הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deus ex machina squats 190kg 5 reps

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0

😲:O:O

ספוטרים : אני (קרוב) סת' (רחוק)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט מרשים מאוד ונקי,LB מצויין.תמיד חיבבתי את הLB יותר (מן הסתם,אני מרים ככה יותר משקל ונראה יותר "מאצ'ו")

ואל תתרגש מילדודס חרטטנים בפורומים,מתחיל להשבר לי הפין מקשקשנים שמשוכנעים שקריאטין יתן להם תוצאות של סייקל.

סקוואט מרשים מאוד ונקי,LB מצויין.תמיד חיבבתי את הLB יותר (מן הסתם,אני מרים ככה יותר משקל ונראה יותר "מאצ'ו")

ואל תתרגש מילדודס חרטטנים בפורומים,מתחיל להשבר לי הפין מקשקשנים שמשוכנעים שקריאטין יתן להם תוצאות של סייקל.

לי דווקא קראטין נותן אחלה תוצאות .

דאוס אקס מכינה (Deus ex machina) הוא מונח בלטינית, שתרגומו הוא אל מתוך מכונה (ביוונית: θεός από μηχανής). מונח זה משמש לתיאור מצב בסיפור או דרמה, בו הכותב מכניס לעלילה גורם נוסף, שאינו נובע מהשרשרת הסיבתית העלילתית, על מנת לפתור בעיות עלילתיות. באגדת העם כיפה אדומה, מופיע בסוף הסיפור צייד, שמציל את הדמויות, אף על פי שהופעתו אינה נובעת סיבתית מתוך שרשרת האירועים הקודמים.
מקורו של המונח בתיאטרון היווני, בו מכונה הייתה מורידה "אל" לבמה, כדי לפתור מצב שאין דרך אחרת להתירו. בספרו "הפואטיקה", יוצא אריסטו נגד שימוש בדאוס אקס מכינה, הפוגם, לדעתו, בכוחה של השרשרת הסיבתית בעולם המיוצג. כותב הטרגדיות היווני אוריפידס היה ידוע בשימושו בתחבולה אמנותית זו.
לתחבולה זו קמה התנגדות גם מכיוון נוסף, בטענה שהיא פוגמת בהשהיית הספק - מאחר שלעלילה מוכנס גורם נוסף, שאינו מסתדר עם הלוגיקה הפנימית שלה, הדבר פוגם באשליה של עולם מיוצג, החסר יד מכוונת, וחושף את כוונות היוצר (ראו גם: הנמקה).
בהשאלה, הביטוי מתייחס למצב בו אנשים מצפים לסיוע שיבוא מן החוץ, לאחר שלא פתרו בעיה בעצמם. לכן, ניתן לומר שהם מצפים למעין "דאוס אקס מכינה" שיציל את הסיטואציה בה הם נמצאים.
(מתוך ויקפדיה)

יש גם להקת פאנק כזו לא ?

על פי אוקספורד זה מושג שפירושו "ישועה בלתי צפויה".
ולנושא, באמת כל הכבוד.
סקוואט יפה.

על פי אוקספורד זה מושג שפירושו "ישועה בלתי צפויה".
ולנושא, באמת כל הכבוד.
סקוואט יפה.

אם היית קורא את מה שרשמתי היית רואה שזה אותו הדבר
כמו בסיפור כיפה אדומה שהזאב רוצה לטרוף אותה
אז בא הצייד (דמות שלא היתה בסיפור) והוא ישועה בלתי צפויה...
😣

אם היית קורא את מה שרשמתי היית רואה שזה אותו הדבר
כמו בסיפור כיפה אדומה שהזאב רוצה לטרוף אותה
אז בא הצייד (דמות שלא היתה בסיפור) והוא ישועה בלתי צפויה...
😣
אני מודע לזה וקראתי הכל.
וקיצרתי.
וחוץ מזה זה שם משתמש יפה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית