עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה עוד יותר טובה היא איך ולמה הפכו הפחמימות להיות מילה נרדפת ל"מסה מלוכלכת".כמה גרם פחמימה אצרוך בשביל מסה נקייה ביותר?
דעתי היא שזה בסדר גמור.מה דעתך?
תודה על התגובה אחי חמש אימונים בשבוע ABC ומקפיד אחרי כל אימון חצי שעה אירוביאיך מתחלק שאר הערכים שלך?
לפי זה משלים פחמימה.
הפחמימה לא משנה אלא הכמות הקלוריות
כמה אימונים בשבוע?
מסה נקייה ביותר?
עלייה נקייה
אני רוצה את העלייה הנקייה ביותר
חשוב לי עליה הכי נקייה שאפשר
אני לא בטוח אבל יש לי תחושה שאתה רוצה לעלות במסה הכי נקי שאפשר, תקן אותי אם אני טועה 😃מסה נקייה ביותר
ממה שראיתי, אם אתה לא מתאמן במצב של צום אז אין צורך למהר להכניס חלבון זמין אחרי אימון. מצד שני אם זה לא עושה לך בלגן בבטן בזמן אירובי אז גם נזק זה לא עושה. בשורה תחתונה מה שהכי חשוב זה הערכים בסוף יום שאתה מגיע אליהם. אם אתה כבר שותה אבקת חלבון אחרי אימון, אני אישית הייתי עושה את זה אחרי האירובי, שלא יעשה הרגשה לא נעימה בזמן האירובי.אמרו לי שאם שותים אבקת חלבון אחרי אימון כוח ואז עושים אירובי זה יותר יעיל מה דעתכם?
אני לא בטוח אבל יש לי תחושה שאתה רוצה לעלות במסה הכי נקי שאפשר, תקן אותי אם אני טועה 😃
לדעתי תתחיל מ 300 מעל הנטרלי ולא מ 500, מקסימום תעלה בהמשך.
ממה שראיתי, אם אתה לא מתאמן במצב של צום אז אין צורך למהר להכניס חלבון זמין אחרי אימון. מצד שני אם זה לא עושה לך בלגן בבטן בזמן אירובי אז גם נזק זה לא עושה. בשורה תחתונה מה שהכי חשוב זה הערכים בסוף יום שאתה מגיע אליהם. אם אתה כבר שותה אבקת חלבון אחרי אימון, אני אישית הייתי עושה את זה אחרי האירובי, שלא יעשה הרגשה לא נעימה בזמן האירובי.
באופן כללי אני מבין שאתה מקפיד על אירובי בשביל לעלות נקי, אבל אני לא בטוח אם יש הבדל בין נגיד לשרוף 400 קלוריות באירובי ולאכול 400 קלוריות יותר, או לא לעשות אירובי ולא לאכול את ה400 קלוריות האלה. אבל בכללי אירובי זה סבבה לסיבולת לב ריאה..
הניטרלי שלך הוא 1800? אתה אוגר ? @Hamster
אני גם עושה אירובי אחרי אימון (מסה נקייה),משה אמר לי שזה חשוב גם בגלל סיבולת לב ריאה וגם שאתה עולה פחות שומן ..תודה ענקית ענקית ענקית אחי על התגובה המפורטת,האמת אני הייתי כל כך שמן פעם ועכשיו אני בנוי טוב ופוחד להשמין שוב אז אני מעדיף לעלות הכי נקי שאפשר,ואירובי אני פשוט אוהב לעשות זה משחרר אותי