שלום לכולן 😃

• פותח/ת השרשור lihi8t
  • פורסם בתאריך
עידו-למה לעלות במשקל? ולמה זה יהיה יותר קל להתחטב? כששקלתי יותר מעכשיו זה לא נראה טוב נראתי עגלגלה ודווקא עכשיו שרזיתי רואים יותר סימנים של חיטוב....
עדי אני רשומה בחדר כושר ואקרא את הכתבה תודה 😃

כי שקלת יותר לא בזכות מסת שריר, אלא בזכות שומן.
אם תעלי עכשיו משקל שרובו יהיה מסת שריר שתצברי בזכות אימונים מתאימים ותפריט מתאים תראי הרבה יותר טוב ואולי אפילו תשקלי יותר..
יכולה להגיד לך מנסיון אישי, היום אני שוקלת טיפה יותר ממה ששקלתי לפי שנה ונראית הרבה יותר טוב.

עידו-למה לעלות במשקל? ולמה זה יהיה יותר קל להתחטב? כששקלתי יותר מעכשיו זה לא נראה טוב נראתי עגלגלה ודווקא עכשיו שרזיתי רואים יותר סימנים של חיטוב....
לעלות במשקל כדי להעלות מסת שריר- הצעד הראשון לקבלת המראה שאת רוצה. יהיה יותר קל להתחטב מכיוון שאת תשקלי יותר ויהיה לך יותר מסת שריר מה שיוביל לשריפת יותר קלוריות במנוחה= את תוכלי לאכול יותר. נראית עגלגלה כי היית כנראה על אחוזי שומן גבוהים, עכשיו שרזית רואים סימנים של חיטוב אבל את רוצה להמשיך להתקדם מפה, ולרדת עוד במשקל לא יתן לך את המראה שאת רוצה.

היום אני שוקלת טיפה יותר ממה ששקלתי לפי שנה ונראית הרבה יותר טוב.
וואו! תרשי לי להגיד שוב: וואו! וכדי שלא אובן לא נכון: וואו! וואו!

לא האמנתי שאזכה לשמוע אישה (טוב, נערה, ווטאבר) מצליחה להוציא מהפה משפט שמכיל את שתי הפסוקיות "שוקלת יותר" ו"נראית יותר טוב"! ביחד. אני רץ ל ynet להתעדכן אם פספסתי חדשה על כך שהמשיח הגיע.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך!!! כנראה שאני מקובעת על "לעלות משקל=להשמין"
אני באמת חדשה בזה ולא ככ מבינה...🤭
תודה רבה לכם על זה שאתם מקדישים זמן להסביר..
זה באמת נשמע מפחיד להתחיל לאכול יותר ולעשות פחות אירובי ונשמע אפילו כאילו אין בזה הגיון...
חישבתי את מה שספיר שלחה לי ויצא לי 1682,זה אומר שאני צריכה לאכול 1682 קלוריות ביום ללא פעילות גופנית ואם עשיתי באותו היום אימון למשל של 700 קלוריות שנשרפו אני צריכה לאכול 2380 ? זה נשמע מלא.....

וואו! תרשי לי להגיד שוב: וואו! וכדי שלא אובן לא נכון: וואו! וואו!

לא האמנתי שאזכה לשמוע אישה (טוב, נערה, ווטאבר) מצליחה להוציא מהפה משפט שמכיל את שתי הפסוקיות "שוקלת יותר" ו"נראית יותר טוב"! ביחד. אני רץ ל ynet להתעדכן אם פספסתי חדשה על כך שהמשיח הגיע.

חחח הרגת אותי מצחוק!
נערה אני כבר לא ממש...(22)
אבל יכולה להגיד שלקח לי קצת זמן עד שעיכלתי את זה שאני אשקול יותר..זה לא פשוט לאישה כמו שזה נשמע, אבל היום החשיבה כבר אחרת 😃

הבנתי אותך!!! כנראה שאני מקובעת על "לעלות משקל=להשמין"
אני באמת חדשה בזה ולא ככ מבינה...🤭
תודה רבה לכם על זה שאתם מקדישים זמן להסביר..
זה באמת נשמע מפחיד להתחיל לאכול יותר ולעשות פחות אירובי ונשמע אפילו כאילו אין בזה הגיון...
חישבתי את מה שספיר שלחה לי ויצא לי 1682,זה אומר שאני צריכה לאכול 1682 קלוריות ביום ללא פעילות גופנית ואם עשיתי באותו היום אימון למשל של 700 קלוריות שנשרפו אני צריכה לאכול 2380 ? זה נשמע מלא.....

בדיוק..ואם את רוצה לעלות במסת שריר, תצטרכי לאכול הרבה יותר מזה, וכמובן להתאמן באימונים שמתאימים לכך.
מישהו יכול להסביר לי את הקטע הזה?

לחצתי 4-5 פעמים על ח' וזה שינה את המשפט לבד חח

זה נשמע מלא....
תראי, כל העניין הרבה פחות מסובך ממה שהוא נראה, אם את מרזה זה סימן שאת במאזן קלורי שלילי, וכדי לתקן את זה את צריכה לאכול יותר או לשרוף פחות. אם הכמות המחושבת נראית לך גדולה מדי את יכולה להתחיל בקצת פחות ממנה ובמשך הזמן לכוונן את הצריכה וההוצאה.
לחצתי 4-5 פעמים על ח' וזה שינה את המשפט לבד חח
אה, איך לא חשבתי על זה בעצמי... חחחטחחחטחחחח

• פותח/ת השרשור
בוקר: שתי פרוסות לחם+כפית גבינה 5 אחוז+ ביצה קשה+ קפה עם חלב 1%
ביניים:
פרי
צהריים:
כוס של פחמימה מלאה+ שניצל תירס לייט/150גרם של סייטן/טופו (אני צמחונית)+סלט ירקות
ביניים:
יוגורט/חטיף אנרגיה/פרי
ארוחת ערב:
שתי פרוסות לחם קל+כף אבוקדו+ירקות

אין כאן 1200 קלוריות. למען האמת בקושי יש כאן 1000.
הבעיה עם התפריט שלך היא שהוא רואה רק את השלם ולא את מרכיביו. לשורה התחתונה יש משמעות כשהכוונה היא הרזייה אני לא מצליחה להבין איך אפשר לתת לבחורה צעירה - מ א ו ד פעילה פיזית - תפריט עם 20 גר שומן ו40 גר חלבון?
מה זה בכלל כפית גבינה וכף אבוקדו?!?!
מה הקמצנות הזו על מה שבאמת בעל ערך תזונתי?
וממתי פרי=יוגורט=חטיף אנרגיה?

את חייבת לאכול יותר שומן - כף שמן זית או טחינה עם הסלט, שליש אבוקדו, שקדים ואגוזים. כל יום.
מומלץ שתצרכי יותר חלבון - לפחות גביע גבינה או קוטג', לכי על האופציה של יוגורט ועזבי את השניצל תירס לטובת משהו עשיר יותר בחלבון

קחי מחשבון קלוריות - http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx
תוסיפי את כל החלבון שאת אוכלת ותנסי להגיע ל80-90 גר לפחות
תוסיפי שומן בהתאם למה שהצעתי - כ-60 גר ביום
ואז תשלימי עם פחמימה - לחם, אורז וכד
עד לכמות הקלוריות הרצויה.

ואם נדבר על כמות הקלוריות הרצויה אז בואי נדבר על החיטוב שלך.
את יכולה להמשיך לרזות אבל חטובה יותר לא תהיי.
אין לך שום מצבורי שומן שאת צריכה להוריד ולדעתי הדבר היחידי שאת "מורידה" היא מסת השריר שלך.
מציעה לך לחשוב מחדש על המטרה שלך. לצאת לנייטרלי לתקופה מסויימת להתרכז באימוני כוח אמיתיים כדי לבנות מסת שריר אמיתית שבלעדיה אין מראה 'חטוב'.

• פותח/ת השרשור
משקולת/מוט. לא בסדר?

כשאת אומרת מוט אני מקווה שאת מתכוונת למוט ברזל ארוך

• פותח/ת השרשור
לא זה של ה20 קילו אם לזה אתה מתכוון חחחח

Back
למעלה תחתית