הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה פעמים אתם מתאמנים בשבוע בחיטוב? (פייסבוק)

• פותח/ת השרשור
זה שהתאמנת "באימוני נפח" זה לא כמו שתלך לפורום שהקהילה שלו היא באדיבילדרים. המחשבה שלך נוטת למחשבה ליפטרית כי אתה בחברה ליפטרית.
ציינתי שהתוכנית שכתבתי נוטה לכיוון אלה המתאמנים באימוני כח ושמעוניינים לשמר את משקלי העבודה ככל האפשר.
ושיש תוכניות שונות לרמות שונות של מתאמנים.
אני מודע להבדלים, מסתבר.

ציינתי שהתוכנית שכתבתי נוטה לכיוון אלה המתאמנים באימוני כח ושמעוניינים לשמר את משקלי העבודה ככל האפשר.
ושיש תוכניות שונות לרמות שונות של מתאמנים.
אני מודע להבדלים, מסתבר.
אוקיי, אז אני מדבר על כל השאר שחושבים שמה שהצעתם זה אופציה אידיאלית לכולם.

עזבו אתכם שטויות,

תכנסו לדף הבית שלי - לכו לקטוגריית לסביאן מילף ובערב תתנו בראש במכון.

יום טוב.

אני אמור להתנסות בכל סוגי התוכניות על מנת לייעץ על תוכנית טובה לחיטוב או כדי לשלול אימרה מבזה כמו אימון עצים של 5-6 פעמים בשבוע על גירעון קלורי + אירובי בנפח גבוה למתאמן טבעי ?

ומי בכלל התחיל את הדיון? לא אני.
רק הגבתי שם על איך אני מחטב, כששאלו איך אתם מתאמנים בזמן חיטוב והמלצתי על כך + הסבר למה.

סתם מאשים.. 😭

אם אתה חסר ניסיון כדאי לפחות שתדע לגבות את הטענות שלך בהסברים מוצלחים.

וואו כמה ויכוחים מפגרים, למה שלא תרוויחו משני העולמות?
אני בחיטוב עושה ליניארית בבקרים של ראשון, שלישי וחמישי, וABCDEFG בשאר הערבים בשבוע. ככה אני גם מתחזק, גם בונה שריר, וגם יורד באחוזי שומן. 👑

וואו כמה ויכוחים מפגרים, למה שלא תרוויחו משני העולמות?
אני בחיטוב עושה ליניארית בבקרים של ראשון, שלישי וחמישי, וABCDEFG בשאר הערבים בשבוע. ככה אני גם מתחזק, גם בונה שריר, וגם יורד באחוזי שומן. 👑
שכחת גם אירובי ושאתה בגרעון של 1000 קלוריות בנוסף.. 😃

אתם שוכחים שאתם נמצאים בקהילה של ליפטרים אז מה שאתם אומרים ניראה לכם נכון כי 99% מהפורום תומך בזה, אבל אתם אף פעם לא באמת הייתם בצד השני. אתם לא יכולים לדעת אם זה עובד או לא אז אין טעם להכנס לויכוח עם האנשים האלה (אני לא נכנסתי לדף בכל מקרה כי אין לי פייסבוק).
איזה קהילה של ליפטרים? רק מתחיל הקיץ ותראה איך כולם רצים לחטב ומוותרים על הכרס, זה ליפטרים זה? (גם אני נפלתי לזה, מודה149eg:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית