הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשפר את התזונה היום יומית

רון11221

משתמש מתחיל
31
9
נק' מוניטין:
12
31
9
שלום חברים,
בכמה ימים האחרונים התחלתי לשקול ולרשום כל מה שאני אוכל על מנת להיות בטוח שאני מגיע לערכים שאני צריך (כל מיני תפריטים מוכנים למינהם לא מתאימים לי, אני מעדיף להבין בעצמי מה לאכול, כמה ולמה)
אני שוקל 68 גובה 175 (מאסה)
אשמח לחוות דעת - מה צריך לשנות, להוסיף ולמה

שלשום:

rkLPu5N.jpg

אתמול:

E46BWGn.jpg

היום (עוד לא הגעתי לערכים הסופיים)
אני מאמין שאני יאכל משהו כמו טחינה פסטרמה ופיתה או אורז או גם וגם

9gH6P5U.jpg

בתמונה האחרונה הוספתי את התפלגות הקלוריות - לפי מה שהבנתי הצריכה של שומנים אמורה להיות עד ל30%, זה אומר שבינתיים אכלתי 11% שומן או 21% שומן? לפי איזה טבלה אני צריך להסתכל? (העליון או התחתון)

• פותח/ת השרשור
תכין תפריט פשוט שאתה תאכל כל יום את אותו הדבר ולא תצטרך להסתבך..

למשל קוואקר, ביצים , חזה עוף, אורז, ואבקה

אח שלי אני לא רוצה להוריד תפריט "טוב" מהאינטרנט ולאכול על פיו, חשוב לי להבין מה אני עושה ולא סתם לעשות תוכי אחרי מדריך כי זה "טוב"

אתה לא אוכל כמו שצריך. בתפריט של 2600 קלוריות אי אפשר לכלול 450 קלוריות מבמבה או פופקורן.
יש פחות מדי חלבון 'אמיתי' מבשר, טונה, מוצרי חלב וגם השומן ממקורות לא טובים.
ממליץ שתבחר תפריט מוכן ותעקוב אחריו

• פותח/ת השרשור
אתה לא אוכל כמו שצריך. בתפריט של 2600 קלוריות אי אפשר לכלול 450 קלוריות מבמבה או פופקורן.
יש פחות מדי חלבון 'אמיתי' מבשר, טונה, מוצרי חלב וגם השומן ממקורות לא טובים.
ממליץ שתבחר תפריט מוכן ותעקוב אחריו

תודה על התגובה חנן, אבל תוכל לפרט?
בתפריט של 2600 קלוריות לא להחשיב במבה או פופקורן? (בהתחשב שאני יאכל אותם), אז אני יגיע ל 2600 קל' מאוכל ובנוסף יהיה במבה או פוקפורן שלא בתפריט?
לגבי הפחות מדיי חלבון "אמיתי" - אם הייתי מוסיף עוד 150 ג' חזה עוף לכל אחד מהימים זה היה בסדר? (אבל היה עודף חלבון)
לגבי ירקות - האם אפשר לאכול רק בצל במקום שאר הירקות? אני אוכל בצל גם ככה בכל ארוחה, יוצא מינימום 100 גרם בצל ליום (בסביבות ה200 אני מאמין), האם זה מספיק?

תודה על התגובה חנן, אבל תוכל לפרט?
בתפריט של 2600 קלוריות לא להחשיב במבה או פופקורן? (בהתחשב שאני יאכל אותם), אז אני יגיע ל 2600 קל' מאוכל ובנוסף יהיה במבה או פוקפורן שלא בתפריט?
לגבי הפחות מדיי חלבון "אמיתי" - אם הייתי מוסיף עוד 150 ג' חזה עוף לכל אחד מהימים זה היה בסדר? (אבל היה עודף חלבון)
לגבי ירקות - האם אפשר לאכול רק בצל במקום שאר הירקות? אני אוכל בצל גם ככה בכל ארוחה, יוצא מינימום 100 גרם בצל ליום (בסביבות ה200 אני מאמין), האם זה מספיק?
לא זה לא מספיק. חוץ מהסיבים התזונתיים אתה מקבל מהירקות שלל ויטמינים לכן חשוב לגוון בהם ולאכול קצת מכולם ההמלצה היא לצרוך את כל הצבעים של הירקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית