הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התרגיל עזר "המושלם" לחזה

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
אהלן.
אני שואל בשביל ידיד איטלקי שלי שרוצה לדעת איזה תרגיל עזר להוסיף בשביל לעבוד על החזה. הוא עובד בתוכנית מסה רגילה (AB) והוא עושה לחזה כרגע בנצ' ובנצ' בשיפוע. איזה עוד תרגיל כדאי להוסיף?

כנראה יקטלו אותי, אבל למטרת מסה cable flyes הוא תרגיל מצוין בעיניי. אנחנו שואפים תמיד לעבוד במשקלים חופשיים, אבל יצירת עומסים בחלקים שונים של טווח התנועה יכולה לתרום להיפרטרופיה וגירוי נוסף של השריר. לצורך הסבר, בתרגילים כנגד כוח משיכה שיא העומס הוא כשהיד העליונה מקבילה לרצפה, אבל בflyes נגד כבל, שיא העומס מופעל בעיקר בשליש האחרון של התנועה, כשרוב סיבי השריר מכווצים.
דרך אגב, אם הוא עובד בAB ויש לו 2 תרגילים לחזה אני חושב שזה כבר מספיק.

כנראה יקטלו אותי
שום סיבה שיקטלו אותך, זה שיש לאנשים אגו ונכנסים ברוח הליפטרית ואומרים "רק מוט וכלוב, עחי" זה משהו אחר.
בעקרון אחלה תרגיל, אני אישית תקופה לא יכול לבצע כי הכתף פצועה 😭
אם הוא עובד בAB ויש לו 2 תרגילים לחזה אני חושב שזה כבר מספיק
בדרך כלל ב AB נותנים 9-10 סטים לשריר גדול, אני בספק שהוא נותן בשניהם 5 סטים אז...

תרגיל נוסף זה מקבילים רחב. זה מטורף פשוט.

שום סיבה שיקטלו אותך, זה שיש לאנשים אגו ונכנסים ברוח הליפטרית ואומרים "רק מוט וכלוב, עחי" זה משהו אחר.
בעקרון אחלה תרגיל, אני אישית תקופה לא יכול לבצע כי הכתף פצועה 😭

בדרך כלל ב AB נותנים 9-10 סטים לשריר גדול, אני בספק שהוא נותן בשניהם 5 סטים אז...

תרגיל נוסף זה מקבילים רחב. זה מטורף פשוט.

לקחתי בחשבון שיש תרגיל לחיצה נוסף לכתפיים, כך שאני חושב שזה נפח מיותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית