נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה אחי אתה צודק ההשוואה בכלל לא נכונה ולא עושים את זה כי אתה קונפורמיסט
בני אדם אוכלים בשר המון המון זמן אז מבחינה אבולוציונית בני אדם שמותאמים לזה > בני אדם שלא
אם אתה לא מאמין באבולוציה אז אדם וחווה אכלו חיות למיטב זכרוני
פעם אחרונה שלמדתי את בראשית היה בכיתה אאדם וחווה היו צימחונים. במקור אלוהים אסר על הרג בעלי חיים. אפילו בחזון אחרית הימים לאחר ביאת המשיח חיות לא יאכלו אחת את השנייה.
אני אתאיסט לחלוטין אבל אני זוכר את זה חיחי
פעם אחרונה שלמדתי את בראשית היה בכיתה א
אופסי
עדיין לא הייתה לי בגרות בתנךלא עברת על זה שוב בתיכון לבגרות? אני עדיין זוכר את זה אף על פי שזה היה לפני 7 שנים
אתה מושפע קצת יותר מדי מכל מיני מאמרים פסאודו-מדעיים שרובם מבוססים על מאמרים פסאודו-מדעיים אחרים, ועל מה שלימדו את התזונאים בעבר בגלל מחקרים גרועים. האדם הוא אומניבור (אוכל כל) וכל מי שיש לו הוכחות אחרות מוזמן להציג אותן. לפני כמה דקות נתתי קישור למטא אנליזה של 54 מחקרים עם תוצאה די חד-משמעית, וגם אם היא לא בהכרח מספרת את כל הסיפור, היא בטח יותר רלבנטית מחוכמת ההמונים שגורסת "בשר אדום זה רע, ככה כתבו בעיתון".בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא
בגלל הטעם ובגלל הנוחות.למה בכלל יש אבקות חלבון אם אפשר לאכול כמה גבינה שרוצים בלי לדפוק חשבון.
כנ"ל לבשר.אתה מושפע קצת יותר מדי מכל מיני מאמרים פסאודו-מדעיים שרובם מבוססים על מאמרים פסאודו-מדעיים אחרים, ועל מה שלימדו את התזונאים בעבר בגלל מחקרים גרועים. האדם הוא אומניבור (אוכל כל) וכל מי שיש לו הוכחות אחרות מוזמן להציג אותן. לפני כמה דקות נתתי קישור למטא אנליזה של 54 מחקרים עם תוצאה די חד-משמעית, וגם אם היא לא בהכרח מספרת את כל הסיפור, היא בטח יותר רלבנטית מחוכמת ההמונים שגורסת "בשר אדום זה רע, ככה כתבו בעיתון".
בגלל הטעם ובגלל הנוחות.
לא קשה, אבל ממלא את האתר במידע משוכפל, וחבל. ליד הציטוט יש חץ קטן שלחיצה עליו מוליכה אותך להודעה המצוטטת.קשה להביא את כל הציטוט ולהדגיש חח..?
ואיך מצוטטים רק חלק מהודעה?לא קשה, אבל ממלא את האתר במידע משוכפל, וחבל. ליד הציטוט יש חץ קטן שלחיצה עליו מוליכה אותך להודעה המצוטטת.
צפה בקובץ המצורף 25596
מצטטים ע"י בחירת החלק שאתה רוצה (עם העכבר) ונפתח לך toolbar קטן שמאפשר לך לצטטדרך אגב איך מצוטטים רק חלק מהודעה?
וואלה אחי אתה צודק ההשוואה בכלל לא נכונה ולא עושים את זה כי אתה קונפורמיסט
בני אדם אוכלים בשר המון המון זמן אז מבחינה אבולוציונית בני אדם שמותאמים לזה > בני אדם שלא
אם אתה לא מאמין באבולוציה אז אדם וחווה אכלו חיות למיטב זכרוני
אדם הוא אוכל כל בדיוק כמו קופים, הם יכולים לאכול בשר אבל מעדיפים שלא...האדם הוא אומניבור (אוכל כ.
O:לא מבין מה זה משנה אם בשר זה בריא או לא, במילא יום אחד כולנו נמות.
לא רואה איך להיות מסומם יותר כיף מלאכול בשר, לפחות לא יותר כיף לפי דעתי, לא חסרים מפתחי גוף שאוכלים יותר בשר ממה שאתה יכול לדמיין ביום וחיים עד גיל 60+.O:
אז לך תזריק סמים אתה תהנה הרבה יותר מאשר לאכול בשר, מבטיח לך.
מה יש להגיד, ממש מאריכי ימים 😃וחיים עד גיל 60+.
מה רע בגיל 60? תסתכל על רוב האנשים שהם בני 70-80, חלקם בקושי יכולים ללכת, בקושי רואים ושומעים.מה יש להגיד, ממש מאריכי ימים 😃
אם אתה רוצה לשכנע אותי לקפוץ מהגג, אני מציע שנעבור לאוף-טופיק.מה רע בגיל 60?
אני לא מנסה לשכנע אותך לקפוץ מהגג, אני אומר את דעתי. וגם אם בנאדם ימנע מבשר כי לדעתו זה לא בריא, זה לא אומר שיש לו מקום מובטח בגיל 70-80 או אפילו 60.אם אתה רוצה לשכנע אותי לקפוץ מהגג, אני מציע שנעבור לאוף-טופיק.
איזה שטויות. אני עובד בדיור מוגן, גיל הדיירים שם הוא 80+, אולי כמה בודדים בגיל 75-80. מלא מהם מטיילים, נוסעים לחו"ל, הולכים להצגות, חוגים, בריכה, חדר כושר... כמובן שהבריאות שלהם היא לא כמו בגיל 20, אבל רחוק מאוד ממה שאתה מתארמה רע בגיל 60? תסתכל על רוב האנשים שהם בני 70-80, חלקם בקושי יכולים ללכת, בקושי רואים ושומעים.
כבר אין ממש מה לעשות בגילאים כאלה.
אתה טועה מאד. כשהם מצליחים לאכול בשר הם עושים את זה בשמחה.הם יכולים לאכול בשר אבל מעדיפים שלא..
יש ויש, לא אמרתי שכולם כאלה.איזה שטויות. אני עובד בדיור מוגן, גיל הדיירים שם הוא 80+, אולי כמה בודדים בגיל 75-80. מלא מהם מטיילים, נוסעים לחו"ל, הולכים להצגות, חוגים, בריכה, חדר כושר... כמובן שהבריאות שלהם היא לא כמו בגיל 20, אבל רחוק מאוד ממה שאתה מתאר