הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין להתחיל להתאמן בקרוספיט

Yozem55

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום 😃

קראתי הרבה מהנעוצים כאן ומהמאמרים שבבלוג הישראלי, ועושה רושם שהתוכנית מתאימה לי בול מבחינת עקרונות , אופי וכו אז החלטתי ללכת על זה.

התוכנית עם הדגש על כוח, כמו שמפורט בנעוץ, נשמעת לי מצוינת אבל יש בעיה - אין לי מנוי במכון, ולכן את הכלים לאימוני הכוח. לפי מה שהבנתי, חלק מאופי של התוכנית זה להתאים אותה לכולם. מההכי מתחיל להכי מתקדם
רציתי לשאול, האם אפשר יהיה לבנות 3 אימוני כוח חלופיים, במגבלת מכשירים כמו מתח ומקבילים שאפשר למצוא בכל גן? (אין לי בעיה לקנות מוט וכו, בהנחה שזה לא יצא מאות שקלים)

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך

תודה רבה על התשובות 😃

אם אתה רוצה כוח, תצטרך איזשהו עומס פרוגרסיבי. קצת קשה לעשות את זה למשך תקופה משמעותית בלי משקולות.

אני מסכים עם coldfire.
אלא אם אתה מאוד חלש כרגע, יהיה לך קשה להתקדם במרכיב הכח בלי האמצעים הדרושים (משקולות). זה לא בלתי אפשרי, אבל זה ידרוש ממך הרבה עבודת מחקר (איזה תרגילי כח ניתן לעשות עם משקל גוף כדי להגביר את ההתנגדות) ואולי גם לא מעט יצירתיות (תחשוב בכיוון של קלין עם שק דוגלי).

• פותח/ת השרשור
כן, חשבתי על אפשרות כזאת לקחת תיק ולמלא אותו בחול לפי היכולת, או להוסיף משקולות לרגליים כשאני עושה שכיבות שמיכה בעמידת ידים וכו. אם זה יפתח אותי, גם אם רק בהתחלה אני אעשה את זה.. הרי בשלב מסוים תמיד אפשר להרשם למכון..
מכאן עולות 2 שאלות : איך בכל זאת אני בונה את התוכנית, גם אם היא תהיה אקטואלית רק להתחלה?
האם יש סכנה שעבודה כזאת תגרום לידים לא מאוזנות? (נגיד במתח יד ימין יותר דומיננטית אצלי)

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
האם מישהו תרגם את הכתבה הזאת? זה לא בא מעצלנות, אלא חוסר הבנה באנגלית

תודה 😃

Back
למעלה תחתית