הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון היחס בין 5*5 דדליפט לסינגל

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
כמו שחלק הבינו, החלטתי על התעללות קלה ובשבועיים האחרונים השלמתי 220 5*5 והיום 225 5*5 דדליפט.

השאלה שלי די פשוטה :
כמה לדעתכם צריך להיות ה5*5 כדי לייצר 280 לסינגל?

@PowerLifting @alalalal @Blast

זה נחמד להגיד שאי אפשר לקבל שום אינדיקציה ל1RM מסט של 2/3/5RM, אבל אני כן רואה אתכם מתרשמים ממישהו יותר כשהוא מעלה 220 ל-5 מאשר 225 לסינגל.

מה נהיה איתך?
אפשר להתרשם (מאוד) מסט כבד לחזרות גם בלי לדעת אם אותו המישהו מרים %X יותר לסינגל או %Y.

תגיד, קראת מה כתבתי?

האמת שלא. אני רושם מגוון תגובות ומדביק אותן רנדומלית בפוסטים פה : )

+ תוספת רק בשבילך :
ההתרשמות (יותר) היא כי 220 ל 5 זה ככל הנראה הישג מרשים יותר מאשר + 5 קילו לסינגל.
ושוב, אם מישהו מעלה 220 ל 5 אתה גם מתרשם מהישג הזה "בזכות עצמו" וגם משער שהסינגל של אותו האדם גבוה יותר על אף שלא ידוע לך בוודאות עד כמה גבוה יותר.

* כל הנ"ל כמובן בהנחה שאתה לא מנסה סתם להציק ולטעון שטענו פה שאי אפשר לדעת כלום ולך תדע אולי ה 1RM נמוך יותר מחמישיה.

נערך לאחרונה:
האמת שלא. אני רושם מגוון תגובות ומדביק אותן רנדומלית בפוסטים פה : )

+ תוספת רק בשבילך :
ההתרשמות (יותר) היא כי 220 ל 5 זה ככל הנראה הישג מרשים יותר מאשר + 5 קילו לסינגל.
ושוב, אם מישהו מעלה 220 ל 5 אתה גם מתרשם מהישג הזה "בזכות עצמו" וגם משער שהסינגל של אותו האדם גבוה יותר על אף שלא ידוע לך בוודאות עד כמה גבוה יותר.

* כל הנ"ל כמובן בהנחה שאתה לא מנסה סתם להציק ולטעון שטענו פה שאי אפשר לדעת כלום ולך תדע אולי ה 1RM נמוך יותר מחמישיה.
אחלה, גם אני מתרשם יותר מ220 ל5. זו הנקודה של התגובה שלי, שבזמן שיש כאן את אלה שטוענים שאין מה להסיק מזה ושהאחוזים לא קרובים למציאות וכל זה - גם הם בעצמם יותר מתרשמים מ220 ל5 מאשר מ225 לסינגל.

אחלה, גם אני מתרשם יותר מ220 ל5. זו הנקודה של התגובה שלי, שבזמן שיש כאן את אלה שטוענים שאין מה להסיק מזה ושהאחוזים לא קרובים למציאות וכל זה - גם הם בעצמם יותר מתרשמים מ220 ל5 מאשר מ225 לסינגל.

סבבה. רק שהתגובה המקורית שלך פה היתה קצת "מוקצנת" (כי לא באמת טענו "שום אינדיקציה" במובן של ----> ולכן הסינגל +5 מרשים יותר) ועל כך תמהתי.

דדליפט 5*5 230 בוצע בהצלחה
בנצ' 5*5 100 קל בלי כאבים בכתף
פאוז-סקווט 3*3 165 2*2 175

וידאו תקבלו בהמשך של הסט האחרון
מבשל הפתעה אחרונה לפני שאני טס
כשאחזור כמובטח @Beast and cheat ניסיון ל270 ואחריו התוכנית של @alalalal שבסופה 265*3 לפחות
סט אחרון לתל"ה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נחמד להגיד שאי אפשר לקבל שום אינדיקציה ל1RM מסט של 2/3/5RM, אבל אני כן רואה אתכם מתרשמים ממישהו יותר כשהוא מעלה 220 ל-5 מאשר 225 לסינגל.

אפשר לקבל אינדיקציה מאוד גסה שלא ממש עוזרת. אפשר לדעת שלמי שיש 220 ל-5 יש יותר מ-225 וכנראה יותר מ 230, אבל אי אפשר לדעת אם יש לו 240 או 250 או 260.

אפשר לקבל אינדיקציה מאוד גסה שלא ממש עוזרת. אפשר לדעת שלמי שיש 220 ל-5 יש יותר מ-225 וכנראה יותר מ 230, אבל אי אפשר לדעת אם יש לו 240 או 250 או 260.
אבל אם אתה יודע שיש לו כרגע 250, אתה בהחלט יכול לשער שכשיהיה לו 440 ל-5, יהיה לו 500 לסינגל.
בפאונדים המספרים האלה יותר רלוונטיים לבני אדם, אבל תיאורטית גם בק"ג.
זו הסיבה ששאלתי את מייק כמה יש לו לסינגל עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית