הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון יש דבר כזה סטרואידים לבעלי חיים...? משתמשים בזה?

• פותח/ת השרשור Numb
  • פורסם בתאריך

Numb

משתמש מתחיל
84
10
נק' מוניטין:
-32
84
10
ראיתי את התמונה הבאה:

kelevgadol.jpg

לא נראה לי גודל הגיוני בשום צורה שהיא, ויש לי הרגשה שמישהו דחף לכלב הזה חומרים. למישהו יש ידע על סטרואידים לבעלי חיים?

ראיתי את התמונה הבאה:

kelevgadol.jpg

לא נראה לי גודל הגיוני בשום צורה שהיא, ויש לי הרגשה שמישהו דחף לכלב הזה חומרים. למישהו יש ידע על סטרואידים לבעלי חיים?
יש ניסויים על בעלי חיים (פרות/פרים בעיקר ממה שידוע לי) על היפרפלזיה של תאי שריר...

זה לא זה ולא זה , זה פוטושופ . אני ראיתי בעיניים שלי כלב פיטבול על סטרואידים ותאמינו לי הוא היה נראה מפלצת אבל לא כמו זה שבתמונה , הכלב הזה של מישהו מאוד מוכר בתחום פשוט מסכן איך שהוא היה נראה עם דלקות בעיניים וניסינו ללטף אותו הוא פתאום קשקש בזנב ואז מיד אחרי זה משתגע בלי סיבה

נותנים לסוסי מירוץ טסט פרופ+בולדנון
זה נפוץ מאוד בארץ וגם בארה״ב ובריטניה
וינסטרול כבר לא בשימוש וטרינרי,היו משתמשים בו בטיפול בבצקות בפרות

• פותח/ת השרשור
זה לא זה ולא זה , זה פוטושופ . אני ראיתי בעיניים שלי כלב פיטבול על סטרואידים ותאמינו לי הוא היה נראה מפלצת אבל לא כמו זה שבתמונה , הכלב הזה של מישהו מאוד מוכר בתחום פשוט מסכן איך שהוא היה נראה עם דלקות בעיניים וניסינו ללטף אותו הוא פתאום קשקש בזנב ואז מיד אחרי זה משתגע בלי סיבה
לא פוטושופ תהיה בטוח, יש גם סרטון של הכלב הנ"ל ביוטיוב

מה אתם גנובים.... כמעט כל הסטרואידים שאנחנו משתמשים בהם הם ווטרינרים....
זאת אומרת שאם יש לי כלבת אני יכול להוציא מרשם לאנתת?
*ווף ווף* סליחה, השיעולים האלה הורגים אותי...

וואלה ? אשמח לראות אחי תעלה לכאן לינק
תחפש בכללי על תופעת החוסר במיוססטין
זה מעניין מאוד

כל התינוקות השריריים שעושים לך מתח ועליות כוח בגיל 4 חודשים זה בגלל זה....

לכלב הזה לא נכנסו שום סטרואדים ראיתי תוכנית על הכלב הספציפי הזה בנשיונל גאוגרפיק הכלב הזה הוא היחיד בעולם שנראה ככה כי הוא נולד מוטציה ולכלב הזה ממש לא כיף בגלל העומס שרירים שיש לו כל כמה דקות הוא חוטף התכווצויות

• פותח/ת השרשור
לכלב הזה לא נכנסו שום סטרואדים ראיתי תוכנית על הכלב הספציפי הזה בנשיונל גאוגרפיק הכלב הזה הוא היחיד בעולם שנראה ככה כי הוא נולד מוטציה ולכלב הזה ממש לא כיף בגלל העומס שרירים שיש לו כל כמה דקות הוא חוטף התכווצויות
כן אבל הוא בטח מזיין מלא

כמו השלד.
וואלה ? אשמח לראות אחי תעלה לכאן לינק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית