הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כניסה למאסה.

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
השבוע אני ניכנס למאסה אחרי חיטוב ארוך מאוד שבמהלכו הורדתי 10 קילו.
עשיתי אנאבוליק דיאט שבועיים עם תוכנית האימונים של לייל מקדונלד,אבל הגעתי למסקנה שאני לא צריך את התוכניות המפגרות האלה, תנו לי אוכל אימונים כבדים ואני מסודר.
השאלה שלי היא כזאת-
במאסה, כדאי לי ללכת על SS או על לייל מקדונלד bulking routine?
אם זה משנה בינתיים אני יצרוך 2700 קלוריות, לאט לאט אעלה את הקלוריות לכיוון ה3000.

• פותח/ת השרשור
אני כבר שבועיים באנאבוליק דיאט [2200 קלוריות בינתיים], מה שמתסכל אותי זה כמות הכסף והקושי להכניס קלוריות בגלל זה קראתי להן "מפגרות" כביכול. תן לי את הכסף- אני בהחלט יעשה אנאבוליק דיאט, ובתיכנונים לאנאבוליק דיאט רצינית בעתיד [3000 קלוריות]

ולחבר למעלה, כן אני מודע לכך שהפרס שלי על הפנים. בינתיים אני עושה 30 לעשיריות. אני עדיין בבולקינג רוטין ככה שאני לא עולה בכוח כ"כ מהר. בגלל זה אני בתיכנונים על SS מה שישפר את הפרס והרגליים שמאוד בפיגור אצלי. הבעיה- האם SS הולך טוב בתפריט כ"כ דל בפחמימות כמו אנאבוליק דיאט? או שכדאי כבר להיכנס למאסה "נורמלית"?

אנאבוליק דיאט קשה לעשות בארץ כי בספר הוא מתבסס הרבה על בשר אדום מה שבארץ עולה לא מעט כסף.

יש כאלו שיסתדרו בלי פחמימות בצורה טובה ויש כאלו שפחות ככה שזה דיי אינדיבידואלי. מה שחשוב (בעיקר כשאתה עושה SS) זה שתכניס מספיק קלוריות בשביל להתאושש ולעלות במשקל, אם זה בדיאטה רגילה ואם זה בAD.

• פותח/ת השרשור
יש כאלו שיסתדרו בלי פחמימות בצורה טובה ויש כאלו שפחות ככה שזה דיי אינדיבידואלי. מה שחשוב (בעיקר כשאתה עושה SS) זה שתכניס מספיק קלוריות בשביל להתאושש ולעלות במשקל, אם זה בדיאטה רגילה ואם זה בAD.

לדעתך, 3000 קלוריות יספיקו לSS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית