הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה עובדים בטן בחיטוב

• פותח/ת השרשור adirz8
  • פורסם בתאריך

adirz8

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
היי, למה אנשים בדרך כלל משקיעים באימוני בטן בחיטוב, ובמסה לא עובדים עלייה בכלל?

מינה צמח אמרה לך את זה?
מה ששונה בין מסה לחיטוב זה בעיקר התזונה.
אני אישית עובד כל הזמן על בטן.

כי הם לא מבינים את הקונספט של בניית שריר יעילה

אני עובד על בטן גם במסה וגם בחיטוב..
נכון שבחיטוב לא תצבור מסת שריר אבל אני עושה את זה כי זה מרגיש טוב (סה״כ כמה סטים של כפיפות בטן).

נערך לאחרונה:
כי אנשים חיים בסרט וחושבים שאם הם יעשו 200 חזרות לבטן הם יגדלו. אל תשכח שיש הרבה לייצנים ברשת שמטעים אנשים ואומרים שאפשר גם לגדול וגם לשרוף שריר באותו הזמן..

כי הם חושבים שזה יעזור להם לשרוף שומן בבטן, שזה לא אפשרי. אי אפשר לשרוף שומן באיזור ספציפי, השומן יורד מכול הגוף. ומי אמר שלא עובדים על בטן במסה

גורם להם להרגיש יותר יעילים, תאכלס זה יותר משמעותי המסה לדעתי, אבל תמיד כדאי להוסיף מעט עבודת בטן, אני אוהב לעשות תרגילי בטן שמדמים\תורמים לתרגילים גדולים שאני עושה, כמו ab wheel או front lever (בתקופה שיכולתי לעשות)

גורם להם להרגיש יותר יעילים, תאכלס זה יותר משמעותי המסה לדעתי, אבל תמיד כדאי להוסיף מעט עבודת בטן, אני אוהב לעשות תרגילי בטן שמדמים\תורמים לתרגילים גדולים שאני עושה, כמו ab wheel או front lever (בתקופה שיכולתי לעשות)
ממליץ בחום, תרגילים של street כמו פרונט, באק או פלאנץ מעולים לבטן.

Back
למעלה תחתית