עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה איך מחלקים אותן? כלומר אימון שבועי אחד של 75 דקות אקויוולנטי לחמישה אימונים של 15 דקות מבחינת "שריפת שריר"?עד 75 דקות בשבוע
אני לא יודע אם זה מיתוס או לאעד 75 דקות בשבוע אתה צפוי להיות בסדר. מעל זה מתחילות הבעיות, אבל לא תמיד מאבדים הרבה מסת שריר (אם בכלל). אם זה 75 או 100 דקות בשבוע זה פחות קריטי מאשר התזונה שלך ואימוני הכוח שלך.
שאלה טובה. לא יודע.זה לא משנה איך מחלקים אותן? כלומר אימון שבועי אחד של 75 דקות אקויוולנטי לחמישה אימונים של 15 דקות מבחינת "שריפת שריר"?
זו הוצאה מהקשרו. לא מחייב ותלוי בפרמטרים אחרים בעיקר (תזונה ואימונים)אני לא יודע אם זה מיתוס או לא
אבל אומרים שריצות על דופק גבוהה שורפות שריר
זה נכון?
גם אני לא יודע אבל אני מוכן לנחש שחלוקה לכמה ריצות נפרדות מאפשרת לשריר להשתמש ביותר גליקוגן שמתמלא מריצה לריצה, כך שאפקט שריפת השריר יהיה קטן יותר. כאמור זה ניחוש בלבד, אני לא ממליץ לאף אחד להסתמך עליו.לא יודע.
ישלי שומן עיקש שאשמח להוריד בחיטובהמושג שריפת שריר הוא שגוי, השריר הוא מקור אנרגיה גרוע. זה בלבול עם גרעון קלורי שלא יאפשר בניית שריר
20-30 דקות בדופק 170-180 זה מצוין, בהנחה שאתה פחות מגיל 20.
@יהב המושג אינטרוולים הוא כללי כמו להגיד סטים. אפשר לעשות אינטרוולים בצורות שונות למטרות שונות לגמרי.
אינטרוולים של 20 שניות לא ישפרו סבולת