עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבהאני מנחש שאתה בss, ולא חושב שצריכה להיות בעיה במידה ואתה חזק מספיק.
אני אשתדל לצלם פעם אחתזה נורא משתנה בין אדם לאדם, משקל הגוף, מין, גנטיקה, יכולת הסתגלות וכו׳.
אתה עוד קטן בגיל ופיזית, אז לדעתי תלך על הקפיצות הקטנות יותר כדי שלא תתקע מוקדם. תעבוד עם תפריט מסודר כדי לשמור על התקדמות. אתה יכול להתייעץ פה בפורום תזונה לגבי תפריט וגם להעלות סרטונים, כדי שנייעץ לך לגבי טכניקה.
תסתכל מה כתבתי בציטוט אם אתה יכוללדעתי 7.5 יהיה גבוהה מדי לטווח הארוך. תוריד ל 5 ואם אתה רואה שיום אחד אתה גם לא יכול לעלות בחמש אז תעלה ב 2.5
לפי הנתונים בכמה אתה ממליץ לעלות ב7.5 או 5?אם אתה בתחילת הדרך ואתה קופץ ב 7.5, אין בעיה חד פעמי לקפוץ ב 10.
זה תלוי בסוג התוכנית שלך ותדירות אימוני הדדליפט.ל
לפי הנתונים בכמה אתה ממליץ לעלות ב7.5 או 5?
Ss(התחלתי בראשון)זה תלוי בסוג התוכנית שלך ותדירות אימוני הדדליפט.
תקפוץ בחמישיות אם אתה רוצה ללכת על בטוח ועוד זמן לעבוד על הטכניקהSs(התחלתי בראשון)
הטכניקה בדדליפט שלי ממש טובה ו5 לדדליפט זה קצת?או שזה בסדר בגלל שאני נקרא רזה?תקפוץ בחמישיות אם אתה רוצה ללכת על בטוח ועוד זמן לעבוד על הטכניקה
אז מה שאתה אומר זה שעדיף 5 לטווח הארוך? או שאם אין כזה הבדל ב2.5 אז עדיף 7.5 בשביל להגיע ליותר משקל בסוף?הגוף לא ירגיש הבדל כזה רציני ב2.5 קילו
סבבה תןדה5 זה סטנדרטי לחלוטין. אבל תוספת של 10 חד פעמית על מנת שהגובה יהיה סטנדרטי לא אמורה להיות בעייתית.