ייעוץ מה אתם אומרים על החלבון בשר שווה משהו ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
ראיתי כמה מוצרים

קבצים מצורפים

• 0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    KB 37.7 · צפיות: 229
  • 76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    KB 37.3 · צפיות: 217
  • eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 229
וואלה אחי אתה צודק ההשוואה בכלל לא נכונה ולא עושים את זה כי אתה קונפורמיסט
בני אדם אוכלים בשר המון המון זמן אז מבחינה אבולוציונית בני אדם שמותאמים לזה > בני אדם שלא
אם אתה לא מאמין באבולוציה אז אדם וחווה אכלו חיות למיטב זכרוני

אדם וחווה היו צימחונים. במקור אלוהים אסר על הרג בעלי חיים. אפילו בחזון אחרית הימים לאחר ביאת המשיח חיות לא יאכלו אחת את השנייה.
אני אתאיסט לחלוטין אבל אני זוכר את זה חיחי

אדם וחווה היו צימחונים. במקור אלוהים אסר על הרג בעלי חיים. אפילו בחזון אחרית הימים לאחר ביאת המשיח חיות לא יאכלו אחת את השנייה.
אני אתאיסט לחלוטין אבל אני זוכר את זה חיחי
פעם אחרונה שלמדתי את בראשית היה בכיתה א
אופסי

בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא
אתה מושפע קצת יותר מדי מכל מיני מאמרים פסאודו-מדעיים שרובם מבוססים על מאמרים פסאודו-מדעיים אחרים, ועל מה שלימדו את התזונאים בעבר בגלל מחקרים גרועים. האדם הוא אומניבור (אוכל כל) וכל מי שיש לו הוכחות אחרות מוזמן להציג אותן. לפני כמה דקות נתתי קישור למטא אנליזה של 54 מחקרים עם תוצאה די חד-משמעית, וגם אם היא לא בהכרח מספרת את כל הסיפור, היא בטח יותר רלבנטית מחוכמת ההמונים שגורסת "בשר אדום זה רע, ככה כתבו בעיתון".
למה בכלל יש אבקות חלבון אם אפשר לאכול כמה גבינה שרוצים בלי לדפוק חשבון.
בגלל הטעם ובגלל הנוחות.

אתה מושפע קצת יותר מדי מכל מיני מאמרים פסאודו-מדעיים שרובם מבוססים על מאמרים פסאודו-מדעיים אחרים, ועל מה שלימדו את התזונאים בעבר בגלל מחקרים גרועים. האדם הוא אומניבור (אוכל כל) וכל מי שיש לו הוכחות אחרות מוזמן להציג אותן. לפני כמה דקות נתתי קישור למטא אנליזה של 54 מחקרים עם תוצאה די חד-משמעית, וגם אם היא לא בהכרח מספרת את כל הסיפור, היא בטח יותר רלבנטית מחוכמת ההמונים שגורסת "בשר אדום זה רע, ככה כתבו בעיתון".

בגלל הטעם ובגלל הנוחות.
כנ"ל לבשר.

"
בכל מקרה כל בשר יהיה לא בריא
"

קשה להביא את כל הציטוט ולהדגיש חח..? אני שונא שעושים את זה כי אני לא זוכר את ההקשר ואז אני צריך לחפש שעה בהודעות קודמות 😭

דרך אגב איך מצוטטים רק חלק מהודעה?

וואלה אחי אתה צודק ההשוואה בכלל לא נכונה ולא עושים את זה כי אתה קונפורמיסט
בני אדם אוכלים בשר המון המון זמן אז מבחינה אבולוציונית בני אדם שמותאמים לזה > בני אדם שלא
אם אתה לא מאמין באבולוציה אז אדם וחווה אכלו חיות למיטב זכרוני
האדם הוא אומניבור (אוכל כ.
אדם הוא אוכל כל בדיוק כמו קופים, הם יכולים לאכול בשר אבל מעדיפים שלא...

בכלל אכילת בשר התפתחה בעבר בתקופה שלאדם הקדמון לא היה מספיק מזון והוא השתמש בבשר כמקור מזון עתיר קלוריות שהציל אותו ממוות ברעב...

O:

אז לך תזריק סמים אתה תהנה הרבה יותר מאשר לאכול בשר, מבטיח לך.
לא רואה איך להיות מסומם יותר כיף מלאכול בשר, לפחות לא יותר כיף לפי דעתי, לא חסרים מפתחי גוף שאוכלים יותר בשר ממה שאתה יכול לדמיין ביום וחיים עד גיל 60+.
אפשר למות מללכת ברחוב, אז מה זה משנה? עדיף פשוט להנות.

אם אתה רוצה לשכנע אותי לקפוץ מהגג, אני מציע שנעבור לאוף-טופיק.
אני לא מנסה לשכנע אותך לקפוץ מהגג, אני אומר את דעתי. וגם אם בנאדם ימנע מבשר כי לדעתו זה לא בריא, זה לא אומר שיש לו מקום מובטח בגיל 70-80 או אפילו 60.

מה רע בגיל 60? תסתכל על רוב האנשים שהם בני 70-80, חלקם בקושי יכולים ללכת, בקושי רואים ושומעים.
כבר אין ממש מה לעשות בגילאים כאלה.
איזה שטויות. אני עובד בדיור מוגן, גיל הדיירים שם הוא 80+, אולי כמה בודדים בגיל 75-80. מלא מהם מטיילים, נוסעים לחו"ל, הולכים להצגות, חוגים, בריכה, חדר כושר... כמובן שהבריאות שלהם היא לא כמו בגיל 20, אבל רחוק מאוד ממה שאתה מתאר

איזה שטויות. אני עובד בדיור מוגן, גיל הדיירים שם הוא 80+, אולי כמה בודדים בגיל 75-80. מלא מהם מטיילים, נוסעים לחו"ל, הולכים להצגות, חוגים, בריכה, חדר כושר... כמובן שהבריאות שלהם היא לא כמו בגיל 20, אבל רחוק מאוד ממה שאתה מתאר
יש ויש, לא אמרתי שכולם כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית