הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע ללחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך

Yojik

משתמש פעיל
328
34
נק' מוניטין:
103
328
34
אהלן חברים ,
מבקש עזרה לשיפור בלחיצת חזה ,

נתחיל מזה שאני מתקדם בכל המורכבים בצורה טובה ופרופורציאונאלית למעט הלחיצה הארורה .....

מבחינת מבנה גוף = 1.79-80 לערך , מבנה ידיים ארוכות ביחס לגוף ( אולי כי שיחקתי כדורסל כמה שנים בילדות )
משקלי עבודה במורכבים סבירים , דד -130 לחמישייה , סקוואט 80-85 לחמישייה , פרס 52.5 , בנץ בשיא 77.5 לשלשה. ו75 לחמישייה
עברתי חיטובון קצרצר של חודש וירדתי כ 4.5 קילו ונשברתי כי היתי חייב לחזור להרים כבד ......
הבעיה שאני מרגיש קושי מאוד גדול בלחיצות ... אני עובד כרגע במתכונת AB מורכבים 5 חזרות כמובן ועזר ל8-10 בהתאם למצב ....
כרגע בנץ עומד על 70*3*5 - לאחר ירידה בעקבות החיטובון.

מה תמליצו לי לעשות בנוגע לשיטת העבודה בלחיצת חזה בלבד ?
לינארית כמו שסטיץ פירסם ?
אולי משהו אחר ?

כמו כן , אוכל טוב, ישן טוב, אז לא כאן הבעיה

תודה רבה מראש.

• פותח/ת השרשור
שוב, קשה לך בלחיצות כי אתה שוקל מעט מדי, אתה לא אוכל מספיק והתוכנית שלך לא טובה כי היא לא מבוססת על התקדמות במשקלים.

טעות שלי שלא רשמתי ,
התוכנית אצלי רשומה במחברת , אני משתדל להעלות משקל ב2.5 קילו בכל התרגילים המורכבים מידי שבוע באימון A1

טעות שלי שלא רשמתי ,
התוכנית אצלי רשומה במחברת , אני משתדל להעלות משקל ב2.5 קילו בכל התרגילים המורכבים מידי שבוע באימון A1

לא אמרתי שאתה לא משתדל, אמרתי שזו תוכנית גרועה להתקדמות במשקלים. אתה עושה יותר מדי לחיצות.

@Ori.S - כשל בהומור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית