עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כאילו עובד על סיבים אחרים?מה ההבדל ולבן אדם היו תרגליים הגדולות בעולם *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*![]()
אני לא יודע אם ראית תאימוני רגליים שלו אבל זה ממש מזוכיזם חחחחחחנותן יותר דגש על הגלוטס במקום על המקרבים-תהיה בטוח שלא העמידה שלו בסקואט גרמה לכך שהיו לו תרגליים הגדולות בעולם
הוא התאמן אומנם לפני הרבה זמן אבל סתכל תסרטון הזה שהוא מראה למישהו תשיטה שלו תשמע תצרחות חחחחלא ראיתי אבל שוב תהיה בטוח שזה לא בגלל העמידה שלו בסקואט (אולי זה תרם ברמה כזו או אחרת אבל לא ברמה כזו משמעותית)
אני ספציפית לא הייתי עושה אתזה נראה לי יותר מידי מזוכיסטי אבל זה פאקינג טום פלאץ הוא מבין דבר שניים בבודיבילדינגנראלך שזה בריא ולגיטימי להגיע למצב כזה מדי אימון? אגב הצעקות הם מאי ספיקה (אקטיבית ופאסיבית)-לא הייתה מנסה את זה בדרך קבע
זה כאילו עובד על סיבים אחרים?מה ההבדל ולבן אדם היו תרגליים הגדולות בעולם *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*![]()
ה
הוא התאמן אומנם לפני הרבה זמן אבל סתכל תסרטון הזה שהוא מראה למישהו תשיטה שלו תשמע תצרחות *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
נראה אותך מצליח לבעוט בו חחחח אתם מזלזלים חחחחחחח איזה ענק הייתי רוצה להיות שם וברגע שהוא אומר תעשה כל מה שאתה יכול כדי לעצור אותי משאיר את המשקל על רגל אחת ועם השנייה בועט בו 🤣