הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי העמסות בחיטוב (לא דל פחמימה)

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אז כמו רבים וטובים אחרים גם אני נפלתי למירוץ אחרי גוף סקסי לקיץ, אז להלן השאלות שלי:

1) ממתי צריך להתחיל לעשות העמסות? כרגע אני על 180 פחמימה, הבנתי שזה גבוה ואין צורך בהעמסות בכמות כזאת. השאלה ממתי להתחיל?
2) ממה שאני מבין ביום ההעמסה כדאי להיות בפלוס קלורי. זה נכון? כמה פלוס?
3) ראיתי שאת הקלוריות בהעמסה רצוי לחלק ל 70% פחמימה, 15% חלבון ו15% שומן. השאלה שלי היא למה בעצם כדאי לעשות את ההעמסה דלת שומן יחסית ולמה לא טוב להפוך את זה ל"יום צ'יט" פשוט להיכנס לפלוס קלורי ליום אחד בשביל לשמור על חילוף חומרים תקין, הרי זאת אחת הסיבות העיקריות להעמסה לא? כמובן גם מילוי מאגרי גליקוגן, אבל אם לעשות את ההעמסה גם עם יחסית הרבה שומן וגם עם הרבה פחמימה אז זה ישרת גם את המטרה הזאת.

תודה לעונים

1) לדעתי תתחיל העמסות מ150 אחת לשבועיים.
2) ניטרלי/חיובי קל.
3) מכיוון שהעמסה נועד בשביל למלא את המאגרי גליקוגן,שומן? כל גרם זה 9 קלוריות,זה לוקח פשוט יותר מדי.
חלבון? בכל זאת צריך חלבון לאותו יום ...
פחמימה זה בדיוק היום שלה ..

2) ניטרלי/חיובי קל.
3) מכיוון שהעמסה נועד בשביל למלא את המאגרי גליקוגן,שומן? כל גרם זה 9 קלוריות,זה לוקח פשוט יותר מדי.
תשובה מעולה פרט לזה אוסיף שקראתי שלייל טען שכמות גדולה של שומן יכולה לפגוע באיכות ההעמסה.

2) ניטרלי/חיובי קל.
תשובה מעולה פרט לזה אוסיף שקראתי שלייל טען שכמות גדולה של שומן יכולה לפגוע באיכות ההעמסה.
לא מסכים.
1. העמסות עושים קודם כל כתלות בגירעון הקלורי ורק אחר כך בכמות הפחמימה. אתם חושבים שבגירעון קלורי מאגרי הגליקוגן לא מתרוקנים בגלל שיש הרבה פחמימה בתפריט? תעשה אחת לשבועיים, בהמשך תרד לאחת לעשרה ימים. כשיהיה ממש קשה (גם פסיכולוגית) תרד לאחת לשבוע.
2. ממש לא נייטרלי ולא חיובי קל. אני מניח שאתה במינוס 500 לפחות? אז תן פלוס 500.
3. כמות גדולה של שומן, כמו שאמר במבה, אכן פוגעת באיכות ההעמסה. אבל - העמסה נועדה גם לצרכים נפשיים, לא רק פיזיים. תקפיד על פחמימה, אבל אם אתה צריך את זה, תאכל גם משהו שמן. אני מרשה לך 😃

לא מסכים.
1. העמסות עושים קודם כל כתלות בגירעון הקלורי ורק אחר כך בכמות הפחמימה. אתם חושבים שבגירעון קלורי מאגרי הגליקוגן לא מתרוקנים בגלל שיש הרבה פחמימה בתפריט? תעשה אחת לשבועיים, בהמשך תרד לאחת לעשרה ימים. כשיהיה ממש קשה (גם פסיכולוגית) תרד לאחת לשבוע.
3. כמות גדולה של שומן, כמו שאמר במבה, אכן פוגעת באיכות ההעמסה. אבל - העמסה נועדה גם לצרכים נפשיים, לא רק פיזיים. תקפיד על פחמימה, אבל אם אתה צריך את זה, תאכל גם משהו שמן. אני מרשה לך 😃
1. העמסות עושים כתלות בכמות הפחמימה קודם..לא קלורית.
2.נתון לויכוח אבל מקבל.
3.
15% שומן זה מספיק כדי לכלול משהו נפשי

אתה אוהב לשנות את הדעה שלך כל כך מהר אני רואה....
לא נורא. העיקר שאתה לומד. ☝️

אגב,לפי מה שאני יודע על פחמימה כזו (150) הוא בכלל לא צריך ימי העמסה.

150 פחמימה זה בהחלט פחמימה גבוהה לחיטוב ולא מצריך העמסות ...

אתה אוהב לשנות את הדעה שלך כל כך מהר אני רואה....
לא נורא. העיקר שאתה לומד. ☝️
אני עדיין בדעה ש150לדעתי לא מחויב לעשות העמסה,אבל זה אפשרי לגמרי ..
לא מסכים.
בקשר לחיובי,אין פה נוסחא,שאגב 500 קלוריות חיןבי נחשב קל ...
לא התכוונתי ל10 קלוריות אתה יןדע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית