הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בסקוואט שלא תגרום לכאבים

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
היי שלום לכולם

בזמן האחרון אני סובל מכאבים במרפקים כתוצאה מהאחיזה בסקוואט, אני אוחז עם האגודל בחוץ ומחזיק יחסית רחב.
ראיתי סירטון של קריס דאפין שהוא אומר לשבור את המוט, ניסיתי וזה גרם לי לכאבים חזקים יותר במרפק.
איך לאחוז בל שיהיו לי כאבים ?

תודה לעוזרים

גם לי היו כאבים בסקוואט בגלל האחיזה של הלואו באר אבל רק בסטים כבדים (ומשום מה רק ביד ימין). הכאבים נפתרו כשהתחלתי להשתמש ברצועות מרפקים. אם לא יצא לך לנסות סקוואט עם רצועות מרפקים אז תן לזה נסיון אולי יעזור 😃

• פותח/ת השרשור
גם לי היו כאבים בסקוואט בגלל האחיזה של הלואו באר אבל רק בסטים כבדים (ומשום מה רק ביד ימין). הכאבים נפתרו כשהתחלתי להשתמש ברצועות מרפקים. אם לא יצא לך לנסות סקוואט עם רצועות מרפקים אז תן לזה נסיון אולי יעזור 😃
רצועות מרפק מורידות מהעומס, כשיש צורך להוריד מהעומס על המרפק סימן שאני עושה משהו לא נכון.

רצועות מרפק מורידות מהעומס, כשיש צורך להוריד מהעומס על המרפק סימן שאני עושה משהו לא נכון.
ניסית לתפוס יותר רחב ובמקום לתפוס את המוט להניח את הידיים על המוט בצורת אגרוף? @yujinius עושה סקוואט בטכניקה הזאת אולי הוא יוכל להסביר לך יותר טוב.
תראה איך הוא אוחז:

ניסית לתפוס יותר רחב ובמקום לתפוס את המוט להניח את הידיים על המוט בצורת אגרוף? @yujinius עושה סקוואט בטכניקה הזאת אולי הוא יוכל להסביר לך יותר טוב.
תראה איך הוא אוחז:

אני פשוט הסתכלתי בסרטון של ריפטו על האחיזה והתחלתי להחזיק ככה. גם לי היו כאבי מרפק עד ששיפרתי את העניין הזה

נסה לתמוך עם החלק התחתון של כרית כף היד במוט כשהיא בקו ישר ככל האפשר עם האמה, ושאר כף היד מחוץ למוט (בהמשך לאמה)

• פותח/ת השרשור
הזמנתי היום רצועות ידיים אני אנסה.

איך שינוי של זווית הידיים משנה את מיקום המוט ?

לא
איך אפשר להחזיק את המוט על השכמות בלי להרים מפרקים למעלה? כל הקטע בטכניקת הlb זה להרים מפרקים על מנת להניח את המוט כמה שיותר נמוך

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להחזיק את המוט על השכמות בלי להרים מפרקים למעלה? כל הקטע בטכניקת הlb זה להרים מפרקים על מנת להניח את המוט כמה שיותר נמוך
לא יודע איפה אתה מניח את המוטיבציה שלך...
לא חסר אנשים שעובדים עם מרפקים למטה, אני בעצמי לא ניסיתי אבל אני מנחש שזה אפשרי.

לא חסר אנשים שעובדים עם מרפקים למטה, אני בעצמי לא ניסיתי אבל אני מנחש שזה אפשרי.
ראיתי את הפינגווין עובד ככה והתנועה שלו פשוט נראת כמו תנועה של hb למרות שהוא טוען אחרת.

סליחה על הautocorrect

אני לא מבין איך זה אפשרי מבחינה אנטומית. על מה יישב המוט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית