הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש הבדל מהותי בין קריאטין באבקה לכדורים?

• פותח/ת השרשור odl
  • פורסם בתאריך

odl

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
היי,

חוץ מהנוחות (לדעתי יותר נוח כדורים...) יש עוד שיקול שצריך להתייחס אליו?

תודה.

Value per gram creatine אבקה הרבה הרבה יותר זולה
חוץ מזה לבלוע כדור לא הכי נוח לעומת אבקה שמתערבבת ממש בקלות בכוס מים.
אתה פשוט שותה מים לבנים ומדמיין שזה לא זרע בפנים

חוץ מזה לבלוע כדור לא הכי נוח לעומת אבקה שמתערבבת ממש בקלות בכוס מים.
אתה פשוט שותה מים לבנים ומדמיין שזה לא זרע בפנים
להיפך לדעתי דווקא כדור יותר נוח
אבל המחיר לא שווה את זה.
פשוט שופכים 5-6 גרם בשייק של הבוקר ומסיימים סיפור

• פותח/ת השרשור
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
קח אבקה...
אבל המחיר לא שווה את זה.
לא מעודדים כאן פרסומים על הזמנות מחו"ל, אבל המחירים של הכדורים עדיין זולים וגם אפשר למצוא 1+1 או השני ב-50% ככה שהשיקול הכלכלי לא קריטי...

תצטרך לפחות חמישה כדורים ביום, אם לא עשרה. תצטרך למצוא מבצע של 1+12 מתנה כדי שכדורי קריאטין יעלו כמו אבקה.

אין הבדל... אני בניגוד לאחרים כאן ממליץ לך לקחת כדורים אם ההבדל במחירים זניח.

לכדורים מספר יתרונות לדעתי:

1. אתה יודע בדיוק כמה אתה לוקח, זה ביחידות קבועות בניגוד לאבקה שאתה שם ב"tea spon". מה שכבר יצא לי לראות הרבה פעמים שאנשים משתמשים בכפיות שהן לא בסטנדרט ולוקחים פחות מידי או יותר מידי קריאטין. בנוסף לכך אפילו מישהו מאוד "מיומן" יכול לטעות בכמות (גם אם באופן זניח) והמשקל שמודד לך גרמים לא תמיד מדיוק ומפקשש בכמה גרמים לפה ולשם לפעמים- באוכל זה לא נורא בכלל אבל בקריאטין זה קריטי.

2. פחות מסורבל, הרבה יותר נוח לבלוע כדור מאשר להתעסק עם כל האבקה הזאת.

3. יותר נקי, האבקה של הקריאטין לפעמים מתפזרת ועושה קצת לכלוך.

4. הרבה יותר נוח לצריכה במצבים כמו: חו"ל, טיולים, חופשה, שהייה אצל משפחה/חברים/חברה ובתכלס כל מקום שהוא לא הבית... לא להתחיל להסתובב עם שקיות שבתוכן אבקה ולהתחיל לחפש איך לקחת את זה, סיוט תאמין לי....

בכבוד רב ובידידות, מלך המוניטין.

1. אתה יודע בדיוק כמה אתה לוקח, זה ביחידות קבועות בניגוד לאבקה שאתה שם ב"tea spon". מה שכבר יצא לי לראות הרבה פעמים שאנשים משתמשים בכפיות שהן לא בסטנדרט ולוקחים פחות מידי או יותר מידי קריאטין. בנוסף לכך אפילו מישהו מאוד "מיומן" יכול לטעות בכמות (גם אם באופן זניח) והמשקל שמודד לך גרמים לא תמיד מדיוק ומפקשש בכמה גרמים לפה ולשם לפעמים- באוכל זה לא נורא בכלל אבל בקריאטין זה קריטי.

4. הרבה יותר נוח לצריכה במצבים כמו: חו"ל, טיולים, חופשה, שהייה אצל משפחה/חברים/חברה ובתכלס כל מקום שהוא לא הבית... לא להתחיל להסתובב עם שקיות שבתוכן אבקה ולהתחיל לחפש איך לקחת את זה, סיוט תאמין לי....

מה מה מה מה מה??????
למה בדיוק אתה בדיוק מביא יתרונות לקריאטין בכדורים?
עזוב את זה שעכשיו כבר אין אף חברה שמכבדת את עצמה ומוכרת קריאטין בכדורים (תעבור על החנויות בארץ, אמינושופ, BTEVA, טבע בריא אף אחת מהן לא מוכרת קריאטין בכדורים כי זה פשוט מפגר ולא ומשתלם, וגם אם יש זה חברות לא מוכרות ולא CREAPURE ובכלל פשוט נדיר לראות)

נעבור על הנקודות שלך
1. מה הבעיה בדיוק לדעת כמה אתה לוקח אם תשים כפית גדושה? כפית גדושה זה בערך 5 גרם. אז אם תיקח 4.5 או 5.5 הגוף יגיב אחרת?? למה אתה צריך להיות מיומן ומה אכפת לך לטעות טיפה בכמות בדיוק?? ולמה שתשקול 5 גרם קריאטין על משקל גרמים??
2. למה שתבלע את האבקה הזאת כשאפשר לערבב אותה עם שייק חלבון? מה מסורבל בזה?
3. אם אתה לא יכול לשלוט בידיים שלך אז כן היא תתפזר, אם יש לך קצת שליטה עצמית אז זה לא יקרה. באותה דרך אתה יכול גם לשפוך סוכר בדרך שלו לקפה.
4. מי לוקח קריאטין לחופשה???
"מאמי הכנת את כל הדברים לפראג?"
"כן מותק הכל במקום"
"מה עם הקריאטין שמת אותו נכון?"

תעשה לי טובה...

כתבת מידי הרבה שטויות ועוד על קריאטין...

לנושא: היתרון של האבקה הוכח על יתרון הכדורים. אם יש עודף כסף עדיף להשקיע בדברים אחרים מאשר לשפוך סתם כסף עבור כדורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית