הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עד כמה נמוך צריך להסקוויט? Alan Thrall

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אגב עם כמה שהתעסקתי בסקוואט וקראתי עליו לא ראיתי אף כתבה שמסבירה לעומק את השימוש בבאונס בATG. מה הסיכוי שמישהו מגניב עם הרבה ידע יכתוב על זה איזה כתבה יפה בLBS? 😆

אגב עם כמה שהתעסקתי בסקוואט וקראתי עליו לא ראיתי אף כתבה שמסבירה לעומק את השימוש בבאונס בATG. מה הסיכוי שמישהו מגניב עם הרבה ידע יכתוב על זה איזה כתבה יפה בLBS? 😆
אני מאד אוהב סרטונים של איש המערות, אבל הפעם יש לי שתי בעיות איתו:
1. ההמלצה לשחקני פוטבול, שחקני רוגבי והיאבקות להתמקד אך ורק ב-ATG - אני חושב ש-powerlifting squat, כמו שהוא קורא לו, צריך להיות הסקוואט הראשי של כולם.
2. הוא לא מדבר על הבעיה העיקרית (לדעתי) של ה-ATG - שגלישת הברכיים (הוא קורא לזה העברת דומיננטיות לקוואדס) יוצרת לחץ אדיר על הפטלה.

• פותח/ת השרשור
1. ההמלצה לשחקני פוטבול, שחקני רוגבי והיאבקות להתמקד אך ורק ב-ATG - אני חושב ש-powerlifting squat, כמו שהוא קורא לו, צריך להיות הסקוואט הראשי של כולם.
2. הוא לא מדבר על הבעיה העיקרית (לדעתי) של ה-ATG - שגלישת הברכיים (הוא קורא לזה העברת דומיננטיות לקוואדס) יוצרת לחץ אדיר על הפטלה.
נקודות מעניינות לדיון שלצערי אני לא יכול לתרום לו בגלל מחסור בידע.
נראה מה יש לשאר גאוני הסקוואט להגיב על זה
@Beast and cheat
@DarY
@coldfire

וזה למה כל הוויטליפטרים עם בעיות ברכיים?

כנ״ל. אני קצת מבואס שהוא ירד לסרטון ברמה כזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית