עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אירובי תורם לסיבולת לב-ריאה, בעבודה נכונה יש לו שלל תכונות בריאותיות.
אבל הוא ממש לא חשוב בחיטוב, וניתן להגיע בלעדיו גם לתוצאות יפות.
אם כי תמיד מומלץ לעסוק באירובי, לאו דווקא רק בחיטוב.
במידה ואני נמצא בתקופת חיטוב, מבצע 4 אימוני כח בשבוע (AB), כמה אירובי מומלץ לי לעשות, והאם עדיף לי לעשות אותם אחרי האימון כח או ביום נפרד משלו? אין לי בעיה של זמן
עוד שאלה
הריצות אמורות לאבד לי שריר?
השאיפה שלי בגדול היא להוריד את השומן, בעיקר בבטן(לא כזה שמן או משהו) 72קילו גובה 1.71 אחרי חודשיים של AB ועוד איזה חודשיים של FBW
אני יוצא נורא מבולבל ומרגיש שאני סותר את עצמי
כי מצד אחד אני מתאמן כח, ומצד שני "שובר" את השריר בריצות? או שזה לא שבירה כזאת קריטית?
אני חושב שיש הגזמה ניכרת בפחד מאיבוד מסת שריר בגלל קצת אירובי. זה לא שמישהו כאן מתאמן למרתון.מצד שני "שובר" את השריר בריצות?
מסכים מאוד.אני חושב שיש הגזמה ניכרת בפחד מאיבוד מסת שריר בגלל קצת אירובי. זה לא שמישהו כאן מתאמן למרתון.
בכלל כדאי לזכור שאינטרוולים נמצאים די קרוב ל"אנאירובי" בסקאלה. אני יודע שהם הצעקה האחרונה בהמלצות לציבור הרחב, אבל דווקא לאוכלסיית המשקולנים ייתכן שהם פחות אפקטיביים בגלל שממילא הפעילות העיקרית שלה היא אנאירובית, ובתור פעילות משלימה כדאי להתקרב יותר לקצה האירובי בסקאלה.כנראה שעדיף לוותר על אינטרוולים
איך?* התאוששות אקטיבית - מעלה את פעילות המערכת הפרה-סימפתטית\מוריד את פעילות מערכת העצבים הסימפתטית (דבר שעוזר להעלות קיבולת עבודה והתאוששות שירדו כתוצאה מגרעון קלורי)
איך מה?איך?
סדר חשיבות הדברים בעת חיטוב:
1.תזונה
2. אימוני משקולות
3. אימון אינטרוולים HIIT
4. אירובי
מסקנה - אירובי לא כל כך חשוב