הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקווט 120 שלי וסקווט של חבר

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
20,15,15 (הפלטות)

סקווט זה תרגיל יחסית חדש לי, לכן החלטתי להעלות סרטון כדי שאני אגיע למשקלים גבוהים אני אבצע בטכניקה נכונה
(וגם כי טרול #2 שיגע אותי שאני יעלה סרטון של הסקווט...)

זה החבר

התחיל אימון ראשון 5X5 מדקאו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
החבר נשען על קצות האצבעות ועף מעט קדימה במקום להשען על העקבים. (וגם כי לא שומר על חזה בחוץ ומשחרר נשימה מהר מידי)

• פותח/ת השרשור
החבר נשען על קצות האצבעות ועף מעט קדימה במקום להשען על העקבים. (וגם כי לא שומר על חזה בחוץ ומשחרר נשימה מהר מידי)

סבבה, גם שמתי לב
הוא שובר מקביל ? (כי זה נראה לי גבולי)

והאם אני מניח את המוט טוב ? (נראה לי שכן LB, אבל אולי יש מצב קצת יותר למטה ?)

החבר לא שובר מקביל.
המוט נראה בסדר. יש מצב שטיפה גבוה, אני לא בטוח בגלל החולצה ובגלל שצריכים להיות לך טרפזים מאסיבים מתחתיה.

סבבה, גם שמתי לב
הוא שובר מקביל ? (כי זה נראה לי גבולי)

והאם אני מניח את המוט טוב ? (נראה לי שכן LB, אבל אולי יש מצב קצת יותר למטה ?)
חסר לו עוד קצת, לדעתי אתה גם יורד כמעט לסקוואט מלא, מיותר.

• פותח/ת השרשור
חסר לו עוד קצת, לדעתי אתה גם יורד כמעט לסקוואט מלא, מיותר.

?
אני יורד בסדר, אני יודע,
שאלתי לגבי המיקום של המוט

רגע אתה אומר שאני יורד יותר מדי נמוך ?
ולמה מיותר ?

נערך לאחרונה:
רן אני כמעט בטוח שזה HIGH, בLOW ממש מוזר לראות כזו ירידה של האגן מתחת לברך + אתה די זקוף. אני לא יודע אבל, אני אתן לחכמים ממני לשפוט. כך או כך הסקוואט מעולה

גם לי יש את זה אבל זה משתפר אוטומטית ברגע שאתה מודע לזה, לפי דעתי המוט נראה טיפה גבוה, אבל אני סתם ליצן אז כדאי שמישהו שמבין יגיד.

?
אני יורד בסדר, אני יודע,
שאלתי לגבי המיקום של המוט

רגע אתה אומר שאני יורד יותר מדי נמוך ?
ולמה מיותר ?
המוט נראה סביר אולי מעט יותר נמוך, פשוט תקח את המרפקים כמה שיותר למעלה וזה ישב לך טוב.

הסקוואט שלך באמת לא LOW BAR טהור אלא שילוב כלשהוא בין LOW ל- HIGH , זה מה שקורה כשמגיבים פה וגם בפורום של ג.ג. 😆

נ.ב. - תעבוד עם החבר שלך על הסקוואט ואם יש לך אפשרות אז נעליים עם סולייה יותר נמוכה

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך באמת לא LOW BAR טהור אלא שילוב כלשהוא בין LOW ל- HIGH , זה מה שקורה כשמגיבים פה וגם בפורום של ג.ג. 😆

נ.ב. - תעבוד עם החבר שלך על הסקוואט ואם יש לך אפשרות אז נעליים עם סולייה יותר נמוכה

מה הקשר
החלטת לזיין בשכל
תגיב לעיניין

אם אתה חושב שזה הכלאה של לואו והיי
איך הופכים את זה ללואו לדעתך ?

נערך לאחרונה:
מה הקשר
החלטת לזיין בשכל
תגיב לעיניין

אם אתה חושב שזה הכלאה של לואו והיי
איך הופכים את זה ללואו לדעתך ?

ם____ם???

איפה בדיוק "זיינתי בשכל"?

הגבתי לך ואמרתי שהסקוואט לא בדיוק לו, שהסקוואט של החבר שלך לא טוב ואתה צריך לעבוד איתו , ושכדאי לך להתאמן עם נעליים יותר טובות, ולשאלה שלך אני חושב שהבעייה תמונה במיקום של המוט ובהטייה של הגב למרות שהם נגזרות אחת של השנייה.

ותגיד לי למה לעזאזל התנפלת עליי כשאמרתי שהסקוואט לא בדיוק לו אם כמה אנשים אמרו את זה לפניי????

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית