הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סמי מרץ בכדורגל /סל מקצועני

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
קשה לי להבין איך שחקני כדורגל באירופה משחקים לפעמים 3 משחקים בשבוע ובערך שליש מהזמן 2 משחקים בשבוע (למשל מסי ורונאלדו שלא נחים באף משחק) וכנל לגבי נ.ב.א שמשחקים 4 משחקים ב5 ימים וכל היום בטיסות בדרכים...

בוודאות הם לוקחים סמי מרץ? עושים בדיקות מקפידות כמו לפני אולימפיאדה?
אני אשמח למידע בנושא אם מישהו יודע..

בכדורגל בממוצע ראיתי שרצים בין 8-12 קמ במשחק, 12×3 זה לא הרבה יחסית(פלוס 36 קמ מנפח אימונים נגיד)
לספורטאים שמגיל. צעיר מתאמנים לשחק ברמות הגבוהות ביותר

מסאז' + תזונה + שינה + מוטיבציה + כושר גבוה + בונוסים = יכולת גבוהה

הכל בראש בסופו של דבר

אין ספורט תחרותי שלא משתמשים בו בחומרים לא חוקיים.

• פותח/ת השרשור
בכדורגל בממוצע ראיתי שרצים בין 8-12 קמ במשחק, 12×3 זה לא הרבה יחסית(פלוס 36 קמ מנפח אימונים נגיד)
לספורטאים שמגיל. צעיר מתאמנים לשחק ברמות הגבוהות ביותר

מסאז' + תזונה + שינה + מוטיבציה + כושר גבוה + בונוסים = יכולת גבוהה

הכל בראש בסופו של דבר
הרוב זה ספרינטים, הם עובדים גם על כח וגם רצים באימונים כמות מכובדת של ק"מ.
איך השרירים עומדים בעומסים האלה? מלא חומצות חלב

ואיזה סמי מרץ הם לוקחים? לא בודקים אותם? ובגלל זה אנחנו (ישראל) בפיגור בכושר? (בלי קשר ליכולת אנחנו לא מסוגלים לשחק 2 משחקים טובים בשבוע..)

ואיזה סמי מרץ הם לוקחים? לא בודקים אותם? ובגלל זה אנחנו (ישראל) בפיגור בכושר? (בלי קשר ליכולת אנחנו לא מסוגלים לשחק 2 משחקים טובים בשבוע..)
הייתי בהרצאה של קצין הכושר הראשי של פו"מ, הוא טען שהספורטאים בארץ לא טובים בגלל האתלטיות שלהם( הכושר שלהם).
הוא אמר שהספורטאי הישראלי לא משקיע מספיק באימוני כוח, אימוני גמישות וכו'..

הייתי בהרצאה של קצין הכושר הראשי של פו"מ, הוא טען שהספורטאים בארץ לא טובים בגלל האתלטיות שלהם( הכושר שלהם).
הוא אמר שהספורטאי הישראלי לא משקיע מספיק באימוני כוח, אימוני גמישות וכו'..
ספורטאי ישראלי לא יודע איך להשקיע

Custom Image.jpg

בטוח שיש סמים, אין הרבה בדיקות. בעיקר כי לאף אחד אין אינטרס לפסול שחקנים כמו מסי ורונאלדו ואין סמים שיהפכו שחקן בינוני לעילוי.
כנראה שבמונדיאל היו בדיקות יותר מקיפות וזה מסביר את ה'חולשה' של רוב הכוכבים.

@alon1998 הכדורגלן הישראלי החל מהגילאים הצעירים עצלן, הם לא משקיעים מספיק בסבולת ובכוח וככה זה נראה.
פרסמו פעם תוצאות טסט 5 ק'מ של אחת הקבוצות בליגת העל, הראשונים עשו באזור 18 דקות שזאת בדיחה לספורטאים מקצועיים

הגוף אחרי זמן מסוים מתרגל לאימונים יום יומיים בסף חומצת חלב (מנסיון) אישית הייתי עושה 3 ימי אימון \ יום מנוחה ובכל אימון היה בין 25-45 דק' בסף חומצה ואפילו מעט מעל וזה היה רק חלק מהאימון.

במתודיקה של מאמן הריצה ארתור לידיארד היה נפח אימונים שבועי של 160 ק"מ ריצה (לרצי מרתון) ובפאזה לפני האחרונה של ההכנה הייתה הכנה אן אירובית שכללה
סייקל של יום אימון\יום מנוחה, ביום אימון האימון היה מסתיים כשהספורטאי היה מקיא ולא מסוגל יותר לרוץ, הוא הביא ספורטאי למדליית זהב אולימפית תוך 3 שנים, הבאתי זאת כדוגמא כדי להמחיש נפח אימונים של ספורטאי סיבולת ועם נפח כזה אני כמעט בטוח שאותו ספורטאי סובלת מטסט' נמוך\מצב רוח חרא\התאוששות ירודה - כאן נכנס לתמונה אפשרות של TRT
(שאני יודע ממקור ראשון שספורטאי סיבולת עושים במדינות הבלקאן)

כדי להגיע לרמה הגבוהה ביותר בספורט צריך להקריב הכל ולהיות מוכנים ללכת עד הסוף (כולל סימום) בארץ לא הרבה ספורטאים מוכנים לזה, ולא התחלתי לדבר על חוסר התמיכה וההשקעה מצד המדינה\ספונסרים.

בנוגע לכדורגל אני חושב שרוב השחקנים שם לא אוהבים לעבוד קשה ורוצים לעשות הכי קצת כדי להיות עם חוזה ולשחק בקבוצה. הרף בקבוצות בארץ נמוך מידי לעומת הקבוצות באירופה שהרף פי כמה וכמה יותר גבוה.

נערך לאחרונה:
@Arnold עם המון הערכה ללידיארד, הזמנים השתנו. לצערנו מגלים שגם רצי העילית לוקחים סמים משפרי ביצועים (העליתי פעם פוסט בנושא)
אימוני כדורגל יותר אינטנסיבים מאימוני ריצה למרחקים ארוכים בגלל הפיזיות והספרינטים.
בכל מקרה עם כ׳כ הרבה כסף בכדורגל אין בכלל ספק שיש סמים.
לגבי ההכדורגלן הישראלי העצלנות מתחילה בגילאים מאוד צעירים

@Arnold עם המון הערכה ללידיארד, הזמנים השתנו. לצערנו מגלים שגם רצי העילית לוקחים סמים משפרי ביצועים (העליתי פעם פוסט בנושא)
אימוני כדורגל יותר אינטנסיבים מאימוני ריצה למרחקים ארוכים בגלל הפיזיות והספרינטים.
בכל מקרה עם כ׳כ הרבה כסף בכדורגל אין בכלל ספק שיש סמים.
לגבי ההכדורגלן הישראלי העצלנות מתחילה בגילאים מאוד צעירים

לא שללתי סימום בכל סוגי הספורט הללו, העלתי את לידיארד כדי להמחיש את נפח האימונים שצריך להתמיד בו לאורך שנים, הזמנים השתנו אבל גוף האדם לא; לידיארד הוא לא חוד החנית בנוגע למתודיקת אימונים אבל השיטה שלו בהחלט יכולה למצא פוטנציאל של אתלט וניתן להשליך את האימונים שלו לסוגי ספורט אחרים.

מלבד הפחד להיגרר לנאיביות, ישנן איזה שהן הוכחות שגורמות לכם להציב עובדה כזו ש"עם כל הכסף בכדורגל, בטוח שיש סמים"?
איך זה ששום סקנדל או תחקיר מכה גלים לא התפוצץ לאיזה כוכב בפנים עד עכשיו? בניגוד לבייסבול, הNFL והNBA. מה מונע משחקנים בקבוצת מרכז טבלה באנגליה או ספרד(שבינם לבין קבוצות העילית של הכדורגל נראים פערים ברורים לעין מבחינת הכושר) לצרוך סמים בכמויות כדי להיות רונאלדו?
גם האקדמיות, קבוצות הנוער והילדים של המועדונים הגדולים משחקות לפעמים פעמיים או שלוש בשבוע, גם שם יש סמים?

מלבד הפחד להיגרר לנאיביות, ישנן איזה שהן הוכחות שגורמות לכם להציב עובדה כזו ש"עם כל הכסף בכדורגל, בטוח שיש סמים"?
איך זה ששום סקנדל או תחקיר מכה גלים לא התפוצץ לאיזה כוכב בפנים עד עכשיו? בניגוד לבייסבול, הNFL והNBA. מה מונע משחקנים בקבוצת מרכז טבלה באנגליה או ספרד(שבינם לבין קבוצות העילית של הכדורגל נראים פערים ברורים לעין מבחינת הכושר) לצרוך סמים בכמויות כדי להיות רונאלדו?
גם האקדמיות, קבוצות הנוער והילדים של המועדונים הגדולים משחקות לפעמים פעמיים או שלוש בשבוע, גם שם יש סמים?
רונאלדו ומסי לא משחקים כמו שהם משחקים רק בגלל הכושר שלהם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית