 24-h recall to derive dietary data to represent food intake over the 18-yr period of life." - אם זה אכן כך זה די מדהים.
זה מילא אם זה כל המידע שהיה ,אבל למחקר הזה שהם התבססו עליו היו עוד נקודות זמן שבהם בדקו מה האנשים אכלו והם בחרו להתעלם מהן מאיזו סיבה.

העורכים של הרבה עיתונים טובים מעדיפים בד"כ לפרסם דברים שהולכים עם התלם גם אם המחקר נערך גרוע ,חוץ אולי מהBMJ שבו נראה לי בזמן האחרון שלעורכים באמת אכפת רק מהאמת ולא מעניין אותם מה מקובל...

כמות חולי הסרטן בין בודיבילדרים שנראים ברמה של מרי אולימפיה, שטוחנים 200-300 ג' חלבון ביום ,היא נמוכה מאוד

תיהיה בטוח שהם אוכלים מעל ל400 גרם חלבון ביום,ושוב זה לא הגורם היחיד ...
מאיפה אתה יודע כמה הם אוכלים
@incin
אפשרי להפעיל את החוב לראק?
trynewthings חובת ההוכחה עליו בקשר לגרם חלבון לבודיבילדרים ברמה של מר אולימפיה

מאיפה אתה יודע כמה הם אוכלים
@incin
אפשרי להפעיל את החוב לראק?
trynewthings חובת ההוכחה עליו בקשר לגרם חלבון לבודיבילדרים ברמה של מר אולימפיה

הוא כבר מושעה, אין בשביל מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית