הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קעקוע

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
למישהו יש/ יכול למצוא לי את הקעקוע של Elliott hulse הזה של הפרפר מכמה נקודות מבט? או מנקודת מבט אחת שנראת ממש טוב?

• פותח/ת השרשור
שלא תעז אפילו לחלום על קעקוע בשנים הקרובות.
אני לא :( אבל אני פשוט רציתי לראות את זה ולדעת את המשמעות של זה :(
אה ואני 14 ביוני :( אז זה לא ממש 13 חחח
ומה הבעיה לעשות קעקוע בגיל 16-17 ?

יכול להיות שאתה תתחרט על זה בעתיד

למרות שאני מסכים עם הדעה של שניכם שהוא לא צריך להתקרב לקעקועים בגיל שלו,אין שום סיבה בעולם שתתחרטו על קעקוע שעשיתם בגיל שבה רמת הבינה וההבנה שלכם הייתה יותר מ16 בהנחה ועשיתם קעקוע עם משמעות.
בנוסף הוא בסך הכל ביקש את התמונה של הקעקוע,אדם שעושה קעקוע בגלל שלמישהו אחר יש אז זה מקרה אבוד אחר.
אני מכיר רק בנאדם אחד שבאמת מסוגל לצפות בסרטונים של אליוט ואולי הוא יוכל לעזור לך
@DarkMatter

הנחה שגויה מיסודה.
יש יחידים שבגיל 16 יש להם חשיבה בוגרת יותר מהגיל,הרוב המוחלט בגיל הזה לא יודע כלום על שום דבר,ועל כן יש סיכוי טוב מאוד להתחרט על הרבה מאוד בחירות בגיל הזה.

למרות שאני מסכים עם הדעה של שניכם שהוא לא צריך להתקרב לקעקועים בגיל שלו,אין שום סיבה בעולם שתתחרטו על קעקוע שעשיתם בגיל שבה רמת הבינה וההבנה שלכם הייתה יותר מ16 בהנחה ועשיתם קעקוע עם משמעות.
בנוסף הוא בסך הכל ביקש את התמונה של הקעקוע,אדם שעושה קעקוע בגלל שלמישהו אחר יש אז זה מקרה אבוד אחר.
אני מכיר רק בנאדם אחד שבאמת מסוגל לצפות בסרטונים של אליוט ואולי הוא יוכל לעזור לך
@DarkMatter
הוא שאל למה לא לעשות ועניתי לו

• פותח/ת השרשור
יש יחידים שבגיל 16 יש להם חשיבה בוגרת יותר מהגיל,הרוב המוחלט בגיל הזה לא יודע כלום על שום דבר,ועל כן יש סיכוי טוב מאוד להתחרט על הרבה מאוד בחירות בגיל הזה.
אני לא חושב שאני אהיה מהמטומטמים שעושים כל מיני ציורים ענקיים כאלה על הגוף והחרטא על זה
אני כנראה יעשה או משפט שממש אני יאהב (שיש לו משמעות חזקה) או איזה ציור קטן על הכתף-בייספ כזה שיש לו משמעות שקשורה לדרך חיים שלי או משהו בסגנון 😃

אני לא חושב שאני אהיה מהמטומטמים שעושים כל מיני ציורים ענקיים כאלה על הגוף והחרטא על זה
אני כנראה יעשה או משפט שממש אני יאהב (שיש לו משמעות חזקה) או איזה ציור קטן על הכתף-בייספ כזה שיש לו משמעות שקשורה לדרך חיים שלי או משהו בסגנון 😃
אם זה משפט חכם ודברים כאלה ולא דברים שטותיים שאתה תתחרט עליהם בעתיד אז אני לא רואה בזה בעיה

• פותח/ת השרשור
דווקא על כל המשפטים למיניהם מתחרטים הכי הרבה.
מה שאתה חושב היום כנראה ישתנה עוד שנה שנתיים
בגלל זה אני אחשוב על אותו משפט המון זמן לפני שאני בכלל אעשה אותו
כנראה בקרוב אני אבחר תמשפט או משהו ונראה אם אני עדיין ארצה עד גיל 16-17
וגם אני אעשה משהו קטן לא גדול ככה שגם נגיד ואני אתחרט (לגביי אופציה שאני לוקח בחשבון) אז לא יהיה כזה נורא

אם זה משפט,אתה לא תעשה אותו קטן גם אם תרצה,למקעקע פשוט אין את האופציה,הוא לא עובד עם זכוכית מגדלת.

• פותח/ת השרשור
אם זה משפט,אתה לא תעשה אותו קטן גם אם תרצה,למקעקע פשוט אין את האופציה,הוא לא עובד עם זכוכית מגדלת.
בקטן התכוונתי בערך גודל כזה
TattooQuotes-27.jpg

אל תתייחס למשפט זה סתם משהו שמצאתי

זה רגיל,אין הרבה אנשים שעושים קעקוע ראשון שרוול.

אני אישית מאוד נגד משפטים כקעקועים,אבל ככה חינכו אותי בבית:sweatingbullets:
אני יכול לומר לך שאני בן 17 ואני עם 2 קעקועים(אחד מהם כבר שנתיים) ואני כל יום קם ואוהב אותם יותר מלפני כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית