עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להיפך לדעתי דווקא כדור יותר נוחValue per gram creatine אבקה הרבה הרבה יותר זולה
חוץ מזה לבלוע כדור לא הכי נוח לעומת אבקה שמתערבבת ממש בקלות בכוס מים.
אתה פשוט שותה מים לבנים ומדמיין שזה לא זרע בפנים
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
קח אבקה...
Value per gram creatine אבקה הרבה הרבה יותר זולה
לא מעודדים כאן פרסומים על הזמנות מחו"ל, אבל המחירים של הכדורים עדיין זולים וגם אפשר למצוא 1+1 או השני ב-50% ככה שהשיקול הכלכלי לא קריטי...אבל המחיר לא שווה את זה.
לא עניין של עידוד.. עניין של נוהל.לא מעודדים כאן פרסומים על הזמנות מחו"ל
מה מה מה מה מה??????אין הבדל... אני בניגוד לאחרים כאן ממליץ לך לקחת כדורים אם ההבדל במחירים זניח.
לכדורים מספר יתרונות לדעתי:
1. אתה יודע בדיוק כמה אתה לוקח, זה ביחידות קבועות בניגוד לאבקה שאתה שם ב"tea spon". מה שכבר יצא לי לראות הרבה פעמים שאנשים משתמשים בכפיות שהן לא בסטנדרט ולוקחים פחות מידי או יותר מידי קריאטין. בנוסף לכך אפילו מישהו מאוד "מיומן" יכול לטעות בכמות (גם אם באופן זניח) והמשקל שמודד לך גרמים לא תמיד מדיוק ומפקשש בכמה גרמים לפה ולשם לפעמים- באוכל זה לא נורא בכלל אבל בקריאטין זה קריטי.
2. פחות מסורבל, הרבה יותר נוח לבלוע כדור מאשר להתעסק עם כל האבקה הזאת.
3. יותר נקי, האבקה של הקריאטין לפעמים מתפזרת ועושה קצת לכלוך.
4. הרבה יותר נוח לצריכה במצבים כמו: חו"ל, טיולים, חופשה, שהייה אצל משפחה/חברים/חברה ובתכלס כל מקום שהוא לא הבית... לא להתחיל להסתובב עם שקיות שבתוכן אבקה ולהתחיל לחפש איך לקחת את זה, סיוט תאמין לי....
בכבוד רב ובידידות, מלך המוניטין.
כתבת מידי הרבה שטויות ועוד על קריאטין...אין הבדל... אני בניגוד לאחרים כאן ממליץ לך לקחת כדורים אם ההבדל במחירים זניח.
לכדורים מספר יתרונות לדעתי:
1. אתה יודע בדיוק כמה אתה לוקח, זה ביחידות קבועות בניגוד לאבקה שאתה שם ב"tea spon". מה שכבר יצא לי לראות הרבה פעמים שאנשים משתמשים בכפיות שהן לא בסטנדרט ולוקחים פחות מידי או יותר מידי קריאטין. בנוסף לכך אפילו מישהו מאוד "מיומן" יכול לטעות בכמות (גם אם באופן זניח) והמשקל שמודד לך גרמים לא תמיד מדיוק ומפקשש בכמה גרמים לפה ולשם לפעמים- באוכל זה לא נורא בכלל אבל בקריאטין זה קריטי.
2. פחות מסורבל, הרבה יותר נוח לבלוע כדור מאשר להתעסק עם כל האבקה הזאת.
3. יותר נקי, האבקה של הקריאטין לפעמים מתפזרת ועושה קצת לכלוך.
4. הרבה יותר נוח לצריכה במצבים כמו: חו"ל, טיולים, חופשה, שהייה אצל משפחה/חברים/חברה ובתכלס כל מקום שהוא לא הבית... לא להתחיל להסתובב עם שקיות שבתוכן אבקה ולהתחיל לחפש איך לקחת את זה, סיוט תאמין לי....
בכבוד רב ובידידות, מלך המוניטין.