הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 275kg 1X3

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888

בסוף הסרטון רואים את כל הפלטות.

שיא חדש (גם לשלשה, גם לזוג, וגם לסינגל).

הסינגל הכי כבד היה עד היום 272.5 (והיו כמה כשלים עם 280 בגלל בעיית אחיזה)
https://www.lbs.co.il/threads/61791/
זה היה בסבב הקודם.

השיאים הקודמים לשלשה וזוג הם מהסבב הנוכחי והם 267.5X3 270X2
https://www.lbs.co.il/threads/65768/
https://www.lbs.co.il/threads/65219/

הסבב הנוכחי עדיין לא נגמר, נשאר עוד שבוע.
דרך אגב ה272 מהסבב הקודם כמעט החליק, זאת אומרת שהאימוני גריפ ממש הועילו (ה275 הרגיש יציב).

איך הרעלת אותי עכשיו אחי אתה מתחזק בקצב אדיר אני לא מכיר אף אחד במדינה הזאת שסוגר שלשה עם משקל של מעל לפי 3 משקל גוף!!!
פשוט תופעת טבע 😃

• פותח/ת השרשור
איך הרעלת אותי עכשיו אחי אתה מתחזק בקצב אדיר אני לא מכיר אף אחד במדינה הזאת שסוגר שלשה עם משקל של מעל לפי 3 משקל גוף!!!
פשוט תופעת טבע 😃

מפחיד!! לא יכול לתת מוניטין משום מה

גורילההההה

כמו שאמרתי בקרוב 300 *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* כל הכבוד משקל מדהים

עכשיו אני מנהל את הפורום של PL ואני יכול לתת לך באן יא חתיכת מאניק

מדהים
תודה רבה!
טירוף, עם אילו תוכניות עבדת בשנה האחרונה?
תודה.
לדדליפט עשיתי 5X5 עם התקדמות שבועית במשקל ואז Magnusson/Ortmayer Deadlift Program

תודה רבה!

תודה.
לדדליפט עשיתי 5X5 עם התקדמות שבועית במשקל ואז Magnusson/Ortmayer Deadlift Program
באיזה משקל עבודה התחלת את התוכנית הזאת? ואיך שילבת בה אימוני גריפ? ועד כמה אתה באמת חושב שהתוכנית הועילה לך לאומת תוכניות אחרות?

פשוט מטורף!!! אתה לא נתפס..

כשעשית 5X5 הכוונה לטקסס: יום נפח ויום עצימות לשלשה כבדה?
באיזה משקל סיימת את 5X5 נפח ועצימות?

• פותח/ת השרשור
סבב ראשון התחלתי עם סינגל של 260 וסיימתי עם 272.5 לסינגל ו260 לזוג.
לאחר מכן עשיתי 5X5 עד 240 (יש סרטונים בפורום), והתחלתי את הסבב הנוכחי, אותו אני עומד לסיים.
אימוני גריפ אני עושה פעם בשבוע אחרי האימוני דדליפט, כמובן שבנסוף אני עושה פעמיים בשבוע מתח עם משקל וקרוק ראו שגם עובדים על האחיזה.

עריכה: רק עכשיו ראיתי את התגובה של אברהם.
הכוונה ב5X5 היא שעשיתי חמש חמישיות פעם בשבוע עם משקל עולה כל שבוע.

סבב ראשון התחלתי עם סינגל של 260 וסיימתי עם 272.5 לסינגל ו260 לזוג.
לאחר מכן עשיתי 5X5 עד 240 (יש סרטונים בפורום), והתחלתי את הסבב הנוכחי, אותו אני עומד לסיים.
אימוני גריפ אני עושה פעם בשבוע אחרי האימוני דדליפט, כמובן שבנסוף אני עושה פעמיים בשבוע מתח עם משקל וקרוק ראו שגם עובדים על האחיזה.

עריכה: רק עכשיו ראיתי את התגובה של אברהם.
הכוונה ב5X5 היא שעשיתי חמש חמישיות פעם בשבוע עם משקל עולה כל שבוע.

תודה.
זאת אומרת פעם בשבוע 5X5 דדליפט וכל שבוע המשקל עלה ב 5 ק"ג. כן?
שילבת שם גם סקאווט או משהו נוסף לפלג תחתון או שדדליפט 5X5 פעם בשבוע וזהו זה?

• פותח/ת השרשור
תודה.
זאת אומרת פעם בשבוע 5X5 דדליפט וכל שבוע המשקל עלה ב 5 ק"ג. כן?
שילבת שם גם סקאווט או משהו נוסף לפלג תחתון או שדדליפט 5X5 פעם בשבוע וזהו זה?
בהתחלה עלה ב5, לאחר מכן ב10.
שילבתי גם אימון סקוואט פעם בשבוע.
מדהים! תנחומיי לשכנים מלמטה
שאלה, את הפלטות ברזל הבאת יד שניה? אני מחפש כאלו בנרות.
תודה.
אין לי שכנים למטה, אני גר בבית קרקע.
כן הפלטות יד שנייה.

בהתחלה עלה ב5, לאחר מכן ב10.
שילבתי גם אימון סקוואט פעם בשבוע.

תודה.
אין לי שכנים למטה, אני גר בבית קרקע.
כן הפלטות יד שנייה.
האם היית ממליץ למתאמן רגיל את הדברים שאתה מבצע (כגון עבודת 5x5 נפח בדד ליפט) או שאתה חושב שזה משהו שרק אנשים עם גנטיקה מטורפת או על סטרואידים מסוגלים להתקדם ממנו?
חוץ ממך ומאושר סופטי לא ראיתי אף אחד שהצליח להתקדם 5 בשבוע, וגם כשכן זה הפך מהר ל2.5 ולא ל10 😱

• פותח/ת השרשור
האם היית ממליץ למתאמן רגיל את הדברים שאתה מבצע (כגון עבודת 5x5 נפח בדד ליפט) או שאתה חושב שזה משהו שרק אנשים עם גנטיקה מטורפת או על סטרואידים מסוגלים להתקדם ממנו?
חוץ ממך ומאושר סופטי לא ראיתי אף אחד שהצליח להתקדם 5 בשבוע, וגם כשכן זה הפך מהר ל2.5 ולא ל10 😱
אני לא חושב שרק פריקים גנטים או אנשים שמזריקים יכולים לעשות 5X5.
תראה למשל בתוכנית 5X5 למתקדמים אתה מבצע 5X5 בדדליפט פעם בשבוע ביום שלישי, בנוסף ל5X5 אקרוס ביום ראשון ו5X5 פירמידה ביום חמישי בסקוואט, וכמובן שאת ה5X5 בדדליפט אתה מבצע אחרי 5X5 אקרוס (עם משקל קל) בסקוואט .

את התוצאות הרציניות בדדליפט ובנץ' התחלתי לראות כשהפסקתי לפחד מאימון יתר והתחלתי להתאמן בנפח גדול (כמובן שצריך תכנון חכם ולא סתם לעשות סטים עד שנמאס).
****אל תראה בזה המלצה להוסיף נפח, אתה צריך להכיר קודם כל את הגוף שלך ולדעת למה אתה מגיב הכי טוב, ואיך אתה מתאושש.

אני גם מאמין ב5*5 דדליפט, אחרי שהמנטור איש הקקה @obzion ראה ניסים ונפלאות ובעקבותו ניסיתי גם והשתפרתי יפה מאוד, כמובן שצריך לדעת איך לעשות זאת

אלברו... בונים בקרית גת בניינים חדשים... חשבתי שאפשר לחסוך מנופים אם תבוא לעבוד, מה דעתך אחי ?
חזק כמו תמיד... אני לא מנסה לתת מוניטין כי זה לא יתן לי.

הייתי חייב לנסות 😃 עבד ! קיבלת מוניטין.

• פותח/ת השרשור
אלברו... בונים בקרית גת בניינים חדשים... חשבתי שאפשר לחסוך מנופים אם תבוא לעבוד, מה דעתך אחי ?
חזק כמו תמיד... אני לא מנסה לתת מוניטין כי זה לא יתן לי.

הייתי חייב לנסות 😃 עבד ! קיבלת מוניטין.
חח תודה 😃

שאפו. תוכל לפרט איך אתה עובד עם הגריפרים אחרי אימון דדליפט? נגטיב,גריפר מעל הרמה שלך,טווח חזרות סטים וכו.
רמה מאוד גבוהה, אתה מתחרה בארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית