עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגב עם כמה שהתעסקתי בסקוואט וקראתי עליו לא ראיתי אף כתבה שמסבירה לעומק את השימוש בבאונס בATG. מה הסיכוי שמישהו מגניב עם הרבה ידע יכתוב על זה איזה כתבה יפה בLBS? 😆סתם ת'רול.
אני מאד אוהב סרטונים של איש המערות, אבל הפעם יש לי שתי בעיות איתו:אגב עם כמה שהתעסקתי בסקוואט וקראתי עליו לא ראיתי אף כתבה שמסבירה לעומק את השימוש בבאונס בATG. מה הסיכוי שמישהו מגניב עם הרבה ידע יכתוב על זה איזה כתבה יפה בLBS? 😆
נקודות מעניינות לדיון שלצערי אני לא יכול לתרום לו בגלל מחסור בידע.אני מאד אוהב סרטונים של איש המערות, אבל הפעם יש לי שתי בעיות איתו:
1. ההמלצה לשחקני פוטבול, שחקני רוגבי והיאבקות להתמקד אך ורק ב-ATG - אני חושב ש-powerlifting squat, כמו שהוא קורא לו, צריך להיות הסקוואט הראשי של כולם.
2. הוא לא מדבר על הבעיה העיקרית (לדעתי) של ה-ATG - שגלישת הברכיים (הוא קורא לזה העברת דומיננטיות לקוואדס) יוצרת לחץ אדיר על הפטלה.
וזה למה כל הוויטליפטרים עם בעיות ברכיים?אני מאד אוהב סרטונים של איש המערות, אבל הפעם יש לי שתי בעיות איתו:
1. ההמלצה לשחקני פוטבול, שחקני רוגבי והיאבקות להתמקד אך ורק ב-ATG - אני חושב ש-powerlifting squat, כמו שהוא קורא לו, צריך להיות הסקוואט הראשי של כולם.
2. הוא לא מדבר על הבעיה העיקרית (לדעתי) של ה-ATG - שגלישת הברכיים (הוא קורא לזה העברת דומיננטיות לקוואדס) יוצרת לחץ אדיר על הפטלה.
אני מאד אוהב סרטונים של איש המערות, אבל הפעם יש לי שתי בעיות איתו: