הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה אתם אומרים על החלבון בשר שווה משהו ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
ראיתי כמה מוצרים

קבצים מצורפים

• 0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    KB 37.7 · צפיות: 229
  • 76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    KB 37.3 · צפיות: 217
  • eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 229
לא, הכי טוב זה למצוא את האיזון.
אז לדעתי איזון זה להשתדל לקבל כמה שיותר מהתזונה שלי מאוכל ולהשלים עם תוספים מה שאפשר.
וכתבה ב"הארץ" זה נחמד, אבל אני תמיד אחשוד עם כתבות כאלה שהיה למישהו אינטרס לפרסם דברים כאלה (טבעונות וכו')

אז לדעתי איזון זה להשתדל לקבל כמה שיותר מהתזונה שלי מאוכל ולהשלים עם תוספים מה שאפשר.
וכתבה ב"הארץ" זה נחמד, אבל אני תמיד אחשוד עם כתבות כאלה שהיה למישהו אינטרס לפרסם דברים כאלה (טבעונות וכו')
אתה באמת חושב שבשר זה בריא? ובשר אדום בפרט?

עדיף לקחת תוספים מאשר לאכול כל יום איזה חצי קילו בשר אדום, למשל...

אפשר להניח שיש הרבה זבל בבשר שאנחנו אוכלים, אבל בה בעת כדאי לזכור שהכותבת, נטע אחיוב, היא צמחונית כך שיש לה אג'נדה.
לא קראתי את הכתבה אפילו סתם הבאתי סימוך.... מדברים כל כך הרבה על נזקי הבשר שכנראה יש דברים בגו.

אתה באמת חושב שבשר זה בריא? ובשר אדום בפרט?
כן
אפשר להניח שיש הרבה זבל בבשר שאנחנו אוכלים, אבל בה בעת כדאי לזכור שהכותבת, נטע אחיטוב, היא צמחונית כך שיש לה אג'נדה.
בדיוק הנקודה שלי

למה אתה חושב שבשר זה בריא..?

אולי כי זה מה שאתה רוצה לחשוב ומה שיש לך אינטרס לחשוב...?
לחיות זה לא בריא כי יש רק דרך אחת איך החיים האלה נגמרים...
תאכל בשר תרים כבד ואל תקרא הארץ.

לחיות זה לא בריא כי יש רק דרך אחת איך החיים האלה נגמרים...
תאכל בשר תרים כבד ואל תקרא הארץ.
לא יודע איך הדיון גלש לזה (שעל אותו המשקל אפשר להגיד: "לא צריך אבקות חלבון תאכלו רק גבינה")

בכל מקרה הכל לא בריא במידה מסויימת אבל שוב זה עניין יחסי, בשר אדום הוא מאוד מאוד מאוד לא בריא בצורה יחסית לשאר המזון שאתה יכול לאכול.

כי המחקרים שהפרידו בין בשר לבין בשר מעובד לא מצאו ביסוס לטענה הרווחת לגבי הנזקים בבשר (אתה צודק, אומרים את זה המון. כמעט כמו שאמרו על הכולסטרול במזון...), ובפרט בבשר רזה (על בשר שמן עוד יש ויכוח, כי שומן רווי עדיין חשוד).

לא, אין לי רפרנס בקצות האצבעות אבל גוגל יוכל לעזור לך אם אתה לא מאמין לי.

מה לגבי בשר דל שומן כמו סינטה ?
אם נתעלם מכל הגורמים הלא-ידועים כמו כמה הורמונים הזריקו לפרה, כמה אנטיביוטיקה היא קיבלה וכד', אין עדות לכך שבשר רזה כמו סינטה מהווה סיכון בריאותי. לדוגמא אתה יכול להעיף מבט במטא-אנליזה הזאת. מתוכה:
"Substantial evidence from recent studies shows that lean red meat trimmed of visible fat does not raise total blood cholesterol and LDL-cholesterol levels" (ההדגשות שלי, כמובן).

אולי כי זה מה שאתה רוצה לחשוב ומה שיש לך אינטרס לחשוב...?
דבר ראשון מה שיהושע60 אמר לגבי בשר ובשר מעובד, אני מסכים שיכול להיות שכמה שהבשר יותר מעובד ופחות בצורה הטבעית שלו הוא כנראה פחות בריא, אבל לא מסכים לגבי הבשר בגלל היותו בשר.
וכן זה מה שאני רוצה לחשוב ויש לי אינטרס לחשוב ככה, אבל אני לא מפרסם כתבות על זה
לא יודע איך הדיון גלש לזה (שעל אותו המשקל אפשר להגיד: "לא צריך אבקות חלבון תאכלו רק גבינה")
אגב לא באמת צריך אבקות חלבון, יש ימים שאני חופשי מגיע לכמות החלבון שלי (200+ גרם) בלי אבקה

היו מחקרים שהראו שבבשר אדום יש כמות יחסית גבוה של גליקופרוטאין מסויים שאני לא זוכר את שמו שמעודד תגובה דלקתית בגוף (אצל עכברים בינתיים). כמו כן- מחקרים הראו שלאכול בשר כלשהוא "וואל-דון" זה לא בריא אלא הכי טוב לאכול מדיום-רר

היו מחקרים שהראו שבבשר אדום יש כמות יחסית גבוה של גליקופרוטאין מסויים שאני לא זוכר את שמו שמעודד תגובה דלקתית בגוף (אצל עכברים בינתיים). כמו כן- מחקרים הראו שלאכול בשר כלשהוא "וואל-דון" זה לא בריא אלא הכי טוב לאכול מדיום-רר
זה גם הכי טעים:food-and-drink005-88:

לא קראתי את הכתבה אפילו סתם הבאתי סימוך.... מדברים כל כך הרבה על נזקי הבשר שכנראה יש דברים בגו.
הנאצים דיברו על כמה שהיהודים רעים כל הזמן אז הם בטח צודקים!
באמת שאתה טועה כל כך הרבה בנושא הזה שטבעוני יוצא עליך

אגב לא באמת צריך אבקות חלבון, יש ימים שאני חופשי מגיע לכמות החלבון שלי (200+ גרם) בלי אבקה
אמרתי צריך מטעמי נוחות הכוונה היא למה בכלל יש אבקות חלבון אם אפשר לאכול כמה גבינה שרוצים בלי לדפוק חשבון.

דבר ראשון מה שיהושע60 אמר לגבי בשר ובשר מעובד, אני מסכים שיכול להיות שכמה שהבשר יותר מעובד ופחות בצורה הטבעית שלו הוא כנראה פחות בריא, אבל לא מסכים לגבי הבשר בגלל היותו בשר.
וכן זה מה שאני רוצה לחשוב ויש לי אינטרס לחשוב ככה, אבל אני לא מפרסם כתבות על זה
בניגוד אליך, אני חושב שבשר זה לא טוב למרות שאני אוכל בשר, ככה שאני אמור להיות בעד בשר... בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא בגלל הדברים שאמרת (הורמונים לפרה, אנטיביוטיקה וכו') וגם בגלל שהאדם פשוט לא מיועד לאכול בשר (כן שטויות של טבעונים אבל יש לזה הוכחות) ובמיוחד לא בכמויות גדולות, מערכת העיכול שלך לא בנויה לטפל בבשר כמו שצריך.... בנוסף עובדה שאתה לא יכול לאכול בשר לא מבושל...
הנאצים דיברו על כמה שהיהודים רעים כל הזמן אז הם בטח צודקים!
באמת שאתה טועה כל כך הרבה בנושא הזה שטבעוני יוצא עליך
מה הקשר יהודים נמאס לי שכל ויכוח מערבים את השואה, נמאסתם.

אמרתי צריך מטעמי נוחות הכוונה היא למה בכלל יש אבקות חלבון אם אפשר לאכול כמה גבינה שרוצים בלי לדפוק חשבון.

בניגוד אליך, אני חושב שבשר זה לא טוב למרות שאני אוכל בשר, ככה שאני אמור להיות בעד בשר... בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא בגלל הדברים שאמרת (הורמונים לפרה, אנטיביוטיקה וכו') וגם בגלל שהאדם פשוט לא מיועד לאכול בשר (כן שטויות של טבעונים אבל יש לזה הוכחות) ובמיוחד לא בכמויות גדולות, מערכת העיכול שלך לא בנויה לטפל בבשר כמו שצריך.... בנוסף עובדה שאתה לא יכול לאכול בשר לא מבושל...

מה הקשר יהודים נמאס לי שכל ויכוח מערבים את השואה, נמאסתם.
וואלה אחי אתה צודק ההשוואה בכלל לא נכונה ולא עושים את זה כי אתה קונפורמיסט
בני אדם אוכלים בשר המון המון זמן אז מבחינה אבולוציונית בני אדם שמותאמים לזה > בני אדם שלא
אם אתה לא מאמין באבולוציה אז אדם וחווה אכלו חיות למיטב זכרוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית