הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה כאן

batel1593

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי
אוטוטו נרשמת למכון ואני לא יודעת איזו תוכניות לעשות והכל...
ואיך כל הקטע אצל בנות עם מסה וחיטוב וזה

קצת פרטים על עצמי:
משקל: 82 :(
גובה: 1.59 (god hate me)

הrmr שלי הוא 2084 קלוריות
אה ולגבי לחיצת חזה :( אני לא יכולה לעשות ? בגלל ה.... כן. חחח
אז מה לעשות? (חיטוב מן הסתם אבל) איזה תוכנית והכל
וחשבתי לקחת מהפורטל אחת מתפריטי התזונה לבנות אבל יש שמה 90 או 75 אז מה לקחת מבניהם

תודה 😃

את במצב הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת.
יש לך הרבה מסה, שתתבטא בהתקדמות מהירה בתרגילי הבסיס שמשלבים מספר קבוצות שרירים כמו סקאוט ודדליפט.
ההקפים זה מה שצריך לעניין אותך, ולא המשקל.
לכי על תכנית אימונים כמו אס אס, בשילוב אירובי מינורי. אחרי תקופה תעלי את המינון של האירובי.
תפריט? לכי על ה75, רק כי את קרובה יותר לשם.

והכי חשוב -

בהצלחה, אל תישברי

היי בתאל וברוכה הבאה לפורום 😃

אף אחד לא שונא אותך, גם לא זה שלמעלה, את הזנחת את עצמך והגעת למצב הזה.
הדבר החשוב הוא שהאסימון סוף סוף נפל לך ומספיק אכפת לך בשביל לשנות את עצמך פיזית ובריאותית.
לכן, עם כל "המתח" והמוטיבציה שנבנתה אצלך עד עכשיו "תוציאי" זאת על האימונים.

גם אצל גברים וגם אצל נשים יש תקופות של חיטוב ומסה.

יש כאן מספיק נשים שעושות בנץ'(תרגיל חזה) במשקלים גבוהים ועוד שלל תרגילים שגברים עושים, את לא שונה.

כמו שוודאי ראית יש כאן מספיק מידע ומאמרים כדי שתוכלי ללמוד מה לעשות ואיך:

https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/ תכנית (FBW(full body workout בסוף

• פותח/ת השרשור
את במצב הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת.
יש לך הרבה מסה, שתתבטא בהתקדמות מהירה בתרגילי הבסיס שמשלבים מספר קבוצות שרירים כמו סקאוט ודדליפט.
ההקפים זה מה שצריך לעניין אותך, ולא המשקל.
לכי על תכנית אימונים כמו אס אס, בשילוב אירובי מינורי. אחרי תקופה תעלי את המינון של האירובי.
תפריט? לכי על ה75, רק כי את קרובה יותר לשם.

והכי חשוב -

בהצלחה, אל תישברי
SS זה לא מסה? אני רוצה חיטוב
היי בתאל וברוכה הבאה לפורום 😃

אף אחד לא שונא אותך, גם לא זה שלמעלה, את הזנחת את עצמך והגעת למצב הזה.
הדבר החשוב הוא שהאסימון סוף סוף נפל לך ומספיק אכפת לך בשביל לשנות את עצמך פיזית ובריאותית.
לכן, עם כל "המתח" והמוטיבציה שנבנתה אצלך עד עכשיו "תוציאי" זאת על האימונים.

גם אצל גברים וגם אצל נשים יש תקופות של חיטוב ומסה.

יש כאן מספיק נשים שעושות בנץ'(תרגיל חזה) במשקלים גבוהים ועוד שלל תרגילים שגברים עושים, את לא שונה.

כמו שוודאי ראית יש כאן מספיק מידע ומאמרים כדי שתוכלי ללמוד מה לעשות ואיך:

https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/ תכנית (FBW(full body workout בסוף
תודה 😃

תאמיני לי, זה יחטב אותך מהר יותר מכל תכנית לרוץ לקפוץ אחרת

• פותח/ת השרשור
אה והנה תמונה +- שלי.. (עם בגדים -.-) כדי שתבינו את המצב

לדעתי ss יהיה לה בעייתי בחיטוב, אני הייתי מתחילה מהליניארית..גם שם יש אופציה להתקדם, אמנם יותר לאט אבל צריך להתחשב בזה שהיא בחיטוב..
ולא ממש הבנתי למה את לא יכולה לבצע בנצ׳? אין שום סיבה שזה יפריע לך.

היא רק נרשמה למכון, עדיין לא ממש יודעת "מי נגד מי".
הייתי ממליצה לך לקחת תוכנית FBW מהאתר, את תתקדמי מצויין גם איתה, ובנוסף והכי חשוב, לבנות לך תוכנית תזונה לפי נתונייך, ולהעלות אותה לכאן כך שיעזרו ויראו שהיא עם הערכים הנכונים לך.

היא רק נרשמה למכון, עדיין לא ממש יודעת "מי נגד מי".
הייתי ממליצה לך לקחת תוכנית FBW מהאתר, את תתקדמי מצויין גם איתה, ובנוסף והכי חשוב, לבנות לך תוכנית תזונה לפי נתונייך, ולהעלות אותה לכאן כך שיעזרו ויראו שהיא עם הערכים הנכונים לך.

דווקא בגלל שהיא רק נרשמה למכון, כדאי שתתמקד בתרגילים הבסיסיים ותתקדם בהם כמה שהיא יכולה. אני עשיתי את הטעות הזאת ולא התחלתי ככה, בזבזתי את הזמן בלנסות להתקדם במשקלים עם תוכניות שיש בהם המון תרגילים והמון חזרות, זה לא עזר לי, וזה בטח לא יעזור לה בחיטוב..ss כמובן תהיה תובענית מדי בשבילה, אבל הליניארית יכולה להיות מצויינת.

דווקא בגלל שהיא רק נרשמה למכון, כדאי שתתמקד בתרגילים הבסיסיים ותתקדם בהם כמה שהיא יכולה. אני עשיתי את הטעות הזאת ולא התחלתי ככה, בזבזתי את הזמן בלנסות להתקדם במשקלים עם תוכניות שיש בהם המון תרגילים והמון חזרות, זה לא עזר לי, וזה בטח לא יעזור לה בחיטוב..ss כמובן תהיה תובענית מדי בשבילה, אבל הליניארית יכולה להיות מצויינת.

התרגילים הבסיסיים קיימים גם בfbw
ולפי דעתי בלבד, לחיטוב ובמיוחד למתאמנת שרגלה רק דרכה לראשונה בחד'כ, זקוקה למעט יותר נפח מלבד התרגילים המורכבים.. אבל זאת רק דעתי

• אהבתי
Reactions: A.o
תכנית אס אס מעבר לזה שהיא בונה מסת שריר, זוללת אנרגיה.
היא יכולה להגיע מאוכל, או מפירוק מאגרי שומן.
יש לה עודף מסה, שיכול להקפיץ אותה קדימה במהירות. ברגע שתתפתח מסה של שרירים מסקאוטים, הגוף יפרק את השומן בעצמו מהר מאוד.
המטרה שלה היא לא שיאי עולם בסקאוט, אלא רק להשתמש בזה כדי להקטין היקפים.
ומילה לסיום,
את ממש לא נראית רע.
תרגעי... הכל סילאן

ברוכה הבאה והמון בהצלחה. יש לי סלידה מאנשים שלא אכפת להם מהגוף שלהם ובמה שרשמת את מראה בדיוק את ההפך ואני מאוד מעריך את זה.
אז כל הכבוד!! תעזרי פה המון בפורום יש אנשים (נשים) שמבינים/ות המון.
שוב, בהצלחה!

לא מסכימה שעוד קצת נפח יאט התקדמות, במיוחד לאור העובדה שהיא מתאמנת מתחילה.

יכול להיות שאת צודקת, אני פשוט אומרת מהנסיון שלי שזה האט לי מאוד ואפילו עצר את ההתקדמות..חודשים ארוכים לא הצלחתי להתמקד ולהתקדם בסקוואט או בדדליפט ואם כן אז ההתקדמות הייתה איטית ומאוד קטנה.
ברגע שהחלפתי את התוכנית התקדמתי במהירות שלא האמנתי שקיימת..
לfbw היא תמיד יכולה לעבור, אף תרגיל לא בורח..
מה שכן, אישית, אם הייתי יכולה לחזור אחורה הייתי לגמרי מתחילה אחרת..

יכול להיות שאת צודקת, אני פשוט אומרת מהנסיון שלי שזה האט לי מאוד ואפילו עצר את ההתקדמות..חודשים ארוכים לא הצלחתי להתמקד ולהתקדם בסקוואט או בדדליפט ואם כן אז ההתקדמות הייתה איטית ומאוד קטנה.
ברגע שהחלפתי את התוכנית התקדמתי במהירות שלא האמנתי שקיימת..
לfbw היא תמיד יכולה לעבור, אף תרגיל לא בורח..
מה שכן, אישית, אם הייתי יכולה לחזור אחורה הייתי לגמרי מתחילה אחרת..

יכול להיות, אך המטרה ההתחלתית שלה כרגע היא לרדת באחוזי השומן, ולא לשבור שיאים בדדליפט וסקוואט:79nb:

Back
למעלה תחתית