נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, הכי טוב זה למצוא את האיזון.@Numb אז אני מבין שלדעתך הכי טוב זה להימנע מאוכל רגיל ולחיות רק על תוספים?
אז לדעתי איזון זה להשתדל לקבל כמה שיותר מהתזונה שלי מאוכל ולהשלים עם תוספים מה שאפשר.לא, הכי טוב זה למצוא את האיזון.
אתה באמת חושב שבשר זה בריא? ובשר אדום בפרט?אז לדעתי איזון זה להשתדל לקבל כמה שיותר מהתזונה שלי מאוכל ולהשלים עם תוספים מה שאפשר.
וכתבה ב"הארץ" זה נחמד, אבל אני תמיד אחשוד עם כתבות כאלה שהיה למישהו אינטרס לפרסם דברים כאלה (טבעונות וכו')
איך לעזאזאל הגעתה למסקנה שבשר זה לא בריא?אתה באמת חושב שבשר זה בריא? ובשר אדום בפרט?
עדיף לקחת תוספים מאשר לאכול כל יום איזה חצי קילו בשר אדום, למשל...
זה דבר ידועאיך לעזאזאל הגעתה למסקנה שבשר זה לא בריא?
אפשר להניח שיש הרבה זבל בבשר שאנחנו אוכלים, אבל בה בעת כדאי לזכור שהכותבת, נטע אחיטוב, היא צמחונית כך שיש לה אג'נדה.
לא קראתי את הכתבה אפילו סתם הבאתי סימוך.... מדברים כל כך הרבה על נזקי הבשר שכנראה יש דברים בגו.אפשר להניח שיש הרבה זבל בבשר שאנחנו אוכלים, אבל בה בעת כדאי לזכור שהכותבת, נטע אחיוב, היא צמחונית כך שיש לה אג'נדה.
כןאתה באמת חושב שבשר זה בריא? ובשר אדום בפרט?
בדיוק הנקודה שליאפשר להניח שיש הרבה זבל בבשר שאנחנו אוכלים, אבל בה בעת כדאי לזכור שהכותבת, נטע אחיטוב, היא צמחונית כך שיש לה אג'נדה.
וכתבה ב"הארץ" זה נחמד, אבל אני תמיד אחשוד עם כתבות כאלה שהיה למישהו אינטרס לפרסם דברים כאלה (טבעונות וכו')
למה אתה חושב שבשר זה בריא..?כן
בדיוק הנקודה שלי
לחיות זה לא בריא כי יש רק דרך אחת איך החיים האלה נגמרים...למה אתה חושב שבשר זה בריא..?
אולי כי זה מה שאתה רוצה לחשוב ומה שיש לך אינטרס לחשוב...?
לא יודע איך הדיון גלש לזה (שעל אותו המשקל אפשר להגיד: "לא צריך אבקות חלבון תאכלו רק גבינה")לחיות זה לא בריא כי יש רק דרך אחת איך החיים האלה נגמרים...
תאכל בשר תרים כבד ואל תקרא הארץ.
כי המחקרים שהפרידו בין בשר לבין בשר מעובד לא מצאו ביסוס לטענה הרווחת לגבי הנזקים בבשר (אתה צודק, אומרים את זה המון. כמעט כמו שאמרו על הכולסטרול במזון...), ובפרט בבשר רזה (על בשר שמן עוד יש ויכוח, כי שומן רווי עדיין חשוד).למה אתה חושב שבשר זה בריא..?
אם נתעלם מכל הגורמים הלא-ידועים כמו כמה הורמונים הזריקו לפרה, כמה אנטיביוטיקה היא קיבלה וכד', אין עדות לכך שבשר רזה כמו סינטה מהווה סיכון בריאותי. לדוגמא אתה יכול להעיף מבט במטא-אנליזה הזאת. מתוכה:מה לגבי בשר דל שומן כמו סינטה ?
דבר ראשון מה שיהושע60 אמר לגבי בשר ובשר מעובד, אני מסכים שיכול להיות שכמה שהבשר יותר מעובד ופחות בצורה הטבעית שלו הוא כנראה פחות בריא, אבל לא מסכים לגבי הבשר בגלל היותו בשר.למה אתה חושב שבשר זה בריא..?
אולי כי זה מה שאתה רוצה לחשוב ומה שיש לך אינטרס לחשוב...?
אגב לא באמת צריך אבקות חלבון, יש ימים שאני חופשי מגיע לכמות החלבון שלי (200+ גרם) בלי אבקהלא יודע איך הדיון גלש לזה (שעל אותו המשקל אפשר להגיד: "לא צריך אבקות חלבון תאכלו רק גבינה")
זה גם הכי טעים:food-and-drink005-88:היו מחקרים שהראו שבבשר אדום יש כמות יחסית גבוה של גליקופרוטאין מסויים שאני לא זוכר את שמו שמעודד תגובה דלקתית בגוף (אצל עכברים בינתיים). כמו כן- מחקרים הראו שלאכול בשר כלשהוא "וואל-דון" זה לא בריא אלא הכי טוב לאכול מדיום-רר
הנאצים דיברו על כמה שהיהודים רעים כל הזמן אז הם בטח צודקים!לא קראתי את הכתבה אפילו סתם הבאתי סימוך.... מדברים כל כך הרבה על נזקי הבשר שכנראה יש דברים בגו.
אמרתי צריך מטעמי נוחות הכוונה היא למה בכלל יש אבקות חלבון אם אפשר לאכול כמה גבינה שרוצים בלי לדפוק חשבון.אגב לא באמת צריך אבקות חלבון, יש ימים שאני חופשי מגיע לכמות החלבון שלי (200+ גרם) בלי אבקה
בניגוד אליך, אני חושב שבשר זה לא טוב למרות שאני אוכל בשר, ככה שאני אמור להיות בעד בשר... בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא בגלל הדברים שאמרת (הורמונים לפרה, אנטיביוטיקה וכו') וגם בגלל שהאדם פשוט לא מיועד לאכול בשר (כן שטויות של טבעונים אבל יש לזה הוכחות) ובמיוחד לא בכמויות גדולות, מערכת העיכול שלך לא בנויה לטפל בבשר כמו שצריך.... בנוסף עובדה שאתה לא יכול לאכול בשר לא מבושל...דבר ראשון מה שיהושע60 אמר לגבי בשר ובשר מעובד, אני מסכים שיכול להיות שכמה שהבשר יותר מעובד ופחות בצורה הטבעית שלו הוא כנראה פחות בריא, אבל לא מסכים לגבי הבשר בגלל היותו בשר.
וכן זה מה שאני רוצה לחשוב ויש לי אינטרס לחשוב ככה, אבל אני לא מפרסם כתבות על זה
מה הקשר יהודים נמאס לי שכל ויכוח מערבים את השואה, נמאסתם.הנאצים דיברו על כמה שהיהודים רעים כל הזמן אז הם בטח צודקים!
באמת שאתה טועה כל כך הרבה בנושא הזה שטבעוני יוצא עליך
וואלה אחי אתה צודק ההשוואה בכלל לא נכונה ולא עושים את זה כי אתה קונפורמיסטאמרתי צריך מטעמי נוחות הכוונה היא למה בכלל יש אבקות חלבון אם אפשר לאכול כמה גבינה שרוצים בלי לדפוק חשבון.
בניגוד אליך, אני חושב שבשר זה לא טוב למרות שאני אוכל בשר, ככה שאני אמור להיות בעד בשר... בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא בגלל הדברים שאמרת (הורמונים לפרה, אנטיביוטיקה וכו') וגם בגלל שהאדם פשוט לא מיועד לאכול בשר (כן שטויות של טבעונים אבל יש לזה הוכחות) ובמיוחד לא בכמויות גדולות, מערכת העיכול שלך לא בנויה לטפל בבשר כמו שצריך.... בנוסף עובדה שאתה לא יכול לאכול בשר לא מבושל...
מה הקשר יהודים נמאס לי שכל ויכוח מערבים את השואה, נמאסתם.