עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש ניסויים על בעלי חיים (פרות/פרים בעיקר ממה שידוע לי) על היפרפלזיה של תאי שריר...ראיתי את התמונה הבאה:
![]()
לא נראה לי גודל הגיוני בשום צורה שהיא, ויש לי הרגשה שמישהו דחף לכלב הזה חומרים. למישהו יש ידע על סטרואידים לבעלי חיים?
לא פוטושופ תהיה בטוח, יש גם סרטון של הכלב הנ"ל ביוטיובזה לא זה ולא זה , זה פוטושופ . אני ראיתי בעיניים שלי כלב פיטבול על סטרואידים ותאמינו לי הוא היה נראה מפלצת אבל לא כמו זה שבתמונה , הכלב הזה של מישהו מאוד מוכר בתחום פשוט מסכן איך שהוא היה נראה עם דלקות בעיניים וניסינו ללטף אותו הוא פתאום קשקש בזנב ואז מיד אחרי זה משתגע בלי סיבה
זאת אומרת שאם יש לי כלבת אני יכול להוציא מרשם לאנתת?מה אתם גנובים.... כמעט כל הסטרואידים שאנחנו משתמשים בהם הם ווטרינרים....
כן. ואז, או שיתנו לך טסט, או שיסרסו אותך.זאת אומרת שאם יש לי כלבת אני יכול להוציא מרשם לאנתת?
*ווף ווף* סליחה, השיעולים האלה הורגים אותי...
אנטט דווקא הוא לבני אדם..... בקש טרבולון.... זה יעזור לשיעול בטוח.זאת אומרת שאם יש לי כלבת אני יכול להוציא מרשם לאנתת?
*ווף ווף* סליחה, השיעולים האלה הורגים אותי...
Fair trade.כן. ואז, יתנו לך טסט ויסרסו אותך.
חחחח הרגתה אותי מצחוק!מה אתם גנובים.... כמעט כל הסטרואידים שאנחנו משתמשים בהם הם ווטרינרים....
וואלה ? אשמח לראות אחי תעלה לכאן לינקלא פוטושופ תהיה בטוח, יש גם סרטון של הכלב הנ"ל ביוטיוב
תחפש בכללי על תופעת החוסר במיוססטיןוואלה ? אשמח לראות אחי תעלה לכאן לינק
כן אבל הוא בטח מזיין מלאלכלב הזה לא נכנסו שום סטרואדים ראיתי תוכנית על הכלב הספציפי הזה בנשיונל גאוגרפיק הכלב הזה הוא היחיד בעולם שנראה ככה כי הוא נולד מוטציה ולכלב הזה ממש לא כיף בגלל העומס שרירים שיש לו כל כמה דקות הוא חוטף התכווצויות
וואלה ? אשמח לראות אחי תעלה לכאן לינק
?כן אבל הוא בטח מזיין מלא
כמו השלד.