הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה בסקוואט שלא תגרום לכאבים

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
היי שלום לכולם

בזמן האחרון אני סובל מכאבים במרפקים כתוצאה מהאחיזה בסקוואט, אני אוחז עם האגודל בחוץ ומחזיק יחסית רחב.
ראיתי סירטון של קריס דאפין שהוא אומר לשבור את המוט, ניסיתי וזה גרם לי לכאבים חזקים יותר במרפק.
איך לאחוז בל שיהיו לי כאבים ?

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
העצות לגבי המרפק עוזרות אבל אני רוצה שלא יכאב לי בכלל ושאני לא אצטרך לעשות בייספס כדי שלא יכאב בגלל זה אני מחפש אחיזה אחרת.

מצויין! מה שאכן עזר לי באימון האחרון היה להישען יותר קדימה בהוצאה מהראקבילים. הפתיע אותי לטובה מר ערפד הזה..
עד שהוא סוף סוף מצליח להוציא איזה 5 מילים הגיוניות, שלא לומר נכונות - ברצף, ואתה קורא לו ערפד? תפרגן 🤡

עד שהוא סוף סוף מצליח להוציא איזה 5 מילים הגיוניות, שלא לומר נכונות - ברצף, ואתה קורא לו ערפד? תפרגן 🤡
פירגנתי בהחלט! לגבי ערפדיותו - לצערי אין מקום לויכוח:

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-04-21-14-23-44.png
    Screenshot_2015-04-21-14-23-44.png
    KB 294.9 · צפיות: 116
אם לא הייתי מודע ליכולות שלו כפאוורליפטר, על פי התמונה לעולם לא הייתי מנחש שהוא אפילו קרוב למה שהוא מסוגל באמת.
23646_Screenshot_2015-04-21-14-23-44.png

אנשים כאן מקובעים על דרכי אימון מסויימות בייחוד על ריפטו. יש עוד דרכים להתאמן ולהתחזק. ריפטו מעולה לרוב האוכלוסיה בתחילת הדרך, משם והלאה צריך למצוא את הסגנון שלך.

• פותח/ת השרשור
אנשים כאן מקובעים על דרכי אימון מסויימות בייחוד על ריפטו. יש עוד דרכים להתאמן ולהתחזק. ריפטו מעולה לרוב האוכלוסיה בתחילת הדרך, משם והלאה צריך למצוא את הסגנון שלך.
התחלתי לעשות עם אגודל בפנים יש סירטון בלוג שלי. מרגיש מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית