הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בסקוואט שלא תגרום לכאבים

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
היי שלום לכולם

בזמן האחרון אני סובל מכאבים במרפקים כתוצאה מהאחיזה בסקוואט, אני אוחז עם האגודל בחוץ ומחזיק יחסית רחב.
ראיתי סירטון של קריס דאפין שהוא אומר לשבור את המוט, ניסיתי וזה גרם לי לכאבים חזקים יותר במרפק.
איך לאחוז בל שיהיו לי כאבים ?

תודה לעוזרים

בקשר לסקוואט שלי ככה אני מרגיש הכי חזק.
אני לא הולך לשנות משהו פתאום כי זה נראה לא ''יעיל''

לא ניסיתי לתקן אותך, רק הבהרתי מה המטרה במיקום המוט בLB. אם ככה אתה מרגיש חזק, אין שום סיבה שתתקן. אבל מנגד, אתה לא יכול לדעת שלא היית יותר חזק כיום אם היית מתרגל את הטכניקה הנ"ל מלכתחילה.
זה עניין משתנה, לצורך העניין לפני כמעט חודשיים עברתי מHB לLB ועדיין לא הצלחתי להסקוויט את הPR שהיה לי בHB.
אולי נחזור לדיון על המרפקים ?
תקשר אותנו לתמונה\סרטון שלך עם המוט על הגב בצורה שמראה את האחיזה שלך במוט.

לא ניסיתי לתקן אותך, רק הבהרתי מה המטרה במיקום המוט בLB. אם ככה אתה מרגיש חזק, אין שום סיבה שתתקן. אבל מנגד, אתה לא יכול לדעת שלא היית יותר חזק כיום אם היית מתרגל את הטכניקה הנ"ל מלכתחילה.
זה עניין משתנה, לצורך העניין לפני כמעט חודשיים עברתי מHB לLB ועדיין לא הצלחתי להסקוויט את הPR שהיה לי בHB.

כן תרגלתי את הטכניקה של ריפטו (180 ק''ג על המוט)

• פותח/ת השרשור

כן תרגלתי את הטכניקה של ריפטו (180 ק''ג על המוט)
[
אז אין לי עוד מה להוסיף. כמו שאמרתי, זה משתנה ואני לא מספיק בקיא כדי לזהות מבנה גוף ומה אידיאלי בשבילו מעבר להנחיות הכלליות.

אליק, האחיזה נראית לי מצויינת. נראה כאילו אתה מעט רפוי ולא מפעיל כוח דחיפה על המוט לכיוון הגב בעזרת הידיים, אבל אני לא חושב שזה trigger.
הכאבים מופיעים רק בזמן סקוואט? אתה בטוח שזה הגורם?

גם לי יש את אותו כאב במרפק,חשבתי בהתחלה שזה tennis elbow אבל הכאב מגיע בכלל מהחלק התחתון של היד.
הלכתי לפיזותרפיסט שאיבחן את זה כ"הווצרות טריגר פוינטס מעבודת יתר של הטריספס ובאינפרה ספינטוס." - אני לא מאמין שזאת הבעיה.

גם לך הכאב מופיע בבנץ' ובפרס?

מיקום הכאב אצלי:
http://jpg.co.il/view/552e300de5a6e.png/

נערך לאחרונה:
לא קשור למרפק, אבל זה לא קימור (היפר-אקסטנשן) מוגזם?
upload_2015-4-15_12-27-46.png
H]

• פותח/ת השרשור
גם לי יש את אותו כאב במרפק,חשבתי בהתחלה שזה tennis elbow אבל הכאב מגיע בכלל מהחלק התחתון של היד.
הלכתי לפיזותרפיסט שאיבחן את זה כ"הווצרות טריגר פוינטס מעבודת יתר של הטריספס ובאינפרה ספינטוס." - אני לא מאמין שזאת הבעיה.

גם לך הכאב מופיע בבנץ' ובפרס?

מיקום הכאב אצלי:
http://jpg.co.il/view/552e300de5a6e.png/
אצלי זה גם באותו מקום אבל הכאב לא בא לידי ביטוי בלחיצות.
איך אתה מטפל ?

אני גם חווה את אותה הבעיה, אני לא חושב שהבעיה היא בסקוואט אבל בגלל שהוא התרגיל הראשון שאני מבצע באימון אז הכאבים מתחילים ממנו (גם באזור שמתן ציין) וממשיך לכאוב ולהציק גם בשאר האימון..
זה כבר קרה לי בעבר (לפני חודשיים בערך), נחתי שבועיים מאימונים וזה פסק, אבל בשבוע האחרון הכאבים חזרו.
הייתי אצל פיזיותרפיסט ועשיתי אולטרסאונד אבל זה לא הניב תוצאות כלשהן..

איך הסרטון הזה עוד לא הועלה?

אגב, משהו שלא מופיע בסרטון - זה שלפעמים נגרם כאב כתוצאה מניסיון אקטיבי לביצוע רוטציה מדיאלית בכתף, מה שגורם לכוח גזירה במרפק. אבל עיקר הנקודות והדגשים, בוידאו הכל כך מצויין הזה שאמור לסגור לכם הרבה פינות בנושא.

ניסיון אקטיבי לביצוע רוטציה מדיאלית בכתף, מה שגורם לכוח גזירה במרפק. אבל עיקר הנקודות והדגשים, בוידאו הכל כך מצויין הזה שאמור לסגור לכם הרבה פינות בנושא.

נקודה טובה מאוד.

לדעתי הלחץ נוצר כתוצאה מחוסר גמישות בכתף. נסה לשנות את מיקום האחיזה, העיתה תקופה שהיו לי כאבים כאלו, ודווקא אחיזה צרה יצרה לי פחות עומס. שחק עם הרוחב, ועבוד על גמישות כתפיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית