ייעוץ כניסה למאסה.

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
השבוע אני ניכנס למאסה אחרי חיטוב ארוך מאוד שבמהלכו הורדתי 10 קילו.
עשיתי אנאבוליק דיאט שבועיים עם תוכנית האימונים של לייל מקדונלד,אבל הגעתי למסקנה שאני לא צריך את התוכניות המפגרות האלה, תנו לי אוכל אימונים כבדים ואני מסודר.
השאלה שלי היא כזאת-
במאסה, כדאי לי ללכת על SS או על לייל מקדונלד bulking routine?
אם זה משנה בינתיים אני יצרוך 2700 קלוריות, לאט לאט אעלה את הקלוריות לכיוון ה3000.

מתאמן מתחיל = אחד שיכול להתאושש מאימון לאימון ולעלות משקלים על המוט בינהם, וותק האימונים שלך לא קשור.
אני מתאמן 4 שנים ואני עדיין מתאמן מתחיל (וכנראה שגם אשאר כזה)

תתחיל מSS רק תדאג שצריכת הקלוריות שלך תיהיה בהתאם.

סיימת את הנטרלי ?
תתחיל את התוכנית עם מאזן חיובי קל (מתחיל את התוכנית ב70%), וכעבור שבועיים תוסיף עוד כמות קל' עד שתרגיש שאתה מפסיק להתקדם בתוכנית בקצב הרצוי.

• פותח/ת השרשור
אם כך אז אני לא מתאמן מתחיל, אני לא יכול להעלות משקלים בין אימון לאימון. אוליי פעם בחודש ככה.

• פותח/ת השרשור
דיי חלשים לצערי, אני בשלבי יציאה מהחיטוב ככה שהמשקלים ירדו והרגליים שלי על הפנים כי לא אימנתי אותם בחיטוב. אני יודע- זה טעות ואני אוכל את עצמי עכשיו על זה אז בבקשה לא להעיר על זה.
70 בנצ' ל8 חזרות,מילטרי 30 ל10, דדליפט וסקוואט עדיין לא יודע מכיוון שכל אימון אני מעלה משקלים. בינתיים עומד על 70 דדליפט ל8 [בעליה] ו60 סקוואט ל8 [בעליה]

לא רק שאתה מתאמן מתחיל יש לך איזה 5-6 חודשים להתקדם בתור מתאמן מתחיל, אתה לא מתקדם במשקלי עבודה כי:
א. אתה בחיטוב
ב. אתה עושה תוכניות שלא יאפשרו לך התקדמות מאימון לאימון.

בקיצור, תעשה SS לפי הספר ותראה את ההתקדמות.

דיי חלשים לצערי, אני בשלבי יציאה מהחיטוב ככה שהמשקלים ירדו והרגליים שלי על הפנים כי לא אימנתי אותם בחיטוב. אני יודע- זה טעות ואני אוכל את עצמי עכשיו על זה אז בבקשה לא להעיר על זה.
70 בנצ' ל8 חזרות,מילטרי 30 ל10, דדליפט וסקוואט עדיין לא יודע מכיוון שכל אימון אני מעלה משקלים. בינתיים עומד על 70 דדליפט ל8 [בעליה] ו60 סקוואט ל8 [בעליה]

די תמוהה שיש לך בנצ של 70 ל-8, והפרס שלך כלכך חלש (עלוב) של 30 ק"ג

• פותח/ת השרשור
די תמוהה שיש לך בנצ של 70 ל-8, והפרס שלך כלכך חלש (עלוב) של 30 ק"ג

אני יודע, אין לי מושג איך זה קורה. הפרס התרגיל הכי חלש אצלי אני מסיים אותו גמור עם סחרחורות.
מקווה שעכשיו זה יסתדר אחרי SS.

אין מצב בנצ' 70 ופרס 30 ימות העולם זה לא הגיוני.
ובקשר לאנאבוליק דיאט זה בכלל לא תכנית מפגרת וגם לא הרוטינה של לייל.

• פותח/ת השרשור
אין מצב בנצ' 70 ופרס 30 ימות העולם זה לא הגיוני.
ובקשר לאנאבוליק דיאט זה בכלל לא תכנית מפגרת וגם לא הרוטינה של לייל.

לא אמרתי שאנאבוליק דיאט או הרוטינה של לייל מפגרות, הרוטינה של לייל דווקא אני מאוד אוהב. האנאבוליק דיאט פחות. לדעתי אם אתה רוצה להיכנס למאסה-כנס בכל הכח.
ותיתפלא- הבנצ' 75 [היום עליתי] והפרס 30. אין מה לעשות- יותר מזה אני מגיע לכשל בחזרה ה7. ניסיתי היום 35, עשיתי סט ראשון 10,שני 7 ושלישי 6. יותר מדיי כבד.

אולי פרס תרגיל חדש לו או שהוא לא עושה טוב, אלו האופציות.

גם חדש וגם לא עושה טוב לצערי, מקווה ישתפר בקרוב.

לא אמרתי שאנאבוליק דיאט או הרוטינה של לייל מפגרות, הרוטינה של לייל דווקא אני מאוד אוהב. האנאבוליק דיאט פחות. לדעתי אם אתה רוצה להיכנס למאסה-כנס בכל הכח.
ותיתפלא- הבנצ' 75 [היום עליתי] והפרס 30. אין מה לעשות- יותר מזה אני מגיע לכשל בחזרה ה7. ניסיתי היום 35, עשיתי סט ראשון 10,שני 7 ושלישי 6. יותר מדיי כבד.

גם חדש וגם לא עושה טוב לצערי, מקווה ישתפר בקרוב.

אתה מדבר שטויות למה מסה עם אנבוליק דיאט הרבה יותר מוצלחת, זה שאין לך את הרצון להידבק לתכנית הזו ו/או אתה לא בנוי לתכניות מסוג זה(לא כולם בנוים לכך זה מובן) אין זה אומר שזו לא תכנית טובה.
היתרון של אנבוליק דיאט שאתה נמצא בפלוס קלורי די גבוה ובכל זאת בקושי עולה בשומן, לעומת מסה רגילה שבה אתה נמצא בפלוס קלורי קטן יחסית ומעלה נוזלים כמו דב קוטב צפוני.

לפי דעתי למתאמן מתחיל אין שום סיבה לעשות אנאבוליק דיאט, היא תובענית וראיתי הרבה אנשים
מתלוננים על זה שהם בקטוזיס... בגלל זה אני גם חושב שהוא לא רוצה לעשות את האנאבוליק דיאט.
וזה ממש מוזר שהפרס שלך כלכך נמוך, תעשה קפיצות של 2.5, אני ממש לא מבין איך יכול להיות
שהבנץ' שלך 70 והפרס 30 😛 אבל בכל מקרה בהצלחה אחי =)

לפי דעתי למתאמן מתחיל אין שום סיבה לעשות אנאבוליק דיאט, היא תובענית וראיתי הרבה אנשים
מתלוננים על זה שהם בקטוזיס... בגלל זה אני גם חושב שהוא לא רוצה לעשות את האנאבוליק דיאט.
וזה ממש מוזר שהפרס שלך כלכך נמוך, תעשה קפיצות של 2.5, אני ממש לא מבין איך יכול להיות
שהבנץ' שלך 70 והפרס 30 😛 אבל בכל מקרה בהצלחה אחי =)

אין קטוזיס באנבוליק דיאט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית