הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Low bar

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,היום שעשיתי סקוואט lowbar וגם בפעמים הקודמות הרגשתי אחרי איזה 2 חזרות שהמוט כמעט נופל לי וקשה לי להחזיר אותו למקום(אין בעיה של לעלות עם המשקל)אז שאלתי איזה מדריך למרות שהוא לא היה נראה הכי טוב כי יש לי איזה מאמן ליפטר אבל אני תמיד רואה אותו באימון פרטי.שאלתי אותו למה אני מרגיש שזה עוד שנייה נופל הראתי לו איפה אני שם והוא אמר לי למה אתה שם כזה נמוך צריך על הטרפזים,אז אמרתי לו שעל הטרפזים זה hb וקצת יותר למטה lb.לא היה נראה ממש כאילו הוא מבין על מה אני מדבר.הוא אמר לי שתהיה חזק מספיק בhb(יש לי 50)אז תוכל לעבור לlb אבל זה נראה לי קצת דפוק.
אז באתי לפה לשאול למה אני מרגיש שזה עוד שנייה נופל לי?וגם זה טיפה כואב לי בשורש כף היד(האגודל מעל המוט)?
הדגשתי את הדברים החשובים כי די חפרתי 😃
תודה לעוזרים 😃

כאן הוא מסביר על מיקום המוט. דגשים עיקריים: כשאתה נכנס מתחת למוט ושם אותו במיקום של LB תשים את הידיים מעל המוט ותרים מרפקים למעלה. זה יוצר מין "מדף" של שרירי הדלתא האחוריים, עליהם אמור להיות מונח המוט, והפעולה של הרמת המרפקים גם גורמת לך לדחוף את המוט לתוך המיקום שלו, וזה אמור להשאיר אותו יציב. לגבי שורש כף היד, שים את כפות הידיים מעל המוט כך שיהיו בו ישר עם היד, ושלא יחזיקו את המוט מלמטה.
לא היה נראה ממש כאילו הוא מבין על מה אני מדבר.הוא אמר לי שתהיה חזק מספיק בhb(יש לי 50)אז תוכל לעבור לlb אבל זה נראה לי קצת דפוק.
גם לי זה נשמע דפוק. אם אתה רוצה להמשיך בLB אז תלמד איך עושים אותו ותעשה, לא לעשות HB ואז כשאתה חזק לעבור, ועדיין תהיה לך אותה בעיה של להחזיק את המוט. אני חושב שהוא לא ממש יודע מה זה LB שלא לדבר על איך עושים אז הוא ניסה לצאת מזה

• פותח/ת השרשור

כאן הוא מסביר על מיקום המוט. דגשים עיקריים: כשאתה נכנס מתחת למוט ושם אותו במיקום של LB תשים את הידיים מעל המוט ותרים מרפקים למעלה. זה יוצר מין "מדף" של שרירי הדלתא האחוריים, עליהם אמור להיות מונח המוט, והפעולה של הרמת המרפקים גם גורמת לך לדחוף את המוט לתוך המיקום שלו, וזה אמור להשאיר אותו יציב. לגבי שורש כף היד, שים את כפות הידיים מעל המוט כך שיהיו בו ישר עם היד, ושלא יחזיקו את המוט מלמטה.

גם לי זה נשמע דפוק. אם אתה רוצה להמשיך בLB אז תלמד איך עושים אותו ותעשה, לא לעשות HB ואז כשאתה חזק לעבור, ועדיין תהיה לך אותה בעיה של להחזיק את המוט. אני חושב שהוא לא ממש יודע מה זה LB שלא לדבר על איך עושים אז הוא ניסה לצאת מזה

סבבה אני אצפה בסירטון,בקשר ל״מדף״ הזה לכל אחד יש אותו או שצריך שרירי גב יחסית חזקים?(התכוונתי באופן בולט לעין)

ראיתי פעם סרטון של מארק בל שאמר שלדעתו למתחילים אין סיבה להתמקד יותר מידי במיקום, שים את המוט ותעשה סקוואט טוב, כשתגיע למשקלים ומסה יותר מכובדת אז תראה מה מתאים לך, ואני חושב שזה די נכון

ראיתי פעם סרטון של מארק בל שאמר שלדעתו למתחילים אין סיבה להתמקד יותר מידי במיקום, שים את המוט ותעשה סקוואט טוב, כשתגיע למשקלים ומסה יותר מכובדת אז תראה מה מתאים לך, ואני חושב שזה די נכון
זה לא עובד ככה,
תשים את המוט נמוך מידיי ולאחר כל חזרה הוא יירד יותר ויותר למטה.
שים אותו גבוה מידיי ומנח הגוף משתנה בהתאם.

צריכים לדעת איפה לשים וכיצד להחזיק, זאת טעות להמליץ לבנאדם שפשוט - ישים איפה שבא לו ויסקביט.

זה לא עובד ככה,
תשים את המוט נמוך מידיי ולאחר כל חזרה הוא יירד יותר ויותר למטה.
שים אותו גבוה מידיי ומנח הגוף משתנה בהתאם.

צריכים לדעת איפה לשים וכיצד להחזיק, זאת טעות להמליץ לבנאדם שפשוט - ישים איפה שבא לו ויסקביט.
אני חושב שאם מארק בל אמר את זה הוא התכוון לא להתמקד במיקום מבחינת לעשות HB או LB.
אחרת נראה לי מאוד נכון מה שאתה אומר.

אני חושב שאם מארק בל אמר את זה הוא התכוון לא להתמקד במיקום מבחינת לעשות HB או LB.
אחרת נראה לי מאוד נכון מה שאתה אומר.
אם זה ככה אז יותר הגיוני לי..
אני התחלתי ב HB 😃
רק כדי להתרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית