הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל מאסה ממחר.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום אנשים,מחר מתחיל שבוע חדש ובו גם מתחיל חודש ספטמבר,מחר אני מתחיל את תקופת הניטראלי שלי לשבועיים ואז-קדימה מאסה ו-SS!
עם כך באה השאלה,אומרים שאימון משקולות "רגיל" שורף סביבות ה-120 קלוריות.
כמה קלוריות נשרפות באימון SS,אני שואל זאת כי האימון קצר יחסית,סה"כ 3 תרגילים באימון כשכל אחד 15 חזרות וחפעמים גם רק 5.
כמה קלוריות בממוצע נשרפות באימון SS,יש למישהו מושג?😣

שורפים יחסית מעט קלוריות באימון, אך האנרגיה שדרושה להתאוששות לאחר האימון גבוהה, זה עובד על אותו העיקרון כמו אימון אינטרוולים, כאשר באימון עצמו שורפים מעט קלוריות אך לאחר האימון שורפים פי כמה וכמה ממה שרפת באימון כי הגוף מתאושש ודורש את האנרגיה (קלוריות) הזו, לכן ב SS נדרש לאכול טוב ולא להתחיל לחשוב יותר מדי, כמובן גם לא להגזים.
תסתכל על המשקל, אם בשבוע לא עלית אז תוסיף, אם עלית יותר מדי (בשבועות הראשונים זה לא מדד כי יהיו נוזלים) אז תוריד קלוריות.
דרך אגב איפה יש לך 15 חזרות?

עדיף שתיהיה שמן בעוד 5 קילו ויהיה לך עוד 10 קילו על המוט (לפחות)

5 קילו של שומן טהור זה דיי הרבה.

• פותח/ת השרשור
כל אימון מורכב מ-3 תרגילים שונים 3X5,סה"כ 15 חזרות לכל תרגיל.
הבנתי,אז אני פשוט אעקוב אחרי המשקל שלי כל שישי כמו שאני עושה עכשיו,יש לי יום מסויים בשבוע(שישי בבוקר) שבו אני נשקל בישביל לראות איפה אני עומד.
לפי מידת הצורך אעלה קלוריות כל פעם.
כמה אני אמור לעלות בשבוע בישביל שזה יחשב עליה נכונה ולא מופרזת מדי או מעטה מדי?

מתי תבינו כבר שצריך להיות ממש שמן יצירתי בשביל לעלות בשומן מלעשות סקוואט כבד 3 פעמים בשבוע.
חדל בזבוז אנרגיה על ספירת ירוקות, תשקיע יותר אנרגיה בלהעמיס משקל על המוט ותראה שאוכל יעשה רק טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות!
בקשר לתשובה שלך משה התכוונתי בשאלה שלי לא לכמה קלוריות אני אמור להוסיף כל שבוע,אלה כמה קילו אני אמור לעלות בשבוע כדי לדעת שאני לא עולה מהר מדי אבל גם לא לאט מדי במשקל הגוף,מה המשקל הנורמאלי שאני צריך לעלות כל שבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית