הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עזרה בקשר לפחמימות

GYMBEAST

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
43
62
4
שוקל 173
משקל 68 10 אחוז שומן ומתחיל מסה
הניטרלי שלי זה 1800

כמה גרם פחמימה אצרוך בשביל מסה נקייה ביותר?

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה קשור לקלוריות בעיקר
אני 500 מעל הנייטרלי
וכל אימון עושה אירובי ששורף עוד 420 קלוריות בערך
ועשיתי תפריט של 2750 קלוריות בערך זאת עלייה נקייה לא?

אם אתה 500 מעל הנייטרלי (כשבנייטרלי אתה כולל את כל האימונים) אז זאת עליה נקיה למדי. אישית הייתי מכוון יותר לאזור ה +300 אבל זאת רק העדפה שלי וממילא די קשה לדייק.

• פותח/ת השרשור
מבחינתי אני רוצה את העלייה הנקייה ביותר אחי אין לי בעיה לרדת בקלוריות אפילו ל400 מעל הנייטרלי מה דעתך?
חשוב לציין שבכל אימון אני מקפיד על אירובי

איך מתחלק שאר הערכים שלך?
לפי זה משלים פחמימה.
הפחמימה לא משנה אלא הכמות הקלוריות
כמה אימונים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
איך מתחלק שאר הערכים שלך?
לפי זה משלים פחמימה.
הפחמימה לא משנה אלא הכמות הקלוריות
כמה אימונים בשבוע?
תודה על התגובה אחי חמש אימונים בשבוע ABC ומקפיד אחרי כל אימון חצי שעה אירובי
יוצא לי 400 קלוריות מעל הנייטרלי כמובן שכללתי בתוכו אימון משקולות,חשוב לי עליה הכי נקייה שאפשר אפילו להתקדם לאט לא מפריע לי

• פותח/ת השרשור
חבר עזר לי לבנות אותו והוא אמר לי לשאול אותכם 2 שאלות בשמו פשוט אין לו גישה לאתר
לגבי מסה נקייה ברגע שאני מעלה 300 קלוריות מעל הנייטרלי שלי זה יכול להוביל למסה נקייה ביותר לא?
אמרו לי שאם שותים אבקת חלבון אחרי אימון כוח ואז עושים אירובי זה יותר יעיל מה דעתכם?

מסה נקייה ביותר?

עלייה נקייה

אני רוצה את העלייה הנקייה ביותר

חשוב לי עליה הכי נקייה שאפשר

מסה נקייה ביותר
אני לא בטוח אבל יש לי תחושה שאתה רוצה לעלות במסה הכי נקי שאפשר, תקן אותי אם אני טועה 😃
לדעתי תתחיל מ 300 מעל הנטרלי ולא מ 500, מקסימום תעלה בהמשך.
אמרו לי שאם שותים אבקת חלבון אחרי אימון כוח ואז עושים אירובי זה יותר יעיל מה דעתכם?
ממה שראיתי, אם אתה לא מתאמן במצב של צום אז אין צורך למהר להכניס חלבון זמין אחרי אימון. מצד שני אם זה לא עושה לך בלגן בבטן בזמן אירובי אז גם נזק זה לא עושה. בשורה תחתונה מה שהכי חשוב זה הערכים בסוף יום שאתה מגיע אליהם. אם אתה כבר שותה אבקת חלבון אחרי אימון, אני אישית הייתי עושה את זה אחרי האירובי, שלא יעשה הרגשה לא נעימה בזמן האירובי.
באופן כללי אני מבין שאתה מקפיד על אירובי בשביל לעלות נקי, אבל אני לא בטוח אם יש הבדל בין נגיד לשרוף 400 קלוריות באירובי ולאכול 400 קלוריות יותר, או לא לעשות אירובי ולא לאכול את ה400 קלוריות האלה. אבל בכללי אירובי זה סבבה לסיבולת לב ריאה..

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אבל יש לי תחושה שאתה רוצה לעלות במסה הכי נקי שאפשר, תקן אותי אם אני טועה 😃
לדעתי תתחיל מ 300 מעל הנטרלי ולא מ 500, מקסימום תעלה בהמשך.

ממה שראיתי, אם אתה לא מתאמן במצב של צום אז אין צורך למהר להכניס חלבון זמין אחרי אימון. מצד שני אם זה לא עושה לך בלגן בבטן בזמן אירובי אז גם נזק זה לא עושה. בשורה תחתונה מה שהכי חשוב זה הערכים בסוף יום שאתה מגיע אליהם. אם אתה כבר שותה אבקת חלבון אחרי אימון, אני אישית הייתי עושה את זה אחרי האירובי, שלא יעשה הרגשה לא נעימה בזמן האירובי.
באופן כללי אני מבין שאתה מקפיד על אירובי בשביל לעלות נקי, אבל אני לא בטוח אם יש הבדל בין נגיד לשרוף 400 קלוריות באירובי ולאכול 400 קלוריות יותר, או לא לעשות אירובי ולא לאכול את ה400 קלוריות האלה. אבל בכללי אירובי זה סבבה לסיבולת לב ריאה..

תודה ענקית ענקית ענקית אחי על התגובה המפורטת,האמת אני הייתי כל כך שמן פעם ועכשיו אני בנוי טוב ופוחד להשמין שוב אז אני מעדיף לעלות הכי נקי שאפשר,ואירובי אני פשוט אוהב לעשות זה משחרר אותי

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני משגע אותכם אנשים תגידו בתרגילים כמו פולי עליון רחב וצר האגן צריך להיות מעוגל? כי אמרו לי שזו הדרך היחידה לדעת אם הוא ישר הוא לא

תודה ענקית ענקית ענקית אחי על התגובה המפורטת,האמת אני הייתי כל כך שמן פעם ועכשיו אני בנוי טוב ופוחד להשמין שוב אז אני מעדיף לעלות הכי נקי שאפשר,ואירובי אני פשוט אוהב לעשות זה משחרר אותי
אני גם עושה אירובי אחרי אימון (מסה נקייה),משה אמר לי שזה חשוב גם בגלל סיבולת לב ריאה וגם שאתה עולה פחות שומן ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית