הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בחודשיים ראשונים בצבא

• פותח/ת השרשור ziv124
  • פורסם בתאריך

ziv124

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
יש לי מנוי לחדר כושר עכשיו עוד פחות מחודשיים אני מתגייס ואני דווקא מתקדם בקצב סבבה באימונים וזה וגם תכלס לא רק בשביל הגודל עושה את זה זה כיף..
אבל להמשיך להתפתח זה העיקר אז אם זה יתקע אותי זה מבאס .
התכנון שלי זה להקפיא לחודש (טירונות שבה לא יהיה כמעט כוח להתאמן למרות שזה 02 וזה חוזרים עייפים וגם שבת אחת סוגרים זאת אומרת שבועיים שאי אפשר לבוא להתאמן חבל על הכסף.
אחר כך יש חודשיים קורס בתכנון זה להשאיר את המנוי ושאני חוזר חמשושים להתאמן חמישי שישי שבת
הבעיה שהבנתי שזה לא טוב כי זה בלי מנוחה וזה כל יום כל הגוף.. הרי AB זה בעייתי למה זה חמישי A שישי B שבת A ואז יוצא שכאילו יוצא כל שבוע אני עובד על חצי גוף (A או B רק פעם אחת)
כמה זה נורא אם אני עושה כל יום כל הגוף?
אני יכול לעשות חמישי אימון טוב (כל הגוף) שישי כל הגוף אבל קצת פחות אינטנסיבי כדי לא להפצע ושבת שוב אימון חזק..?

במהלך השבוע שאני בבסיס אני יכול לעשות תרגילים בסיסיים של משקל גוף אין לי ממש הרבה זמן ביום
נגיד רבע שעה לפני שינה אני י יכול לעשות בה
איזה 5 דקות בטן
10 דקות כל השאר (מתח רחב 3*12, צר 3*12, שכיבות סמיכה.. לחיצת כתפיים (בעמידת ידיים) ואם אני ממש באמביציה סקוואט מאולתר עם 2 דליים מלאים בחול ומגב חחח)
נ.ב אוכל זה לא הבעיה פה אין בעיה להביא טונות לבסיס + גיינר..
זה לדעתכם יהיה סבבה אפשר להמשיך להתפתח ככה?

בסדיר אני אחזור יומיות/חמשושים אבל יהיה חדר כושר בבסיס אז פחות בעיה...

1. אם אתה עושה FBW וחוזר חמישי הביתה תעשה אימון בחמישי ואז אימון בשבת ובשישי תעשה מנוחה. זה לא יועיל לך בכלל לעשות 3 אימונים רצוף
2. בהחלט יעזור אם תעשה אימוני משקל גוף בבסיס ועוד יותר טוב אם יש לך שם מתח ומקבילים. אפשר לבנות תוכנית נחמדה של משקל גוף שתעזור לך לשמר את המסה שלך במהלך החודשים של הקורס. רק תגיד איזה ציוד בדיוק יש לך בבסיס ונוכל לאלתר לך משהו רק בלי שטויות של סקוואט עם דלאים מלאים בחול.
3. אל תדאג לחודשים האלה, תתמקד על שימור מסת שריר כי אם תעשה אימוני משקל גוף אתה לא תאבד הרבה עד שתגיע לסדיר ואז תתחיל להתאמן כמו שצריך.

בזמנים של קורס נסה לחלק את זה כך.
אימון אחד רק רגליים
אימון אחר גב בייספ
אימון חזה כתפיים יד אחורית

והנה יש לך חלוקה של 3 ימים. כך הייתי עושה גם בזמנים מוזרים בצבא

• פותח/ת השרשור
תודה לכם.. הבעיה עם ABC שזה תאכלס מתאים לבאודי בילדרים וכאלה שיכולים להתאמן 5 פעמים בשבוע מאשר 3...
שבוע בין אימון לאימון זה יותר מדיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית