אני מנתב את השנאה העצמית שלי כלפי המכון כושר, אולי בגלל זה אני מתקדם במשקלי העבודה ואתה לא 😉
כן, זה עובד לך מצוין. בינתיים התקדמת ל 120 סקוואט מכמה? 190?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מנתב את השנאה העצמית שלי כלפי המכון כושר, אולי בגלל זה אני מתקדם במשקלי העבודה ואתה לא 😉
you've gotten*
דווקא כבר סגרתי סינגל עם 180 והעליתי סרטון לפורום ובקרוב מסיים מסה והולך לסגור סינגל עם 200.כן, זה עובד לך מצוין. בינתיים התקדמת ל 120 סקוואט מכמה? 190?
זה מה שאתה תמיד אומר כשאין לך מה להגיד?יפה מאוד אחי, אני גאה בך.
זה מה שאתה תמיד אומר כשאין לך מה להגיד?
שמע ל5 שנים זאת דווקא התקדמות לא רעה בכלל. אני בטוח שהמחטבים עם ה12 אימונים בשבוע לא הגיעו לתוצאות האלה 😉מה אתה מצפה לשמוע? התקדמות מדהימה מ 190 ל 180? המשאית של המדליות בדרך...
ומאז הוא הפסיק לרדת על סרטונים שלך? 😲 למה, הפסקת להעלות סרטונים?אני מרגיש צורך עז לנקום בו על זה שהוא ירד עליי בסרטון דד ליפט שהעליתי לפורום בשנת 2010.
כמו במטריקס.כן, ברגע הזה הוא הבין שהוא חי את החיים שלו לא נכון והתחיל הכל מחדש. כולל משתמש חדש בפורום.
אי אפשר להגיע ל 100000 😃כמו במטריקס.
כמה פעמים אתה עשית סיבוב מ-0 ועד 100,000 מוניטינים?
הספיקה לי פעם אחת של "אתה יודע בכלל מה זה דד ליפט?" שאחריה בכיתי בפינה כמה שבועות, הפסקתי להתאמן 3 שנים וביקרתי פסיכיאטרים מדי שבוע.ומאז הוא הפסיק לרדת על סרטונים שלך? 😲 למה, הפסקת להעלות סרטונים?
לפחות אני הבנתי את זה בגיל צעיר 😉כן, ברגע הזה הוא הבין שהוא חי את החיים שלו לא נכון והתחיל הכל מחדש. כולל משתמש חדש בפורום.
אתה צוחק... אז בשביל מה אני פה? 😲אי אפשר להגיע ל 100000 😃
זה כמו דדליפט. בחיים לא נמשוך טון אבל נמשיך לנסות להגיע לשם 😃אתה צוחק... אז בשביל מה אני פה? 😲
איזה כיף שאנשים מכירים אותי לעומק.
תוכל לקחת אותי בתור התלמיד הרוחני שלך?
ברור. אבל אתה תצטרך להפסיק להיות אובייקטיביסט 😛
אני אלכסיסיט מהיום.
חשבתי שאתה ריפטואיסט.חלק מהדרישות זה לא להאמין בכלום. אזהרה ראשונה.