הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בבאנץ'

Daniel1

משתמש קבוע
1,390
903
נק' מוניטין:
2,143
1,390
903
שאלה בעיקר לחברה עם באנץ' מכובד,
בשביל להמשיך להתקדם בבאנץ' הוספתם תרגילי עזר לחזה?
או שפשוט המשכתם לאט לאט ועם ריסטים עד שעלה?

לדעתי להוסיף מקבילים עם משקל אני אישית הגעתי ל תוספת של 45 קילו ..
וגם משיכות כמו עם דאמבל או מתח עם משקל ...
זה מה שבעיקרון עזר לי..

• פותח/ת השרשור
לדעתי להוסיף מקבילים עם משקל אני אישית הגעתי ל תוספת של 45 קילו ..
וגם משיכות כמו עם דאמבל או מתח עם משקל ...
זה מה שבעיקרון עזר לי..
היית מכניס מקבילים באימון התאוששות? באיזה סטים/חזרות

הבנץ' שלי לא מכובד אבל בשלב מסוים כדי לעבור את ה120 הייתה לי בעיה בחצי השני של התנועה (מהאמצע למעלה) ונאלצתי להוסיף תרגיל עזר של חצי לחיצה (עשיתי את זה בכלוב ושמתי מוטות בטחון בפנים בגובה של אמצע תנועה כדי להתחיל משם).
בנוסף לכך לא בידדתי

• פותח/ת השרשור
הבנץ' שלי לא מכובד אבל בשלב מסוים כדי לעבור את ה120 הייתה לי בעיה בחצי השני של התנועה (מהאמצע למעלה) ונאלצתי להוסיף תרגיל עזר של חצי לחיצה (עשיתי את זה בכלוב ושמתי מוטות בטחון בפנים בגובה של אמצע תנועה כדי להתחיל משם).
בנוסף לכך לא בידדתי
120 לא מכובד? מה אתה דפוק?🤯

בנוסף לכך לא בידדתי
זאת בידיוק הבעיה שאני אישית מיתמודד איתה עכשיו ,טחנתי אין סוף ריסטים הוספתי והחלפתי תרגלי עזר אבל כול פעם שאני חוזר 1m שלי הוא 120...
(בנפח היתקדמתי יפה יותר האמת 95 5x8 בשיא)
יש לך אולי תרגלי עזר אחר שעזר במיוחד שלא כולל כלוב ?

זאת בידיוק הבעיה שאני אישית מיתמודד איתה עכשיו ,טחנתי אין סוף ריסטים הוספתי והחלפתי תרגלי עזר אבל כול פעם שאני חוזר 1m שלי הוא 120...
קודם כל תנסה להוסיף ציוד לבנץ' אולי זה יעזור לתת לך פוש. בתור ציוד אני מתכוון שתתחיל לעשות לחיצות עם חגורה + רצועות כף יד + שים מגנזיום על הידיים + על המוט.
לאחר מכן ממליץ לך לתת נסיון לסייקל בסומולוב ג'וניור. התוכנית נועדה לאנשים שהגיעו למשקל מכובד בבנץ' ומתקשים להתקדם בתוכניות כוח רגילות.

איפה החלק החלש שלך בתנועה?
אני אולי לא איזה בנצ'ר מטורף עם PR צנוע של 115, אבל בגדול אם אתה מחפש תרגילי עזר זה תלוי במה האזור החלש שלך.

אומנם אני רחוק מבנצ' מכובד , אבל מה שעזר לי זה המון נפח בבנצ' עצמו , מקבילים כבד מתח כבד, פרס כבד

הפעם היחידה שהבנץ' המקרטע שלי התקדם השנה זה כשעשיתי 8X5 ארבע פעמים בשבוע

עכשיו אני מנסה את הגישה השנייה ועושה 5 וריאציות שונות של לחיצה (רחבה מאוד ללא עצירה, צרה עם עצירה, שיפוע עליון עם עצירת "ספוטו" , מקבילים ולחיצה קלה באחיזה רחבה אבל תחרותית עם עצירה )

קודם כל תנסה להוסיף ציוד לבנץ' אולי זה יעזור לתת לך פוש. בתור ציוד אני מתכוון שתתחיל לעשות לחיצות עם חגורה + רצועות כף יד + שים מגנזיום על הידיים + על המוט.
לאחר מכן ממליץ לך לתת נסיון לסייקל בסומולוב ג'וניור. התוכנית נועדה לאנשים שהגיעו למשקל מכובד בבנץ' ומתקשים להתקדם בתוכניות כוח רגילות.
בחיים לא מצאתי סיבה לחגורה בבנץ כי לא קיבלתי תשובה פיזלוגית למה לשים אותה אבל באמת שאני חושב על זה לא יגרם שום נזק עם אני ינסה,
שמעתי על התוכנית הזאת ועל הישגים שרצו איתה פה בפורום אני חושב שבאמת שאני יסים חיטוב והכתף שלי תפסיק לעשות בעיות אני ינסה אותה

איפה החלק החלש שלך בתנועה?
אני אולי לא איזה בנצ'ר מטורף עם PR צנוע של 115, אבל בגדול אם אתה מחפש תרגילי עזר זה תלוי במה האזור החלש שלך.
בנעילה בעבר זה החלק הראשון בבנץ אז הוספתי פרפר וזה עזר לי ,אז באופן טיביעי ניסתי מקבילים בתור תרגיל עזר רק שבגלל שמקבילים ליד הבית שלי כול כך רחבים זה יצר אצלי בסוף בעיות בכתף

בחיים לא מצאתי סיבה לחגורה בבנץ כי לא קיבלתי תשובה פיזלוגית למה לשים אותה אבל באמת שאני חושב על זה לא יגרם שום נזק עם אני ינסה,
שמעתי על התוכנית הזאת ועל הישגים שרצו איתה פה בפורום אני חושב שבאמת שאני יסים חיטוב והכתף שלי תפסיק לעשות בעיות אני ינסה אותה

בנעילה בעבר זה החלק הראשון בבנץ אז הוספתי פרפר וזה עזר לי ,אז באופן טיביעי ניסתי מקבילים בתור תרגיל עזר רק שבגלל שמקבילים ליד הבית שלי כול כך רחבים זה יצר אצלי בסוף בעיות בכתף
גם לי אין תשובה פיזיולוגית לזה אבל ניסיתי לשים והרגשתי שזה עזר. תנסה לא יקרה כלום 😃
בהצלחה.

דבר חשוב נוסף. הרבה אנשים נתקעים בבנץ' בגלל טכניקה לקויה. צריך לדעת איך להכנס כמו שצריך לגשר, לעשות מנח נכון של הידיים ותנועה נכונה + שימוש נכון בLEG DRIVE.
ממליץ לך מאוד לראות את הסרטונים האלו אולי הם יעזרו לך לשפר טכניקה (לי הם עזרו מאוד):

גם לי אין תשובה פיזיולוגית לזה אבל ניסיתי לשים והרגשתי שזה עזר. תנסה לא יקרה כלום 😃
בהצלחה.

דבר חשוב נוסף. הרבה אנשים נתקעים בבנץ' בגלל טכניקה לקויה. צריך לדעת איך להכנס כמו שצריך לגשר, לעשות מנח נכון של הידיים ותנועה נכונה + שימוש נכון בLEG DRIVE.
ממליץ לך מאוד לראות את הסרטונים האלו אולי הם יעזרו לך לשפר טכניקה (לי הם עזרו מאוד):

אני לא השקר הקשת שלי שואפת לאפס ביום טוב ,אני מניח שהסיבה לכך היא גימישות אך היא עדיין רחוקה מבילדר בנץ
יש עוד את העניין של המישקל אבל זה כבר תירוצי רטיו 🙄

הודעה מבורכת

אני לא השקר הקשת שלי שואפת לאפס ביום טוב ,אני מניח שהסיבה לכך היא גימישות אך היא עדיין רחוקה מבילדר בנץ
יש עוד את העניין של המישקל אבל זה כבר תירוצי רטיו 🙄
תתחיל לעבוד על הגמישות אז. הקשת באמת עושה פלאים מבחינת עלייה במשקלי העבודה וגם בתור מניעת פציעות של הכתף. אני בטוח שיש פה הרבה חברה בפורום שיוכלו לעזור לך עם תרגילים לשיפור הגמישות.
הודעה מבורכת
תודה רבה כיף לשמוע את זה ממלך הבנץ' 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית