הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

• פותח/ת השרשור
כן!
תוסיף שוקולית\אבקת קקאו זה עוזר קצת
עכשיו הייתי חייב לשתות 2 סקופים עקב זה שאזל היום המלאי של החזה עוף והבשר טחון אז אני לוקח 3-4 שלוקים ואז נותן ביס במשהו עם שוקולד, לדעתי זה הכי יעיל עד עכשיו
ד.א פעם קרה לי ששתיתי הכול בשלוק אחד וכמעט הקאתי 😆

בגלל זה אני קונה רק טעמי פירות \ קרם עוגיות .
חשבתי שקרם עוגיות לא יכול לאכזב עד שטעמתי את אופטימום נוטרישן קוקיז אנד קרים. זוועה.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני קונה רק טעמי פירות \ קרם עוגיות .
חשבתי שקרם עוגיות לא יכול לאכזב עד שטעמתי את אופטימום נוטרישן קוקיז אנד קרים. זוועה.
מה אתה אומר על דימיטייז שוקו?

יש לי שק סגור של 4 וחצי קילו של דיימטייז וניל בבית שאני הולך לשתות אחרי שיגמר לי הדאבל ריץ' שוקולד. אני מתכוון לשתות את כולו ואף אחד לא הולך לעצור אותי!

אוי, תתאבד.
זה היה החלבון הראשון שלי והיה לי כזה טראומה מאבקת חלבון שלא קניתי עד לשנה אחרי..
בכל מקרה פשוט תעמיס על החלבון דברים שיטשטשו את הטעם כי גם אם תוסיף עפר ומשחת נעליים יהיה לזה טעם יותר טוב מרק זה
שים 250 חלב,2 קוביות קרח,2 בננות וכמה תותים, נסה.

• פותח/ת השרשור
מ
אוי, תתאבד.
זה היה החלבון הראשון שלי והיה לי כזה טראומה מאבקת חלבון שלא קניתי עד לשנה אחרי..
בכל מקרה פשוט תעמיס על החלבון דברים שיטשטשו את הטעם כי גם אם תוסיף עפר ומשחת נעליים יהיה לזה טעם יותר טוב מרק זה
שים 250 חלב,2 קוביות קרח,2 בננות וכמה תותים, נסה.
בוא נבהיר משהו, יש לי של אופטימום, שזה הנורא מכול. ניסיתי עם חלב, היה עוד יותר מגעיל. לא יודע איך אני יגמור את זה
יש לי שק סגור של 4 וחצי קילו של דיימטייז וניל בבית שאני הולך לשתות אחרי שיגמר לי הדאבל ריץ' שוקולד. אני מתכוון לשתות את כולו ואף אחד לא הולך לעצור אותי!
אני במקומך לא הייתי כל כך בטוח

מ

בוא נבהיר משהו, יש לי של אופטימום, שזה הנורא מכול. ניסיתי עם חלב, היה עוד יותר מגעיל. לא יודע איך אני יגמור את זה

כשאני אפתח את השק אני אצלם סרטון שלי גומר בשלוק אחד סקופ שלם של האבקה עם חצי ליטר מים ואתה תראה אותי נהנה מכל רגע.

• פותח/ת השרשור
כשאני אפתח את השק אני אצלם סרטון שלי גומר בשלוק אחד סקופ שלם של האבקה עם חצי ליטר מים ואתה תראה אותי נהנה מכל רגע.
כתבתי למעלה סיפור שלי שעשיתי את זה. כמעט הקאתי.
דאבל ריצ׳ זה כאילו ״שוקו״?

מ

היה לי של דימטייז והיה לזה את הטעם הכי מזעזע בעולם. תעשה את מה שאמרתי, תעשה את הטעם כמה שפחות גרוע
אל תדבר כל כך מהר ידידי, הגוף שלי אישית פשוט דוחה את החומר הזה.
אם אתה לוקח סקופ חלבון עם חזה עוף מכובס וטונה במים ובמקום חלב משתמש במים של הטונה במים, זה לא מזעזע כמו זה.
זה יותר מזעזע מהמורה שלי לאנגלית

• פותח/ת השרשור
היה לי של דימטייז והיה לזה את הטעם הכי מזעזע בעולם. תעשה את מה שאמרתי, תעשה את הטעם כמה שפחות גרוע

אל תדבר כל כך מהר ידידי, הגוף שלי אישית פשוט דוחה את החומר הזה.
אם אתה לוקח סקופ חלבון עם חזה עוף מכובס וטונה במים ובמקום חלב משתמש במים של הטונה במים, זה לא מזעזע כמו זה.
זה יותר מזעזע מהמורה שלי לאנגלית
תכלס, הריח יותר מגעיל מהטעם. אני לוקח כמה שלוקים ואז נותן ביס במשהו שיש בו שוקולד
כן למרות שלא הייתי ממליץ על הטעם הזה. לי אישית הוא מרגיש לא משהו.
איזה טעם של איזו חברה אתה ממליץ?

תכלס, הריח יותר מגעיל מהטעם. אני לוקח כמה שלוקים ואז נותן ביס במשהו שיש בו שוקולד

איזה טעם של איזו חברה אתה ממליץ?
אני לא מקצוען באבקות חלבון שתיתי רק 4 חברות בכל החיים שלי (אופטימום, דיימטייז, POWERTECH וISS) ומתוכן האופטימום היה הכי טעים בטעם שוקו (טעמתי אופטימום בטעם שוקו ובננה ואת הבננה לא אהבתי).
עדיף שתבקש המלצות מאנשים ששתו חלבון מיותר חברות או שתקרא המלצות מהנעוץ של ההמלצות.
שמע ברצינות שמה שכתבתי לך בהודעה הראשונה משדרג כל דבר לסביל+
להבא אל תקנה וניל
מאוחר מדי עשיתי את ההזמנה בטעות ושמתי לב לזה מאוחר מדי ואני לא יכול למכור את השק כי האריזה המקורית נפגמה במשלוח ונאלצתי לזרוק אותה אז אני הולך לשתות את החרא הזה ולאהוב אותו!

• פותח/ת השרשור
אני לא מקצוען באבקות חלבון שתיתי רק 4 חברות בכל החיים שלי (אופטימום, דיימטייז, POWERTECH וISS) ומתוכן האופטימום היה הכי טעים בטעם שוקו (טעמתי אופטימום בטעם שוקו ובננה ואת הבננה לא אהבתי).
עדיף שתבקש המלצות מאנשים ששתו חלבון מיותר חברות או שתקרא המלצות מהנעוץ של ההמלצות.

מאוחר מדי עשיתי את ההזמנה בטעות ושמתי לב לזה מאוחר מדי ואני לא יכול למכור את השק כי האריזה המקורית נפגמה במשלוח ונאלצתי לזרוק אותה אז אני הולך לשתות את החרא הזה ולאהוב אותו!
תהיה אופטימי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית