עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא :( אבל אני פשוט רציתי לראות את זה ולדעת את המשמעות של זה :(גיל:13
שלא תעז אפילו לחלום על קעקוע בשנים הקרובות.
אה ואני 14 ביוני :( אז זה לא ממש 13 חחחגיל:13
יכול להיות שאתה תתחרט על זה בעתידאני לא 😭 אבל אני פשוט רציתי לראות את זה ולדעת את המשמעות של זה 😭
אה ואני 14 ביוני 😭 אז זה לא ממש 13 חחח
ומה הבעיה לעשות קעקוע בגיל 16-17 ?
יכול להיות שאתה תתחרט על זה בעתיד
תיקנתייכול להיות שאתה תתחרט על זה בעתיד
תיקנתי
יש יחידים שבגיל 16 יש להם חשיבה בוגרת יותר מהגיל,הרוב המוחלט בגיל הזה לא יודע כלום על שום דבר,ועל כן יש סיכוי טוב מאוד להתחרט על הרבה מאוד בחירות בגיל הזה.הנחה שגויה מיסודה.
הוא שאל למה לא לעשות ועניתי לולמרות שאני מסכים עם הדעה של שניכם שהוא לא צריך להתקרב לקעקועים בגיל שלו,אין שום סיבה בעולם שתתחרטו על קעקוע שעשיתם בגיל שבה רמת הבינה וההבנה שלכם הייתה יותר מ16 בהנחה ועשיתם קעקוע עם משמעות.
בנוסף הוא בסך הכל ביקש את התמונה של הקעקוע,אדם שעושה קעקוע בגלל שלמישהו אחר יש אז זה מקרה אבוד אחר.
אני מכיר רק בנאדם אחד שבאמת מסוגל לצפות בסרטונים של אליוט ואולי הוא יוכל לעזור לך
@DarkMatter
אני לא חושב שאני אהיה מהמטומטמים שעושים כל מיני ציורים ענקיים כאלה על הגוף והחרטא על זהיש יחידים שבגיל 16 יש להם חשיבה בוגרת יותר מהגיל,הרוב המוחלט בגיל הזה לא יודע כלום על שום דבר,ועל כן יש סיכוי טוב מאוד להתחרט על הרבה מאוד בחירות בגיל הזה.
אם זה משפט חכם ודברים כאלה ולא דברים שטותיים שאתה תתחרט עליהם בעתיד אז אני לא רואה בזה בעיהאני לא חושב שאני אהיה מהמטומטמים שעושים כל מיני ציורים ענקיים כאלה על הגוף והחרטא על זה
אני כנראה יעשה או משפט שממש אני יאהב (שיש לו משמעות חזקה) או איזה ציור קטן על הכתף-בייספ כזה שיש לו משמעות שקשורה לדרך חיים שלי או משהו בסגנון 😃
בגלל זה אני אחשוב על אותו משפט המון זמן לפני שאני בכלל אעשה אותודווקא על כל המשפטים למיניהם מתחרטים הכי הרבה.
מה שאתה חושב היום כנראה ישתנה עוד שנה שנתיים
בקטן התכוונתי בערך גודל כזהאם זה משפט,אתה לא תעשה אותו קטן גם אם תרצה,למקעקע פשוט אין את האופציה,הוא לא עובד עם זכוכית מגדלת.
לזה התכוונתי בקטן כי זה לדעתי יחסית קטן לכל הקעקועים הענקיים שחלק מהאנשים עושים שלוקח להם חלק נכבד מהגוףזה לא נקרא קטן.
אז לזה התכוונתי (בגודל) 😃זה רגיל,אין הרבה אנשים שעושים קעקוע ראשון שרוול.