הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על החלבון בשר שווה משהו ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
ראיתי כמה מוצרים

קבצים מצורפים

• 0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    KB 37.7 · צפיות: 229
  • 76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    KB 37.3 · צפיות: 217
  • eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 229
השאלה האם חלבון בקר נחשב "טוב" יותר מחלבון מי גבינה.. הרי חלבון מי גבינה הוא חלבון מלא. אז למה להחליפו במשהו אחר? ואם כבר משהו אחר, למה במשהו שאשכרה אפשר לאכול אותו והוא באמת טעים? (הרי אף אחד לא שותה מי גבינה....נראה לי...)
כי אפשר למכור את זה לאנשים ביותר כסף.

• פותח/ת השרשור
בחלבון הבשר יש דברים שאין במי גבינה אני חושב לא הסתכלתי אם כן אז זה יכל להיות אחלה תוספת

בחלבון הבשר יש דברים שאין במי גבינה אני חושב לא הסתכלתי אם כן אז זה יכל להיות אחלה תוספת
השאלה היא עד כמה אנחנו צריכים את הדברים האלה... גם אם הם קיימים. לא חסר תוספי תזונה טובים בשוק לזרוק עליהם כסף צריך משהו באמת רציני בחלבון הזה כדי שהוא יצדיק את עצמו אחרת כמו שבמבה אמר הוא לא באמת שונה מחלבון מי גבינה

השאלה האם חלבון בקר נחשב "טוב" יותר מחלבון מי גבינה.. הרי חלבון מי גבינה הוא חלבון מלא. אז למה להחליפו במשהו אחר? ואם כבר משהו אחר, למה במשהו שאשכרה אפשר לאכול אותו והוא באמת טעים? (הרי אף אחד לא שותה מי גבינה....נראה לי...)
מזאת אומרת 🤦‍♂️ אתה אוכל גבינה? זה על אותו העיקרון

מזאת אומרת 🤦‍♂️ אתה אוכל גבינה? זה על אותו העיקרון

חלבון מי גבינה זה לא חלבון הגבינה.... חלבון הגבינה זה קזאין... חלבון מי הגבינה זה ה-WHEY

Whey protein is a mixture of globular proteins isolated from whey, the liquid material created as a by-product of cheese production.

פעם הבאה לפני שאתה מגיב, תלמד... חבל לצאת לא חכם....

אני קונה תבקר אייזולט של החברה מרטינז mhp משהו כזה עולה 30 דולר לפח קטן כמו כל חברה ככה שזה אחלה רוצה לגוון ולנסות 25 גרם חלבון למנה 1 פחמימה 0 שומן ו0 בכל דבר חחחחחחחח

חלבון מי גבינה זה לא חלבון הגבינה.... חלבון הגבינה זה קזאין... חלבון מי הגבינה זה ה-WHEY

Whey protein is a mixture of globular proteins isolated from whey, the liquid material created as a by-product of cheese production.

פעם הבאה לפני שאתה מגיב, תלמד... חבל לצאת לא חכם....
מה הקשר קזאין WHEY זה לא משנה, איך אתה יוצר את החלבון מי גבינה מהאוויר...?

מה הקשר קזאין WHEY זה לא משנה, איך אתה יוצר את החלבון מי גבינה מהאוויר...?
במקום להתחכם תקשיב מה מסבירים לך, בחלב יש 2 סוגי חלבון, קזאין וWHEY, הרוב זה קזאין (מה שכן קל להשיג - לאכול קוטג' לדוג') השני זה WHEY שיש ממנו מעט וקשה להשיג אותו מאוכל הוא בעיקר תוצר לוואי של ייצור גבינות וקזאין (הנוזל השקוף אם מכינים גבינה ביתית)
לכן לשתות חלבון מי גבינה =\= לשתות חלבון ע"ב בשר.
מהמעט שקראתי על MUSCLEMEDS, הם רק מתרברבים בעיקר בתכולת קריאטין גבוהה יותר מאשר מבשר ולפי דעתי זה רק גימיק.
כמו רוב התוספים למי שיש אפשרות כספית ורצון אז למה לא...

במקום להתחכם תקשיב מה מסבירים לך, בחלב יש 2 סוגי חלבון, קזאין וWHEY, הרוב זה קזאין (מה שכן קל להשיג - לאכול קוטג' לדוג') השני זה WHEY שיש ממנו מעט וקשה להשיג אותו מאוכל הוא בעיקר תוצר לוואי של ייצור גבינות וקזאין (הנוזל השקוף אם מכינים גבינה ביתית)
לכן לשתות חלבון מי גבינה =\= לשתות חלבון ע"ב בשר.
מהמעט שקראתי על MUSCLEMEDS, הם רק מתרברבים בעיקר בתכולת קריאטין גבוהה יותר מאשר מבשר ולפי דעתי זה רק גימיק.
כמו רוב התוספים למי שיש אפשרות כספית ורצון אז למה לא...
אתה סוטה מהנושא
חלבון מי גבינה זה לא גבינה בדיוק כמו שהחלבון שמופק מבשר באבקות האלו זה לא בשר. לכן להגיד שאפשר לאכול את זה וזה טעים(בשר רגיל) ולכן אין צורך באבקת חלבון שמופקת מבשר זה מגוחך. בבשר יש עוד מגוון חומרים שאתה לא בהכרח רוצה שיכנסו לגוף שלך בדיוק כמו שבגבינה יש עוד מלא חומרים שאתה לא רוצה שיכנסו לגוף שלך בלי להתייחס בכלל לריאליות של להכניס כמות כזאת לגוף (של החומר המבודד בעזרת החומר הרגיל). כמו כן הטעם שונה לחלוטין מהמקור. אתה מבודד אתה החומר שאתה רוצה ואוסף את הכמות שלו לכמות שאתה רוצה.

אתה סוטה מהנושא
חלבון מי גבינה זה לא גבינה בדיוק כמו שהחלבון שמופק מבשר באבקות האלו זה לא בשר. לכן להגיד שאפשר לאכול את זה וזה טעים(בשר רגיל) ולכן אין צורך באבקת חלבון שמופקת מבשר זה מגוחך. בבשר יש עוד מגוון חומרים שאתה לא בהכרח רוצה שיכנסו לגוף שלך בדיוק כמו שבגבינה יש עוד מלא חומרים שאתה לא רוצה שיכנסו לגוף שלך בלי להתייחס בכלל לריאליות של להכניס כמות כזאת לגוף (של החומר המבודד בעזרת החומר הרגיל). כמו כן הטעם שונה לחלוטין מהמקור. אתה מבודד אתה החומר שאתה רוצה ואוסף את הכמות שלו לכמות שאתה רוצה.
איזה חומרים יש בבשר שאתה לא רוצה שייכנסו לגוף שלך ?
אשמח לראות סימוכין לכך שאת אותם חומרים הוציאו מהחלבון על בסיס בשר אם יש כאלה...

מה זאת אומרת? השאלה שלך רצינית?

http://www.haaretz.co.il/magazine/1.1774136

אני מופתע שאתה לא מודע לדברים האלה...
כל הרעל הזה נמצא בבשר עצמו לך בהכרח בחלבון של הבשר בחלבון של בשר יש יותר חומצות אמינו ושעושים אבקת חלבון מבשר לוקחים בשר איכותי ומעבירים אותו תהליך של הפרדת החלבון מהבשר ואז הוא עובר תהליך להפוך לאבקה

כל הרעל הזה נמצא בבשר עצמו לך בהכרח בחלבון של הבשר בחלבון של בשר יש יותר חומצות אמינו ושעושים אבקת חלבון מבשר לוקחים בשר איכותי ומעבירים אותו תהליך של הפרדת החלבון מהבשר ואז הוא עובר תהליך להפוך לאבקה
לא הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד... אם ניסת להגיד שבאבקה אין את כל "הרעל" שיש בבשר אני מסכים וזאת הטענה שלי.

לא הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד... אם ניסת להגיד שבאבקה אין את כל "הרעל" שיש בבשר אני מסכים וזאת הטענה שלי.
הההה חחחח אז הבנתי לא נכון ממה שכתבת בכל מקרה זה שווה לגוון להזמין פעם אחת לראות איךזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית