הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך

aski30

מושעה
124
1
נק' מוניטין:
1
124
1
מה אתם אומרים על סקוואט כמו שטום פלאץ עושה (סקוואט עם רגליים צמודות)?

רגליים צמודות לגמריי לדעתי יעמיסו המון על הברכיים והרצועות ויהיה דיי קשה לשבור מקביל...אך יש המון אנשים שכן ממליצים לעשות סקואט בעמידה רגילה (כמו שאתה עומד ביום יום) עם רגליים ישרות ולא פתוחות לצדדים-סך הכל לכל אחד מבנה אנטומי שונה ומה שטוב לאחד לא בטוח טוב לאחר

• פותח/ת השרשור
11156352_915499685169298_2197865349098371821_n.jpg
זה כאילו עובד על סיבים אחרים?מה ההבדל ולבן אדם היו תרגליים הגדולות בעולם חחחחח

11156352_915499685169298_2197865349098371821_n.jpg
זה כאילו עובד על סיבים אחרים?מה ההבדל ולבן אדם היו תרגליים הגדולות בעולם *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

נותן יותר דגש על הגלוטס והקואדס במקום על המקרבים-תהיה בטוח שלא העמידה שלו בסקואט גרמה לכך שהיו לו תרגליים הגדולות בעולם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נותן יותר דגש על הגלוטס במקום על המקרבים-תהיה בטוח שלא העמידה שלו בסקואט גרמה לכך שהיו לו תרגליים הגדולות בעולם
אני לא יודע אם ראית תאימוני רגליים שלו אבל זה ממש מזוכיזם חחחחחח

לא ראיתי אבל שוב תהיה בטוח שזה לא בגלל העמידה שלו בסקואט (אולי זה תרם ברמה כזו או אחרת אבל לא ברמה כזו משמעותית)

• פותח/ת השרשור
ה
לא ראיתי אבל שוב תהיה בטוח שזה לא בגלל העמידה שלו בסקואט (אולי זה תרם ברמה כזו או אחרת אבל לא ברמה כזו משמעותית)
הוא התאמן אומנם לפני הרבה זמן אבל סתכל תסרטון הזה שהוא מראה למישהו תשיטה שלו תשמע תצרחות חחחח

נראלך שזה בריא ולגיטימי להגיע למצב כזה מדי אימון? אגב הצעקות הם מאי ספיקה (אקטיבית ופאסיבית)-לא הייתה מנסה את זה בדרך קבע

• פותח/ת השרשור
נראלך שזה בריא ולגיטימי להגיע למצב כזה מדי אימון? אגב הצעקות הם מאי ספיקה (אקטיבית ופאסיבית)-לא הייתה מנסה את זה בדרך קבע
אני ספציפית לא הייתי עושה אתזה נראה לי יותר מידי מזוכיסטי אבל זה פאקינג טום פלאץ הוא מבין דבר שניים בבודיבילדינג

אומרים שזה עובד יותר על הקוואדס לפי מה ששמעתי אבל לרוב לא מצליחים לעשות את זה בטכניקה נכונה.. קאלי מאסל גם עשה סרטון שלו עושה כאלה והוא ירד כמו הערסים במכון עם הפוסי פאד..לדעתי זה מיותר תמשיך עם סקוואט רגיל.

ה

הוא התאמן אומנם לפני הרבה זמן אבל סתכל תסרטון הזה שהוא מראה למישהו תשיטה שלו תשמע תצרחות *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

חחח איזה ענק הייתי רוצה להיות שם וברגע שהוא אומר תעשה כל מה שאתה יכול כדי לעצור אותי משאיר את המשקל על רגל אחת ועם השנייה בועט בו 🤣

• פותח/ת השרשור
חחח איזה ענק הייתי רוצה להיות שם וברגע שהוא אומר תעשה כל מה שאתה יכול כדי לעצור אותי משאיר את המשקל על רגל אחת ועם השנייה בועט בו 🤣
נראה אותך מצליח לבעוט בו חחחח אתם מזלזלים חחחח

הבנתי מגןרג לימן שהוא חושב שבין תרגילי העזר הכי טובים לדדליפט בשבילו לפחות זה בוקס סקוואט עם עמידה כמו דדליפט, רוחב הרגליים כמו דדליפט,שזה די פאקינג צר,לפחות אצלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית