נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מי שראיתי בbb זה מחיר נורמלי לגמרי פר מנההמחיר ממש לא רגיל.הוא יקר בטירוף,הוא אולי יעלה כמו מיי גבינה אבל יכיל פחותת מנות הגשה לכן אנשים לא שמים לב
כי אפשר למכור את זה לאנשים ביותר כסף.השאלה האם חלבון בקר נחשב "טוב" יותר מחלבון מי גבינה.. הרי חלבון מי גבינה הוא חלבון מלא. אז למה להחליפו במשהו אחר? ואם כבר משהו אחר, למה במשהו שאשכרה אפשר לאכול אותו והוא באמת טעים? (הרי אף אחד לא שותה מי גבינה....נראה לי...)
השאלה היא עד כמה אנחנו צריכים את הדברים האלה... גם אם הם קיימים. לא חסר תוספי תזונה טובים בשוק לזרוק עליהם כסף צריך משהו באמת רציני בחלבון הזה כדי שהוא יצדיק את עצמו אחרת כמו שבמבה אמר הוא לא באמת שונה מחלבון מי גבינהבחלבון הבשר יש דברים שאין במי גבינה אני חושב לא הסתכלתי אם כן אז זה יכל להיות אחלה תוספת
הכי מועיל: מחיר לגרם.פר מנה
מזאת אומרת 🤦♂️ אתה אוכל גבינה? זה על אותו העיקרוןהשאלה האם חלבון בקר נחשב "טוב" יותר מחלבון מי גבינה.. הרי חלבון מי גבינה הוא חלבון מלא. אז למה להחליפו במשהו אחר? ואם כבר משהו אחר, למה במשהו שאשכרה אפשר לאכול אותו והוא באמת טעים? (הרי אף אחד לא שותה מי גבינה....נראה לי...)
אני חושב שהוא הסיק לעצמו שחלבון "מי גבינה" עשוי מהמים שצפים לך כשאתה קונה קופסת גבינה.מזאת אומרת 🤦♂️ אתה אוכל גבינה? זה על אותו העיקרון
מזאת אומרת 🤦♂️ אתה אוכל גבינה? זה על אותו העיקרון
מה הקשר קזאין WHEY זה לא משנה, איך אתה יוצר את החלבון מי גבינה מהאוויר...?חלבון מי גבינה זה לא חלבון הגבינה.... חלבון הגבינה זה קזאין... חלבון מי הגבינה זה ה-WHEY
Whey protein is a mixture of globular proteins isolated from whey, the liquid material created as a by-product of cheese production.
פעם הבאה לפני שאתה מגיב, תלמד... חבל לצאת לא חכם....
במקום להתחכם תקשיב מה מסבירים לך, בחלב יש 2 סוגי חלבון, קזאין וWHEY, הרוב זה קזאין (מה שכן קל להשיג - לאכול קוטג' לדוג') השני זה WHEY שיש ממנו מעט וקשה להשיג אותו מאוכל הוא בעיקר תוצר לוואי של ייצור גבינות וקזאין (הנוזל השקוף אם מכינים גבינה ביתית)מה הקשר קזאין WHEY זה לא משנה, איך אתה יוצר את החלבון מי גבינה מהאוויר...?
אתה סוטה מהנושאבמקום להתחכם תקשיב מה מסבירים לך, בחלב יש 2 סוגי חלבון, קזאין וWHEY, הרוב זה קזאין (מה שכן קל להשיג - לאכול קוטג' לדוג') השני זה WHEY שיש ממנו מעט וקשה להשיג אותו מאוכל הוא בעיקר תוצר לוואי של ייצור גבינות וקזאין (הנוזל השקוף אם מכינים גבינה ביתית)
לכן לשתות חלבון מי גבינה =\= לשתות חלבון ע"ב בשר.
מהמעט שקראתי על MUSCLEMEDS, הם רק מתרברבים בעיקר בתכולת קריאטין גבוהה יותר מאשר מבשר ולפי דעתי זה רק גימיק.
כמו רוב התוספים למי שיש אפשרות כספית ורצון אז למה לא...
איזה חומרים יש בבשר שאתה לא רוצה שייכנסו לגוף שלך ?אתה סוטה מהנושא
חלבון מי גבינה זה לא גבינה בדיוק כמו שהחלבון שמופק מבשר באבקות האלו זה לא בשר. לכן להגיד שאפשר לאכול את זה וזה טעים(בשר רגיל) ולכן אין צורך באבקת חלבון שמופקת מבשר זה מגוחך. בבשר יש עוד מגוון חומרים שאתה לא בהכרח רוצה שיכנסו לגוף שלך בדיוק כמו שבגבינה יש עוד מלא חומרים שאתה לא רוצה שיכנסו לגוף שלך בלי להתייחס בכלל לריאליות של להכניס כמות כזאת לגוף (של החומר המבודד בעזרת החומר הרגיל). כמו כן הטעם שונה לחלוטין מהמקור. אתה מבודד אתה החומר שאתה רוצה ואוסף את הכמות שלו לכמות שאתה רוצה.
מה זאת אומרת? השאלה שלך רצינית?איזה חומרים יש בבשר שאתה לא רוצה שייכנסו לגוף שלך ?
אשמח לראות סימוכין לכך שאת אותם חומרים הוציאו מהחלבון על בסיס בשר אם יש כאלה...
כל הרעל הזה נמצא בבשר עצמו לך בהכרח בחלבון של הבשר בחלבון של בשר יש יותר חומצות אמינו ושעושים אבקת חלבון מבשר לוקחים בשר איכותי ומעבירים אותו תהליך של הפרדת החלבון מהבשר ואז הוא עובר תהליך להפוך לאבקהמה זאת אומרת? השאלה שלך רצינית?
http://www.haaretz.co.il/magazine/1.1774136
אני מופתע שאתה לא מודע לדברים האלה...
לא הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד... אם ניסת להגיד שבאבקה אין את כל "הרעל" שיש בבשר אני מסכים וזאת הטענה שלי.כל הרעל הזה נמצא בבשר עצמו לך בהכרח בחלבון של הבשר בחלבון של בשר יש יותר חומצות אמינו ושעושים אבקת חלבון מבשר לוקחים בשר איכותי ומעבירים אותו תהליך של הפרדת החלבון מהבשר ואז הוא עובר תהליך להפוך לאבקה
הההה חחחח אז הבנתי לא נכון ממה שכתבת בכל מקרה זה שווה לגוון להזמין פעם אחת לראות איךזהלא הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד... אם ניסת להגיד שבאבקה אין את כל "הרעל" שיש בבשר אני מסכים וזאת הטענה שלי.
בטח עחי אני חיי על גיי נר!@Numb אז אני מבין שלדעתך הכי טוב זה להימנע מאוכל רגיל ולחיות רק על תוספים?