עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היית מכניס מקבילים באימון התאוששות? באיזה סטים/חזרותלדעתי להוסיף מקבילים עם משקל אני אישית הגעתי ל תוספת של 45 קילו ..
וגם משיכות כמו עם דאמבל או מתח עם משקל ...
זה מה שבעיקרון עזר לי..
זה היה בעצימות ו3סטים של 5..היית מכניס מקבילים באימון התאוששות? באיזה סטים/חזרות
120 לא מכובד? מה אתה דפוק?🤯הבנץ' שלי לא מכובד אבל בשלב מסוים כדי לעבור את ה120 הייתה לי בעיה בחצי השני של התנועה (מהאמצע למעלה) ונאלצתי להוסיף תרגיל עזר של חצי לחיצה (עשיתי את זה בכלוב ושמתי מוטות בטחון בפנים בגובה של אמצע תנועה כדי להתחיל משם).
בנוסף לכך לא בידדתי
אני מגדיר מכובד כחמישיה עם 3 פלטות 😃120 לא מכובד? מה אתה דפוק?🤯
זאת בידיוק הבעיה שאני אישית מיתמודד איתה עכשיו ,טחנתי אין סוף ריסטים הוספתי והחלפתי תרגלי עזר אבל כול פעם שאני חוזר 1m שלי הוא 120...הבנץ' שלי לא מכובד אבל בשלב מסוים כדי לעבור את ה120 הייתה לי בעיה בחצי השני של התנועה (מהאמצע למעלה) ונאלצתי להוסיף תרגיל עזר של חצי לחיצה (עשיתי את זה בכלוב ושמתי מוטות בטחון בפנים בגובה של אמצע תנועה כדי להתחיל משם).
בנוסף לכך לא בידדתי
קודם כל תנסה להוסיף ציוד לבנץ' אולי זה יעזור לתת לך פוש. בתור ציוד אני מתכוון שתתחיל לעשות לחיצות עם חגורה + רצועות כף יד + שים מגנזיום על הידיים + על המוט.זאת בידיוק הבעיה שאני אישית מיתמודד איתה עכשיו ,טחנתי אין סוף ריסטים הוספתי והחלפתי תרגלי עזר אבל כול פעם שאני חוזר 1m שלי הוא 120...
(בנפח היתקדמתי יפה יותר האמת 95 5x8 בשיא)
יש לך אולי תרגלי עזר אחר שעזר במיוחד שלא כולל כלוב ?
איפה החלק החלש שלך בתנועה?זאת בידיוק הבעיה שאני אישית מיתמודד איתה עכשיו ,טחנתי אין סוף ריסטים הוספתי והחלפתי תרגלי עזר אבל כול פעם שאני חוזר 1m שלי הוא 120...
(בנפח היתקדמתי יפה יותר האמת 95 5x8 בשיא)
יש לך אולי תרגלי עזר אחר שעזר במיוחד שלא כולל כלוב ?
בחיים לא מצאתי סיבה לחגורה בבנץ כי לא קיבלתי תשובה פיזלוגית למה לשים אותה אבל באמת שאני חושב על זה לא יגרם שום נזק עם אני ינסה,קודם כל תנסה להוסיף ציוד לבנץ' אולי זה יעזור לתת לך פוש. בתור ציוד אני מתכוון שתתחיל לעשות לחיצות עם חגורה + רצועות כף יד + שים מגנזיום על הידיים + על המוט.
לאחר מכן ממליץ לך לתת נסיון לסייקל בסומולוב ג'וניור. התוכנית נועדה לאנשים שהגיעו למשקל מכובד בבנץ' ומתקשים להתקדם בתוכניות כוח רגילות.
בנעילה בעבר זה החלק הראשון בבנץ אז הוספתי פרפר וזה עזר לי ,אז באופן טיביעי ניסתי מקבילים בתור תרגיל עזר רק שבגלל שמקבילים ליד הבית שלי כול כך רחבים זה יצר אצלי בסוף בעיות בכתףאיפה החלק החלש שלך בתנועה?
אני אולי לא איזה בנצ'ר מטורף עם PR צנוע של 115, אבל בגדול אם אתה מחפש תרגילי עזר זה תלוי במה האזור החלש שלך.
גם לי אין תשובה פיזיולוגית לזה אבל ניסיתי לשים והרגשתי שזה עזר. תנסה לא יקרה כלום 😃בחיים לא מצאתי סיבה לחגורה בבנץ כי לא קיבלתי תשובה פיזלוגית למה לשים אותה אבל באמת שאני חושב על זה לא יגרם שום נזק עם אני ינסה,
שמעתי על התוכנית הזאת ועל הישגים שרצו איתה פה בפורום אני חושב שבאמת שאני יסים חיטוב והכתף שלי תפסיק לעשות בעיות אני ינסה אותה
בנעילה בעבר זה החלק הראשון בבנץ אז הוספתי פרפר וזה עזר לי ,אז באופן טיביעי ניסתי מקבילים בתור תרגיל עזר רק שבגלל שמקבילים ליד הבית שלי כול כך רחבים זה יצר אצלי בסוף בעיות בכתף
גם לי אין תשובה פיזיולוגית לזה אבל ניסיתי לשים והרגשתי שזה עזר. תנסה לא יקרה כלום 😃
בהצלחה.
דבר חשוב נוסף. הרבה אנשים נתקעים בבנץ' בגלל טכניקה לקויה. צריך לדעת איך להכנס כמו שצריך לגשר, לעשות מנח נכון של הידיים ותנועה נכונה + שימוש נכון בLEG DRIVE.
ממליץ לך מאוד לראות את הסרטונים האלו אולי הם יעזרו לך לשפר טכניקה (לי הם עזרו מאוד):
הודעה מבורכתקודם כל תנסה להוסיף ציוד לבנץ' אולי זה יעזור לתת לך פוש. בתור ציוד אני מתכוון שתתחיל לעשות לחיצות עם חגורה + רצועות כף יד + שים מגנזיום על הידיים + על המוט.
לאחר מכן ממליץ לך לתת נסיון לסייקל בסומולוב ג'וניור. התוכנית נועדה לאנשים שהגיעו למשקל מכובד בבנץ' ומתקשים להתקדם בתוכניות כוח רגילות.
תתחיל לעבוד על הגמישות אז. הקשת באמת עושה פלאים מבחינת עלייה במשקלי העבודה וגם בתור מניעת פציעות של הכתף. אני בטוח שיש פה הרבה חברה בפורום שיוכלו לעזור לך עם תרגילים לשיפור הגמישות.אני לא השקר הקשת שלי שואפת לאפס ביום טוב ,אני מניח שהסיבה לכך היא גימישות אך היא עדיין רחוקה מבילדר בנץ
יש עוד את העניין של המישקל אבל זה כבר תירוצי רטיו 🙄
תודה רבה כיף לשמוע את זה ממלך הבנץ' 😃הודעה מבורכת