עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לא בטעם - אבל במרקם?הם ללא טעם, כך שבטעם הם לא יפגמו.
בשביל הטעם תמיד ניתן להוסיף ממתיקים נוספים
אולי לא בטעם - אבל במרקם?
מגניב. אולי אני אנסה באמת.
מה העלות של האבקות סיבים האלו?
זה לא כזה משנה כי את המוצר עצמו אי אפשר להביא לארץ.
אם אני לא טועה אין שילוח לארץ, אבל זה לא כזה משנה כי גם יש המחיר שילוח יהיה מוגזם לחלוטין, שלא לדבר על המחיר שיידרש ממך כדי להכניס את זה לארץ.טכנית אפשר אבל לא יודע אם זה שווה את זה
לגמרי. בדקתי ואפשרי להביא את זה לארץ בסביבות ה200 שקליםאם אני לא טועה אין שילוח לארץ, אבל זה לא כזה משנה כי גם יש המחיר שילוח יהיה מוגזם לחלוטין, שלא לדבר על המחיר שיידרש ממך כדי להכניס את זה לארץ.
לאיזה משקל?לגמרי. בדקתי ואפשרי להביא את זה לארץ בסביבות ה200 שקלים
1.2 קילו 250 שקל ..לאיזה משקל?
כמעט 22 חטיפים במידה ומשתמשים ב 55 גר׳ מהחומר הזה.1.2 קילו 250 שקל ..
לא כל כך משתלם
אתה יכול להשיג חבילה של 12 ב120 שזה יוצא 24 ב240..כמעט 22 חטיפים במידה ומשתמשים ב 55 גר׳ מהחומר הזה.
לגמרי 😃אז בכל מקרה המחיר מטורף לכאן ולכאן ועדיף פשוט לשתות את האבקה ולסבול שאנחנו גרים במדינה עם חוקי מכס ושילוח מטומטמים לחלוטין.
מתכון?לגמרי 😃
אני מסתפק בכדורי שוקולד חלבון והערכים יוצאים יותר טוב מהקוואסט באר
לא מסובך:מתכון?
זה מוזכר בסעיף 10 של התקנון, אתה מוזמן לעבור עליו. והאתר וגם אני לא בישראל (אני לא תושב ישראל) ככה שהחוק שאתה בודק לא תקף.תגידו המנהלים פה שפויים? על מה קיבלתי אזהרה על "הזמנות מחו"ל"?
איפה דיברתי על להזמין משהו מחו"ל? איפה נתתי לינק לרכישה בחנות מחו"ל?
זה ממש מעצבן. קצת הבנת הנקרא.
@Moshe
זה מקובל שמנהלים מחטטים בהודעות הפרטיות שלנו? גועל נפש.
רשמתי לבנאדם שלא שווה להזמין את הסירופ הזה מחו"ל (על מנת להכין חטיפי חלבון ביתיים) כי זה יקר ולא שווה את הטרחה וכבר עדיף לרכוש מחו"ל חטיפי חלבון מקוריים ולא את הסירופ הזה.
סתם שתדעו, המנהלים יכולים לחטט לכם בהודעות הפרטיות.
אני אבדוק מבחינת החוק אם זה בכלל חוקי. (לא מוזכר כלום בתקנון האתר).
גועל נפש.
אז אם מנהל מעוניין להתנקם באחד המשתמשים, הוא יכול לקחת את האימייל והסיסמא שלו ולפרוץ לו למשל לפייסבוק, כן?
בושה וחרפה!